Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Egy mai modern (értsd: közel nulla szegély a kijelző körül) telefon esetén nem lehet nagyot alkotni. A hátlapot megint csak utalják a kamerák, amik egyre nagyobbak, szóval a kecsesség / design itt megint másodlagos.
Egyébként sejteni vélem, hogy mire gondolsz. Anno ott volt pl. az első okostelefonom a HTC Desire. Arra tényleg öröm volt ránézni. Az a pezső v. bronz (tököm tudja, férfi vagyok
) szín a kijelző körül akkorát dobott a megjelenésen. És akkor a HTC féle teljesen átrajzolt UI-ról nem is beszéltünk. Mindig vigyorogtam, mikor esett az eső, és bekapcsolt az ablaktörlő.
Ja, és az – pláne a maiakhoz képest – egy igazi "maroktelefon" volt. Ma viszont egy ilyen – vagy csak picit hasonló – design-tól a többség bakot ugrana, mondván milyen rohadt vastag a keret. Ja, meg nincs önimádó lyuk, ami ma már ugye kötelező elem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) szín a kijelző körül akkorát dobott a megjelenésen. És akkor a HTC féle teljesen átrajzolt UI-ról nem is beszéltünk. Mindig vigyorogtam, mikor esett az eső, és bekapcsolt az ablaktörlő.