Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Valaki indított már ezeknél az idiótáknál „ügyet”(case) valami probléma megoldása érdekében, és ha igen sikerült ezzel megoldani, vagy ne is küzdjek? Csak azért kérdezem, mert már harmadszor írom le nekik, hogy nem tudom cserélni az ea fiókomban regisztrált email címem, mert mielőtt megadnám az újat, küld egy ellenörző kódot, de azt a régire, de oda hiába, az nincs. Már az is nehezen ment, hogy az új címemere válaszoljanak, kellett hozzá 3 üzenet(az eddigi 6-7-ből), pedig az „ügy” indításánál eleve nem azt adtam meg válasz email címnek, ami regisztrálva van, nyilván(itt van rá lehetőség). Most ott tartunk, hogy kaptam egy linket, le tudom cserélni vele a jelszavam, és lezárták az ügyet, azzal, hogy javítva. Hogy mi van? Minek kellett jelszót cserélni? Semmi nem történt, az email cseréhez ugyan úgy a régi, már nem létező címre akarja küldeni a kódot. Ezek ennyire ostobák, vagy én volnék a bóbita, én néztem be valamit? Áhh mindegy, újra nyitottam az ügyet, nem másikat, mert akkor kezdheteném előről az egészet, mondjuk kb. most is ott tartok. Valaki mondja már azt, hogy ha nehezen is, de meg tudta oldani a problémáját ezekkel, azt se bánom, ha hazudtok, csak legyen egy kis remény.

Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest