- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Valaki indított már ezeknél az idiótáknál „ügyet”(case) valami probléma megoldása érdekében, és ha igen sikerült ezzel megoldani, vagy ne is küzdjek? Csak azért kérdezem, mert már harmadszor írom le nekik, hogy nem tudom cserélni az ea fiókomban regisztrált email címem, mert mielőtt megadnám az újat, küld egy ellenörző kódot, de azt a régire, de oda hiába, az nincs. Már az is nehezen ment, hogy az új címemere válaszoljanak, kellett hozzá 3 üzenet(az eddigi 6-7-ből), pedig az „ügy” indításánál eleve nem azt adtam meg válasz email címnek, ami regisztrálva van, nyilván(itt van rá lehetőség). Most ott tartunk, hogy kaptam egy linket, le tudom cserélni vele a jelszavam, és lezárták az ügyet, azzal, hogy javítva. Hogy mi van? Minek kellett jelszót cserélni? Semmi nem történt, az email cseréhez ugyan úgy a régi, már nem létező címre akarja küldeni a kódot. Ezek ennyire ostobák, vagy én volnék a bóbita, én néztem be valamit? Áhh mindegy, újra nyitottam az ügyet, nem másikat, mert akkor kezdheteném előről az egészet, mondjuk kb. most is ott tartok. Valaki mondja már azt, hogy ha nehezen is, de meg tudta oldani a problémáját ezekkel, azt se bánom, ha hazudtok, csak legyen egy kis remény.

Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE FELVÁSÁRLÁS AZONNAL!
- Lenovo Legion Pro 5 16ADR10 / RTX 5060 115W / Ryzen 9 8945HX / 32GB DDR5 / 2.5K 240Hz /Garancia 2028
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest