- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Vegul megtalaltam. Sikerult megoldani, kb 15perc utan. Bar nincsen magyar support, ennek ellenere teljesen erthetoen tudjak irni a dolgokat, meg annak is, aki nem hasznalja mindennapi szinten az angolt.
Visszaallitottak a jelszavam(bar azt tudtam). Utana toroltek a biztonsagi kerdest, nekem kellett megadni, hogy mi legyen az uj kerdes, illetve a hozza tartozo valasz is. Ezt ok allitottak be. Vegul kertek, hogy kapcsoljak be valami biztonsagi cuccost is a fiokomban.
Azt leszamitva, hogy tul nyalasan irta le nekem milyen egyutmukodo voltam, ezt leszamitva igen korrekt a supportjuk.
De meg mindig nem ertem miert pont az en fiokomat piszkalta valaki.

Van 2db ingyenes jatek benne(ami valamikor ingyenes volt, es akkor behuztam gyorsan, de telepitve, es elinditva nemvolt meg sosem), valamint van benne 1db BF4 jatek, amivel kb 30percet jatszottam, es ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest