Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Ne aggódj, elsőre nekem is ezt írta ki, utána kértem még, és ami 2. jött meg hitelesítő azt meg már elfogadta. Szóval kérjél legalább 4 e-mail cím hitelesítőt, azok közül csak jó lesz valamelyik.

(igaz utána nekem jött még vagy 2, de azt meg már töröltem, ugyanis már sikeresen hitelesítettem)
Mindenképp fontos hogy mikor hitelesíted, akkor legyél belépve az origin weboldalára, vagyis nekem így be vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest