- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
Bővebben: link
ikon gondban viktor77nek az icontweaker segített Bővebben: link
az, hogy kék csak annyit jelent, hogy ntfs tömörített fájlról van szó, lehet az intéző tulajdonságokban lehet állítgatni, hogy jelezze é ezeket más színnel vagy sem
[Szerkesztve] -
ertem, valszeg azert erthettem akkor felre, mert az hogy egy masik gepen fut a laptopon megosztott cucc, nem jelent semmit, mert az akkor nem a laptopon fut
szal erted
na mindegy, meg ha a registry visszaallitasa nem sikerulne, akkor esetleg probald meg XP telepito cd-vel a javitast valasztani (nem a javitokonzolt). Bar ez igy szerintem majdnem ekvivalens egy reinstallal... -
ha a halozaton levo masik geprol tudsz programokat futtatni, csak a sajat meghajtoidon levoket nem, akkor valami mas gebasz lehet, es nem az amit en irtam. De ebben az esetben is segithet egy registry visszaalitas...
vagy, inditasnal nyomjal F8-at, es kell lennie egy olyannak ott hogy utolsó helyes konfigurácio, esetleg azt meg lehetne meg probalni. -
ÁHHH ilyen velem is volt, bárnekem megvolt az az előzmény, hogy tulbuzgon elkezdtem registry-t buzeralni, es veletlenul kitoroltem azt a reszt is ami megmonnya a windoznak, hogy bizony az .exe kiterjesztesu fajlokat lehet futtatni
Erre egyetlen megoldas van: ha van biztonsagi mentesed a registryrol, akkor azt visszaalitod. Asszem a win alapbol is csinal biztonsagi menteseket, asszem a Windows/repair konyvtarban vannak.
Ha nem tudod visszaalitani, akkor vagy kihamozod egy mukodo windozbol a szukseges kulcsot... ÁÁ de most jut eszembe, igy regedit-et sem tudsz futtatni
szopas... Akkor max javitokonzolbol tudsz valamit varazsolni...
Viszont ha nem akarsz sokat szopni vele, es nincsenek nelkulozhetetlen fajlok, akkoren inkabb a reinstall-t javaslom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest