- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Valaki indított már ezeknél az idiótáknál „ügyet”(case) valami probléma megoldása érdekében, és ha igen sikerült ezzel megoldani, vagy ne is küzdjek? Csak azért kérdezem, mert már harmadszor írom le nekik, hogy nem tudom cserélni az ea fiókomban regisztrált email címem, mert mielőtt megadnám az újat, küld egy ellenörző kódot, de azt a régire, de oda hiába, az nincs. Már az is nehezen ment, hogy az új címemere válaszoljanak, kellett hozzá 3 üzenet(az eddigi 6-7-ből), pedig az „ügy” indításánál eleve nem azt adtam meg válasz email címnek, ami regisztrálva van, nyilván(itt van rá lehetőség). Most ott tartunk, hogy kaptam egy linket, le tudom cserélni vele a jelszavam, és lezárták az ügyet, azzal, hogy javítva. Hogy mi van? Minek kellett jelszót cserélni? Semmi nem történt, az email cseréhez ugyan úgy a régi, már nem létező címre akarja küldeni a kódot. Ezek ennyire ostobák, vagy én volnék a bóbita, én néztem be valamit? Áhh mindegy, újra nyitottam az ügyet, nem másikat, mert akkor kezdheteném előről az egészet, mondjuk kb. most is ott tartok. Valaki mondja már azt, hogy ha nehezen is, de meg tudta oldani a problémáját ezekkel, azt se bánom, ha hazudtok, csak legyen egy kis remény.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest