- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Az lehetséges hogy egyik accról a másikra áthúzunk egy játékot?
-
Neró
őstag
[link] - aki úgy gondolja és bízik a programban próbálja ki. Magam is kipróbáltam, nekem működött.
| www.diablohungary.hu
-
Źşë'
addikt
az mitől függ h ki kap és ki nem? gondolom mindenkinek járna mivel ez egy általános probléma, persze más a helyzet ha beta kulcsokról van szó
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
Originen? vagy rendes EA account?
Amúgy írtam supportnak, és röhejes 15%os kupon kódot adtak, de azzal kitörölhetem a seggem mivel € annyira fenn van most az egekben (meg amúgy is) hogy nem éri meg €-ban játékot venni, mivel idehaza akármelyik EA játékot megkapom sokkal olcsóbban Ft-ban. Fickó azt mondta h mindenki 15%os kódot kapott, haver mondta h próbáljam ki hátha nem az, és valóban 15%... linkeltem pár képet is neki, amiket belinkeltetek, de semmi értelme (fószer ilyet ír h nekik(nektek) is az van írva h **) , elcsesztem EA supportal rengeteg időt, és a végén kaptak egy k*rvanagy feketepontot tőlem!!! Megfontolom még h írok az EA home-nak is, h milyen a magyar képviselet..
Adok egy 15%-os kedvezmény kulcsot. Ezt az Origin Storeban való vásárlás közben érvényesítheti. Ezt kapta a többi felhasználó is.
----
** Ajánlom figyelmébe a kisbetűs részt. "Az ajánlat értéke a vásárláskor levonásra kerül a megvásárolni szándékozott termék árából." Az Ön barátai is pont ezt kapták meg.[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissült az origin.
Live-Die-Respawn
-
polonic
félisten
A BF3 topikban be van írva a changelog.
Elég érdekesen nyelvezetű lett, tudnak az EA-nél.A felhőbe szinkronizálás, jelszóváltoztatás menüből, aztán a javítások letöltése pozitív változás.
-
Bazzzs
senior tag
Ahogy a BF3 topicban írta valaki, engem se enged belépni. Ha az Origin ID-val próbálkozok, akkor azt írja ki, hogy hibás a jelszó vagy az e-mail cím. Megpróbáltam az e-mail címemmel is, úgy már be tudok lépni.
Ellenben a jobb oldali chat ablakban pár embernél nincs név, csak a kis profilkép. Így néz ki:
Valamit eltoltak egy kicsit
Szerk.: Miután sikerült belépnem az e-mail címemmel, utána már működik az Origin ID-val is. Akinek még ilyen problémája van, úgy tűnik, hogy ez a megoldás rá.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Mukorka
addikt
Nekem is behalt mióta frissült. ..
"A játéktelepítési gyorsítótár könyvtára érvénytelen, kérjük válasszon másikat."
Választhatok akármit akkor se fogadja el viszont cserébe csak ezt az ablakot látom mindig...
Ötlet?Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Vistaboy
veterán
Angol nyelvű könyvtárnevet adjatok meg neki, velem is kib@szott a frissítés, újra kellett pakolnom a Mass Effect 2-t és az Alice: Madness Returns-t.
Eddig elfértek az "Origin Játékok" mappában a telepített programok, most már csak az "Origin Games" nevet fogadta el.
Az "Origin Letöltések" esetében szintén eddig jó volt ez a könyvtárnév, most át kellett neveznem azt is "Origin Downloads"-ra. Pedig eddig nem volt vele baja.
MOD: Szerintem ez is azt mutatja, hogy az EA mennyire lesz@rja a kisebb régiókat, többek között a Mass Effect 3 is ezért nem jön ki már magyarul. Nem mintha annyira zavarna, de ha már egy trilógiának az első két részét kiadták magyarul, akkor a harmadiknál miért nem tehettek kivételt?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest