- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
blemidon
tag
:)
Na ezt még gyakorolni kell. Oracle-ba jobb vagyok, nyugi:) -
blemidon
tag
Hi!
[L]http://otn.oracle.com[/L] -ról le lehet tölteni 1 rahedli doksit pdf és html formában. (Egy free regisztráció kell. Alul Product Centers és utána Dokumentation alatt More... ott vannak a régebbi dolgok, a main linkek már a 10g-re mutatnak.) Érdemes regisztrálni, nagyon jó fórumuk van, anno mikor kezdtem 8i-vel, minden proglémámra megtaláltam a választ.
Net Configuration Assistantban kell csinálnod 1 TNS listenert az adatbázisodhoz, feltéve hogy a 'ne csináljon adatb-t' választottan installkor. Ha installáláskor ha csinálsz 1 General Purpose db-t, vagy customot, vagy bármilyet, akkor 9i mindent bekonfigol hozzá, nem kell hozzányúlni. (Bár nem írtad le pontosan, mi is a gondod ezzel.)
Ekkor a géped lesz a server és a kliens is. (Feltételezem hogy a 'Database' opciót válsztottad installálásnál, nem csak a Clientet;) A Database opcióval felmegy a kliens is. -
blemidon
tag
Hi!
[L]http://otn.oracle.com[/L] -ról le lehet tölteni 1 rahedli doksit pdf és html formában. (Egy free regisztráció kell. Alul Product Centers és utána Dokumentation alatt More... ott vannak a régebbi dolgok, a main linkek már a 10g-re mutatnak.) Érdemes regisztrálni, nagyon jó fórumuk van, anno mikor kezdtem 8i-vel, minden proglémámra megtaláltam a választ.
Net Configuration Assistantban kell csinálnod 1 TNS listenert az adatbázisodhoz, feltéve hogy a 'ne csináljon adatb-t' választottan installkor. Ha installáláskor ha csinálsz 1 General Purpose db-t, vagy customot, vagy bármilyet, akkor 9i mindent bekonfigol hozzá, nem kell hozzányúlni. (Bár nem írtad le pontosan, mi is a gondod ezzel.)
Ekkor a géped lesz a server és a kliens is. (Feltételezem hogy a 'Database' opciót válsztottad installálásnál, nem csak a Clientet;) A Database opcióval felmegy a kliens is. -
tusi74
őstag
UP
-
tusi74
őstag
Ki az aki tud valami leírást, vagy letudja nekem írni, hogy a Net Configrator segítségével mit és hogyan kell beállítani, hogy a gépem legyen a szerver, azon létre tudjak hozni egy adatbázist stb.
Másrésst azt szeretném, ha a saját gépem lenne egyben a kliens is. Ha valaki könyvet ajánl, azt is megveszem. Ja, és Oracle 9i. A konzulensem azt mondja a 10g még nem kiforrott. Tanulás, és szakdolgozat céljából lenne rá szükségem. -
Lamair
aktív tag
Üdv!
Akinek megvan ezekközül valamelyik digitális formában és szeretne nekem segíteni az ossza meg velem! szükségem lenne ezekre a ''könyvekre''
üdv
Lamair
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest