Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elsősorban az lenne jó megoldás, ha az adott kliens jól működne. A régebbi levél szerint kapok majd értesítést ha már minden játékot biztonsággal látok a kliensben, de ez nem történt meg annak ellenére sem, hogy régebben részt vettem egy tesztelésben, ami még a béta kliens volt és adtam is visszajelzést sokat.
Az már másik kérdés, hogy szeretnék minden játékot egy helyen látni különböző okokból, de erre eddig nem sok program volt. GOG nem jó, mert nincs kontrollerrel kezelhető felülete.
Steam nem jó, mert egyesével kell hozzáadni minden játékot, nem képes teljes játéklistát olvasni.
Playnite lenne egy megoldás, de hibásan és nehézkesen működött, bár az még az előző Win telepítés volt.
Szóval Egyelőre az EA appjának kellene jól működnie, de nem értem miért tart ez ilyen sokáig?
De köszönöm az infót, várok majd türelmesen, igazából nekem nem sürgős, csak nem akarok úgy járni, hogy egyszer csak Origin eltűnik, új app megjelenik és aztán nem működik minden rendesen vagy elvesztek játékokat. -
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Még csak levelet kaptam 1-2 hónapja, hogy majd jön az új verzió és majd lesz "invitation".
De kíváncsiságból feltettem az új verziót és hiányoztak a másik kliensekből jövő játékok, de néhány olyan is, amit Originen belül vettem, vagy aktiváltam.
Pl. a Dragon Age inquisition 3x volt meg, 2 alapverzió és 1 GOTY, mindhárom Origin aktivációs és abból utána már csak egyet jelenített meg, pedig 3 különböző product key-nek kellene felismernie.
Nálam a program még nem jelzett, hogy tegyem fel az új verziót. -
törölt tag
Sziasztok,
Megkért már valakit az app, hogy elérhető számára és telepítse fel az újabb verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest