Hirdetés
- Macrodroid
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elsősorban az lenne jó megoldás, ha az adott kliens jól működne. A régebbi levél szerint kapok majd értesítést ha már minden játékot biztonsággal látok a kliensben, de ez nem történt meg annak ellenére sem, hogy régebben részt vettem egy tesztelésben, ami még a béta kliens volt és adtam is visszajelzést sokat.
Az már másik kérdés, hogy szeretnék minden játékot egy helyen látni különböző okokból, de erre eddig nem sok program volt. GOG nem jó, mert nincs kontrollerrel kezelhető felülete.
Steam nem jó, mert egyesével kell hozzáadni minden játékot, nem képes teljes játéklistát olvasni.
Playnite lenne egy megoldás, de hibásan és nehézkesen működött, bár az még az előző Win telepítés volt.
Szóval Egyelőre az EA appjának kellene jól működnie, de nem értem miért tart ez ilyen sokáig?
De köszönöm az infót, várok majd türelmesen, igazából nekem nem sürgős, csak nem akarok úgy járni, hogy egyszer csak Origin eltűnik, új app megjelenik és aztán nem működik minden rendesen vagy elvesztek játékokat. -
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Még csak levelet kaptam 1-2 hónapja, hogy majd jön az új verzió és majd lesz "invitation".
De kíváncsiságból feltettem az új verziót és hiányoztak a másik kliensekből jövő játékok, de néhány olyan is, amit Originen belül vettem, vagy aktiváltam.
Pl. a Dragon Age inquisition 3x volt meg, 2 alapverzió és 1 GOTY, mindhárom Origin aktivációs és abból utána már csak egyet jelenített meg, pedig 3 különböző product key-nek kellene felismernie.
Nálam a program még nem jelzett, hogy tegyem fel az új verziót. -
törölt tag
Sziasztok,
Megkért már valakit az app, hogy elérhető számára és telepítse fel az újabb verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Macrodroid
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest