- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
#41133696 #1228 üzenetére
Nincs külön pc-s meg box-os verzió. Csak egy van, box kontroller, az működik pc-n és boxon is.
Driver nem kell hozzá. Alapból van hozzá a win7-ben Az nem is driver, amit le lehet tölteni hozzá. Az csak egy, nem is tudom, mi. Egy vacak.
Majd meglátod, ha mégis felteszed.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1192 üzenetére
Helló, nos az Origines Shift2-höz, ez ilyet rendeltem:
Microsoft Wired Controller Black (PC, XBOX360) Végül is 6990 Ft + MPL futár, nincs a nevében feltüntetve, hogy Controller for Windows, de hát csak az lehet, a PC kompatbilitás megvan említve.
Szerencsére Black is, meg egy ezressel olcsóbb mint máshol ahol láttam.
A 64-bites Drivert már letöltöttem. PC-n is megy a Driverrel a konzolos verziónál híres rásegítés?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
#41133696 #1221 üzenetére
Nekem a Fifa 2010 került be kétszer valami miért, de nem egyből, hanem hetekkel később. Meg megjelent egy üres kockám, ami mintha játék lenne, de mégsem az. Kérdeztem a supportot mi ez, még screenshotot is lőttem, de semmit nem tudnak vele kezdeni. A faszikám amúgy akivel beszéltem elég értetlen volt, mire felfogta azt is, hogy a Fifa 2010 2 példányából az egyiket szeretném kiszedetni az se volt 2 perc... Pedig elég magas szinten művelem az angolt, úgy vettem észre ez a másik oldal részéről nem mindig van így.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1176 üzenetére
Ehhez azért nem árt egy:
Xbox 360 Controller for Windows
erre a hónapra kiköltekeztem, de jövőhónapban benéz egy vezetékes vagy egy vezetéknélküli, fekete darab
Kormány lenne az igazi, de :
1)lényegesen drágább
2) hely is kéne, nem kevés...
3) ha a konzolosok milliói ellesznek vele én isIgazából ez az első olyan játék amihez a G15-ösömmel visszavonulót fújtam
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#41133696 #1185 üzenetére
"Mind a kettőt anyanyelvi szinten kellene már a kezdetektől ismerni"
A feltételes mód helyes... ha mindenki az iskolákban úgy állna hozzá, hogy ugyan vegyem már kézbe a tankönyvet, mert itt élek a fritzek mellett és hasznom lenne belőle, és nem kibekkelni kéne féjszbúkozással, alvással, rajzolgatással az órát akkor előrébb jutnánk...
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz
#41133696 #984 üzenetére
Akkor regisztráld be te is az Originbe, mindjárt nem leszel olyan vidám.
GamersGate telepítője meglepően jól működik, nem is nagyon lehet félretelepíteni, mert a játékonkénti mini telepítő direkt megkérdezi hogy hol akarod tudni a játékot.(és ilyen szempontból jobb is mint a Steam, főleg annak akinek SSD-je van) Mondjuk a Securom aktivációt ott sem lehet megúszni, de annak még valami értelme is van, mert az EA nem tudja irányítani, hogy hova, és hányszor telepíted az ott vett játékát. De a saját kliensükből ez miért okoz nekik gondot? -
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#41133696 #849 üzenetére
A Need for Speed sorozatról érdekesebb anyagot rittyenthetnének.
Én eddig kerültem a focis játékokat, mint a vírust, csak a Fifa Street 2-vel játszottam PSP-n, de az nem számított annyira focinak.Nem értem, miért dicséritek annyira a magyar supportot, nekem már megint öt napja nem válaszolnak + a régebbire se, de azt már megoldottam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#41133696 #765 üzenetére
Szép csokor.
Más:
Letöltöttem origin-en a Kingdom of Amalur Reckoning demot. A játékot most hadjuk hogy milyen,(rossz.
) de ugyanaz a téma mint a battlefield 3 bétánál meg Sims 3 teaser-nél. Nem lehet eltávolítani a demot az origin-ből. Uninstall után ugyanúgy ott marad mint bf3 béta. Asszem megint megyek meglátogatni supportot.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #684 üzenetére
Nekem Opera alatt szintén jó másodjára, bár előtte adatfrissítenem kellett, mert nem találta a fiókomat
Más:
GoodSpeed véletlenül nem tervezed ennek az ingyenes biztonsági szoftnak a tüzetesebb tesztelését? BufferZone Pro -
Niczo
senior tag
válasz
#41133696 #675 üzenetére
A http://www.electronicarts.hu-n bejelentkezel, majd klikk az EA FIÓKOM gombra és ott láthatod a Hozzáférés részletek-nél.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#41133696 #613 üzenetére
Srác rohadt rendes volt, azonnal intézkedett és adott egy magyar nyelvű Crysis1-et az originembe. BF3 betát, meg sims 3 teasert meg eltűntette.
(#614) woland_y2k
Azt már csak support fogja hozzáadni a listádhoz. De készülj mert magyar verziót nem tudnak adni, csak angolt. Leggyorsabb ha live chatre mész fel, én most végeztem a chateléssel.
-
válasz
#41133696 #419 üzenetére
Steam-es Warhead-et tényleg nem tudsz Originen aktiválni. Nekem úgy sikerült, hogy beszéltem az EA supporttal chaten (azt hiszem azóta már nincs is chat support), és az egyik supportos regisztrálta nekem az accountomhoz. De ezt nem kötelesek megcsinálni, a legtöbb esetben csak elhajtanak, hogy túl régi a játék, blablabla...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest