Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elsősorban az lenne jó megoldás, ha az adott kliens jól működne. A régebbi levél szerint kapok majd értesítést ha már minden játékot biztonsággal látok a kliensben, de ez nem történt meg annak ellenére sem, hogy régebben részt vettem egy tesztelésben, ami még a béta kliens volt és adtam is visszajelzést sokat.
Az már másik kérdés, hogy szeretnék minden játékot egy helyen látni különböző okokból, de erre eddig nem sok program volt. GOG nem jó, mert nincs kontrollerrel kezelhető felülete.
Steam nem jó, mert egyesével kell hozzáadni minden játékot, nem képes teljes játéklistát olvasni.
Playnite lenne egy megoldás, de hibásan és nehézkesen működött, bár az még az előző Win telepítés volt.
Szóval Egyelőre az EA appjának kellene jól működnie, de nem értem miért tart ez ilyen sokáig?
De köszönöm az infót, várok majd türelmesen, igazából nekem nem sürgős, csak nem akarok úgy járni, hogy egyszer csak Origin eltűnik, új app megjelenik és aztán nem működik minden rendesen vagy elvesztek játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest