Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigacska
tag
Kezd elegem lenni az Originből... végre lenne egy kis időm játszani erre nem indítja a játékokat. Bf3-mat próbáltam hibát írt ki, kijavítattam a játékot originnel, nem segített ez sem. Utána töröltem, leszedtem még 1x, semmi változás, ugyanez az ME3-mal, aztán az Origint is töröltem, újraraktam de semmi változás...
Mi lehet szerintetek a megoldás?
kis plussz infó: virusirtó: Avast, tűzfal: comodoIndítási hiba!
A(z) Mass Effect 3 nem indítható el. Kérjük ellenőrizd, hogy a játék megfelelően van-e telepítve, és próbálkozz újra.
Az érdekes hogy a feladat kezelő szerint a program elindul, de csak kb 1,5 mega memóriát eszik, ugyanez a bf3-nál, ha pl. az origin fórumot akarom megnyitni az Originből, akkor indít egy Chrome-ot és az is 1,5 megát eszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest