-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
ph! elég kritikus nálam is. Ne a prohardver lapcsaláddal nézd az opera sebességét.
Hmmm...más böngészővel gyorsabban töltődik a ph! nálad? Mondjuk nálam hol várakozgatni kell az oldalra, hol pikk-pakk betöltődik, szóval akármi is lehet a háttérben
Szerk.:
Most épp pikk-pakk kedvében van[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz gipszw #18319 üzenetére
Mi jön elő mindig?
Egy képernyőmentést bedobhatnál ide, mert nem hinném, hogy az opera "tartalom tiltó" jön elő, ugyanis azt neked kell az oldalon jobb klikk -> Tartalom letiltása... klikkel megnyitni
Szerk.
Az így előjött ablakban jobb felül találsz egy részletek gombot, ahol meg tudod nézni mi lett letiltva. Itt tudsz törölgetni belőle.
Amúgy meg a profil könyvtárban van egy urlfilter.ini fájl, amiben tárolja a letiltott tartalmakat. Ha azt onnan kiveszed leállított Opera mellett, akkor nem lesz letiltott tartalmad
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sk8erPeter #18270 üzenetére
Sem nem kötekedő, sem nem neked szólt de legalább így más is látja, hogy elegendő egy plusz billentyűt lenyomni a kívánt eredményhez és nem kell széttúrni semmilyen fájlt. Ennyi volt a célja a hozzászólásnak
Elnézést, ha a triviális megoldás "ismertetése" nem olyan szóhasználattal és formázással történt, amivel megfeleltem volna "többek" elvárásának.
"Azért ne állítsd már be hülyének, mert ezt a lehetőséget is meg akarta ismerni..."
Már nem azért, de nem kellene ilyeneket belevinned az agresszív mondandódba. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem hülyéztem le senkit, még ha valahonnan neked mégis ez jött le
Megnéztem a kezdő hsz-t és bizony nem találtam benne .ini fájl matatásra utaló részt. Szóval nem értem miért is lázadsz a kérdésem miatt!
szerk. legyen inkább off, mert nem igazán témába vág
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz kiskaktusz #18215 üzenetére
Nálam is ugrabugrált a tekergető sáv, de az extend tube kiegben belőttem, hogy mutassa állandóan
Mod:
Más:
A soklapos böngészgetéshez annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy nálam 30...60 lappal indít az Opera és nem vettem észre problémát ennyi megnyitott füllel böngészés közben[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Belefutottam egy böngészőhasonlítgatós blogbejegyzésbe: 10 Web Browsers Tested for RAM and CPU Usage
-
AtHoS
nagyúr
válasz Szerko #18141 üzenetére
12.02 amiben még lazább a tanúsítványkezelés és nem problémázik a Mo.-on széles körben használt Netlock tanúsítványokkal.
12.11 már szigorúbb a tanúsítványokkal, így pár biztonságos oldalnál hibaüzibe futunk, míg Netlock-éknál le nem frissítik a tanúsítvány(oka)t.
Én használom a levelezőt, de nem volt problémám egyik verzióval sem, bár apróbb hibákról lehetett olvasni. pl. 12.11-re javították a levelezőből nyomtatáskori Opera fagyást/crasht
Én jelenleg a 12.11-et használom
-
AtHoS
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #18029 üzenetére
Nálam már jó pár hónappal ezelőtt jelentkezett ez a probléma, amit jeleztem a javítsuk a ph-t topikban is. Ott leírták, hogy ez Operag gebasz, szal nem kell javítani miatta a ph!-n semmit.
Fogalmam nincs mi okozza ezt, de hasonlóan vagyok a https buggal is
-
AtHoS
nagyúr
Az opera bezárása és újraindítása után (a bezáráskor nyitott fülekkel indul nálam) természetesen 4...6% magasságában dolgoztatja a procit. Mondjuk a 100% jelen pillanatban egyetlen mag teljes kihasználását jelentené, de ugye a Win7 szétosztja a terhelést a magok között. Minden esetre az össz terhelés az i5-2500k-n a kép készültekor (turbo 3700MHz órajel mellett) 25% volt.
Szerk
A lényeget el is felejtettem. Mi a fenét jelöl "Other"-rel, ami terhelt folyamatosan?
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz DeathAdder #18018 üzenetére
Akkor nincs ötletem, hogy az addig jól működő portable mitől lesz lelassítva, ha ugyanazt telepíted a portable könyvtárba rendesen. Itt OS gubanc lesz nem pedig Opera szerintem.
AV környékén nézelődnék, bár fogalmam nincs mi lehet más, ha már rendesen lett telepítve. Véletlenül nem NOD AV-d van?
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sk8erPeter #17972 üzenetére
Nálam OK, szépen megjelenik. Az asdasdads szövegek felett pedig folyton beugrik egy javascript üzi
XP, 12.11 beta RC b1655
-
AtHoS
nagyúr
Beállítások / Haladó / Fülek / További fül beállítások -> "Ablakok nyitása fülek helyett" mellett nincs véletlenül pipa?
A beállítások tárolási helyét meg tudod nézni, ha a címsorba beütöd opera:config vagy Menü / Súgó / Opera névjegye
Át lehet tenni a beállításokat egyik gépről a másikra, ha a profil könyvtár tartalmát átrakod illetőleg, ha csak az Opera beállításokat akarod átrakni és mást nem (pl. nem akarod átrakni a speed dial-t, könyvjelzőket, stb..), akkor a profil könyvtárból csak az operaprefs.ini fájlt másold át.
Viszont lehetnek galibák, ha a két gépen nem egyeznek meg a könyvtárbeállítások, stb..
Itt egy használható kis program a böngészők biztonsági mentegetésére: favbrowser
Win7 alatt van egy olyan érdekes dolog, hogy adminként vagy nem adminként indítva az operát más-más profil könyvtárat használ, ha prgfiles könyvtárba lett telepítve és UAC is aktív.
Én ezt kiküszöböltem úgy, hogy USB módban telepítettem D meghajtóra (így a profil könyvtár az opera telepítési könyvtárába kerül), majd ezt követően ismét elindítom a telepítőt és normál módban ugyanebbe a könyvtárba telepítem. A második telepítésre azért van szükség, mert Win7-nél csak megfelelően telepített programok lehetnek alapértelmezett alkalmazások.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Szabtom #17946 üzenetére
Most beléptem, hogy megnézzem a gmailt. Nálam OK 12.11b1655
-
AtHoS
nagyúr
A beépített színprofil kezelést lehet matatni valamerre?
-
AtHoS
nagyúr
válasz Komplikato #17911 üzenetére
Kicsit alaposabban is megnézhetnéd mi van leírva, mert 12.11 RC2 még nincs. Linkelhetnéd hol is találkoztál vele
Ami oldalt linkeltem és hunfatal is linkelte #17910-ben: [link] hivatalos oldal, szóval az itt leírtak a mérvadók és nem az amit egyes helyeken leírogatnak
Mutatja mindig a legfrissebb felállást, ahol ha a letöltési linkre viszed a kurzort láthatod a böngésző megfelelő helyén, hogy milyen build számú verziót lehet leszedni (nálam pl. az Opera állapotsorában mutatja, de ugye be lehet kapcsolni lebegő buborékként is) Kattintani sem kell, csak kinyitni a szemed
A blog hozzászóláscímében pedig szokták jelölni, hogy ez béta vagy rc stb.. és ezekből melyik verzió (pl.. béta 2, RC3, stb...)
A lényeg, hogy innen le tudod szedni az előző buildeket is bár nincs olyan szépen összerakva egy csoportba, mint azon az oldalon, amit linkeltél
-
AtHoS
nagyúr
Kicsit elvesztettem a fonalat
12.10b1652 Next lett a 12.10 végleges, ami megegyezik a 12.10 RC4-el
Ezt követően kijött a 12.11b1653, ami snapshot és nem Next
A törlésekre vonatkozó részt végképp nem értem: mit töröltek és főleg honnan?
Itt elérhető az összes "részbuild" [link]read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz masterful87 #17896 üzenetére
Javítottak valamit a zoomoláson is a 12.11b1653-ban: [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sk8erPeter #17848 üzenetére
Teljesen igaz ami írsz, viszont ez bizton nem állja meg a helyét:
"egyébként még egyik téma sem kompatibilis az új build-del"Emiatt is reagáltam, hogy van olyan theme, ami működik
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Visszafrissítettem 12.02-re és simán megy a lejátszás ExtendTube-al. Beta probléma lesz úgy néz ki
Szerk.
Nem ajánlott visszafrissíteni amúgy 12.10-ről, ugyanis nálam egyetlen képet sem volt hajlandó betölteni a visszafrissítés után. Természetesen a "downgrade" előtt nyomtam egy mentést, így volt miből visszaállítanom[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Rimuru #17755 üzenetére
Na rászántam egy kis időt, hogy megnézzem USB módba telepített Opera-val mi újság.
Na szóval így szépen lejátssza ExtendTube mellett ugyanazt a vidit, amit a normál Opera-ban nem.
Viszont gondoltam, hogy kicsit hasonlítgatok a beállításoknál, hátha kiderül milyen különbség az ami okozza a gondot. Sajnos nem találtam meg
Ellenben egy érdekes dologra akadtam. A frissen telepített, ráadásul USB módban felrakott verzió profile könyvtárában ott figyelt a normál, mindennapos használatban lévő verzió bookmarks.adr fájlja.
Nem kicsit lepődtem meg mikor megláttam, hogy 1,5 megás a USB-s telepítés könyvjelző fájlja.
Na erre valakinek ötlet? Hogyan lehetséges az, hogy USB módban telepített verzióba belekerül a normál használatú verzió könyvjelző fájlja?
Ezt a verziót telepítettem: Opera-Next-12.10-1627.i386.exe
Természetesen alapból a normál verzió frissítését kínálja, de kézzel átirányítottam más könyvtárba ill. Önálló telepítés beállítást is kiválasztottam
-
AtHoS
nagyúr
válasz PhoenixSzG #17748 üzenetére
Na akkor valami Opera beállítással akadhat össze nálam az ExtendTube kieg
Az se most lesz, hogy kiderítsem mi ez a beállítás, bár majd töröm a fejem, mert ugye működött ez rendesen is, csak ugye közben volt pár ExtendTube frissítés is.
Mivel nem minden nap alakul úgy nálam, hogy youtube-on néznék meg valamit, szóval lövésem nincs mikor néztem vidit, amikor is még jó volt a lejátszás. Az biztos, hogy akkor még 12.02-es verzió volt még Opera-ból feltéveread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
1.15-ös ExtendTube működik rendesen aki használja?
Nálam fekete téglalap van csak a video helyén és nem jelenik meg egyetlen kezelő sem hozzá. Ha kikapcsolom az ExtendTube kieget és frissítem a youtube oldalt, akkor bejön egyből
Bármelyik youtube vidivel ezt kapom
32 bites 12.10b1624 és b1627 (HW gyorsítás nincs engedve) alatt bizton így működik nálam
-
AtHoS
nagyúr
Nos annyit sikerült azóta kideríteni, hogy az ékezetes betűket tartalmazó csatolmányoknál jelentkezik csak a probléma.
Ékezetes betűt nem tartalmazó csatolmányoknál mindnél megfelelően kínálja a nevet letöltésnél és megnyitásnál.Egyelőre az ékezetes csatolmányokat tömörítve töltöm le, majd kibontom a zipből, így rendben lesz az elnevezésük.
-
AtHoS
nagyúr
Megnéztem még két eltérő verziójú USB módban telepített Opera-val, mindenféle kiegészítő nélkül, de ugyanaz volt az eredmény.
A progikat köszönöm, majd meg is lesem velük a folyamatot.
Egy router (Edimax br6808) osztja a netet illetve Comodo IS 2012 védelmi szoftver van használatban a kérdéses gépen XP oprendszerrel
-
AtHoS
nagyúr
Egy ideje mikor freemail-ről csatolmányt kívánok menteni érdekes nevet kínál az Opera mentéskor:
Na ennek mi lehet az oka?
Hogyan működik a mentéskori fájlnév alapértelmezett felkínálása?Egyéb oldalaknál linkelt fájlok esetén nem tapasztaltam még ezt
-
-
AtHoS
nagyúr
12.02b1555 verziót használja már valaki?
Milyen tapasztalatok vannak vele?
-
AtHoS
nagyúr
Lehet nálam a memdisk miatt nem jelentkezik ilyen jelenség.
Lassan két éve már memdisken vannak az opera cache dolgai, bár előző időkből sincs ilyen emlékem, kivéve a jó régi nod32-es időt, de annak már tényleg 5-6-7 éve lehet.Mondjuk youtube-on és társain sem vagyok napi látogató. Havonta átlagban 1-2 vidi kerül csak terítékre nálam
Szóval nincs ötletem mi okozhatja
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Nekem fut a háttérben cfosspeed ami jelzi a le/feltöltést és sebességét. Azt vettem észre, hogy mikor visszaesett a memóriahasználat, akkor megszűnt a letöltés is.
Én ebből arra következtetnék, hogy memóriába cache-eli a letöltést, majd mikor végzett kiírja a cache tárolóba. Nálam mondjuk memdisk-en van a cache, így pillanatok alatt végzett is vele.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Archanon #17443 üzenetére
Megnéztem a GameStar-os oldalt amit linkeltél egy 12.01-es portable Opera-val. (volt még mellette megnyitva 3 fül)
156 520K az Opera memória használata ill. 57 000K és 67 000K között változik folyamatosan az opera_plugin_wrapper
Ráindítottam a nagy videora, ekkor az opera_plugin_wrapper felment 80 000K - 85 000K közé. Az opera memóriahasználata viszont folyamatosan emelkedett olyan 900 000K magasságáig, majd visszaesett 164 408K-ra, mikor végzett a video letöltésével.
Közben a plugin wrapper felment 93 000K-ra is, de ez folyamatosan változik. Hol többet, hol kevesebbet mutat a feladatkezelő Memory (Private Working Set) értéknek
-
AtHoS
nagyúr
válasz DeathAdder #17312 üzenetére
Mivel portable módban jó, így szvsz. igen
-
AtHoS
nagyúr
válasz DeathAdder #17310 üzenetére
Címsorba: opera:about
Itt aztán megnézed hol tárolja a profil fájlokat és azokat töröld, mondjuk könyvtárastól miután leszedted az Opera-t uninstallal. Bár lehet, hogy elegendő az operaprefs.ini törlése is leállított Opera mellett
Szerk:
User Java Script: CTRL+F12->Haladó->Tartalom->JavaScript beállítások->Felhasználói javascript mappa helyén nézelődj[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
mag = ncore
Szóval mikor be akarsz lépni az oldalra pipáld be, hogy csökkentett biztonság és természetesen ne töröld a sütijét a lapnak
Az új lapot hogyan nyitod? Van egy olyan érzésem, hogy nem új fület nyitsz, hanem egy új Opera ablakot. Na ott nálunk sem megy az előző keresés. Itt viszont felmerül az a probléma, hogy mi a fenéért kell új ablak a kereséshez, miért nem elég az új fül
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Ja, hogy böngiből kilépés után nem marad bent Ezt elsőre is így fogalmaztad vagy menet közben csapódott így hozzá?
Sütiket ne töröld ki a kérdéses weblapok esetén
A keresős dologhoz már nem tudok mit hozzátenni. Ha sikerült átszerkesztened a billentyűt, lövésem nincs miért nem működik úgy nálad mint a szinte mindenki másnál. Nézd meg USB verzióban telepítve, hogy úgy működik-e. Ha igen, akkor config fájl problémád lesz
-
AtHoS
nagyúr
1. Kapcsold ki a beépített torrent klienst: opera:config#BitTorrent|Enable
Amúgy MIME típus: application/x-bittorent2. valami nem kóser nálad akkor a sütikkel. Nálam is elfogad minden sütit és kilépéskor törli az összeset, mégsem léptet ki. Töröld ki az összes sütit, így tiszta lappal indulhatsz
3. a billentyűzetbeállítás szerkesztése ablaknál (Ctrl+F12 -> Haladó -> Billenytűparancsok -> az alsó szerkesztés gombra katt) bal felül beírod a keresőbe, hogy f3. nekem kidobta egyből a find next (F3) és a find previus (Shift F3) parancsokat. No akkor itt már át is tudod tenni másik billentyűre
4. ezt a személyes adatok törlését hol lehet elérni? Eddig valahogy nem volt ilyesmire szükségem, de nem is találok a beállítások között sem ilyen elnevezésű dolgot
Áhá, megtaláltam. Látom elég jól testre lehet szabni mit is akar az ember törölni.
No a könyvjelzőkhöz a kis ikonokat a profil könyvtár icons alkönyvtárában tárolja az operaIlyet persze nem találni a beállítások között. Nos szvsz ami ezek közül okozhatja az icons könyvtár ürítését:
- A gyorsítótár teljes kiürítése
- Könyvjelzők utolsó látogatási dátumának törlése
- Állandó tárhely törléseSzerk.: No persze lassú vagyok Megyek iszom inkább egy sört
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Újabb snapshot: 12.01-1520 for Windows
-
AtHoS
nagyúr
Megjelent a 12.01 [link], ami nem a NEXT széria következő "darabja", hanem a legutolsó stabil verzió frissítése
Megkapta a legutolsó 12.50 snapshot fixálásait.
Még nem próbáltam, de remélem nem hozza azokat a hibákat, melyekről éppen az előbbiekben társalogtunk
-
AtHoS
nagyúr
válasz mate0314 #17131 üzenetére
Helló!
Nem tudom melyik verziót használod a 12.50-ből, de melóban a ma megjelent 1513-assal nem tudtam belépni freemail-re.
Először a ComodoIS-re gyanakodtam, mert azt is ma reggel pakoltam a gépre (előtte OutpostSS volt, de az pár nap múlva lejár, ezért cseréltem), de hiába kapcsoltam ki a tűzfal részét, nem segített. Kiiktattam opera-ból a NoAdsAdvanced kiegészítőt is, de nem hozta a várt eredményt. FF-el gyorsan megnéztem mi újság freemail ügyben és meglepődve tapasztaltam, hogy azzal problémamentes. No itt downgrade-eltem az opera-t 1491-re vissza (nem, nem 1497-re) és lám megjavult a freemail-es belépés is
Esetleg próbálj Te is visszalépni, ha éppen 1497 avagy 1513 verzió van nálad telepítve
-
AtHoS
nagyúr
válasz New Boy #17090 üzenetére
Esetleg beállítod egy új levelezőfióknak ismét a freemail-est és a letöltött levelek közül mindent letörölsz, kivéve a kérdéses levelet. Aztán megszünteted az új fiókot.
Mielőtt nekiállnál azért mentsd el a profil mappádat (itt tárolódik a mail kliens levelei), mert az előbb leírtak szigorúan saját feltételezésen alapulnak és nem tapasztalaton.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Dluinet #16788 üzenetére
Melyik build lett végül a végleges?
Szerk
Azért érdekes, hogy még nem pakolták át az Opera.com-on 11.64-ről a letöltést
Szerk2
No akkor az RC6
Sejtettem, hogy kiadás előtt lehetnek, olyan sűrűn dobálták már az RC-ketSzerk3
Én azért maradok a 32bit-es verzánál
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz slashing #16781 üzenetére
Nálam a magyaropera.blog.hu szépen működik, procihasználat további 40..60 megnyitott füllel is 1..4% környékén mozog.
i52500k - 11.64b1403 + Win7 HP x64
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Másnál is érdekes tüneteket okoz ennek az oldalnak a megnyitása opera 11.62-vel?
[link]Melóban is, itthon is, USB-s operával is ezeket tapasztaltam:
Maga a gyökér oldal kb 400MB-tal növeli az opera memória használatát, ami másodpercenként megugrik egy száz megával, majd vissza is csökken. Néha 200 megával nő és ugyanúgy vissza is csökken. És ezt a megugrást, visszacsökkenést játssza 2-3 másodperces periódusban. Ja i5 2500k prockót felvágja Turbó módba ás folyamatosan 25%-ra terheli. Görgetés is nagyon darabos.
A melóban lévő X2 240-es procit meg is eszi, alig lehet navigálni operában, míg nyitva az oldal. FF-el persze nem produkál ilyen jelenséget.
-
AtHoS
nagyúr
válasz erdoke #16226 üzenetére
Egyik ismimnél igaz nem opera-val, de ugyanilyen gond volt. Nála a tálca automatikus elrejtés beállítással működött.
Sajnos már nem emlékszem mi t alakítottunk akkor, de helyrehoztuk.
Nálam nincs auto elrejtésen, viszont zárolva van és alul helyezkedik el. Még egyszer sem találkoztam ilyen jellegű problémával.read-only mode on the forum
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz Namelesske #15876 üzenetére
Nekem eddig fel sem tűnt, hogy globális kikapcsolásnál lenne rá lehetőség itt engedélyezni. (avagy ha nincs globálisan kikapcsolva, akkor meg éppen kikapcsolgatni)
-
AtHoS
nagyúr
válasz feket663 #15871 üzenetére
Értem
Akkor jobbklikk a frissítés gombon, Testreszabás -> Megjelenés -> Gombok -> Levelek -> és a Levelek gombot felhúzod a frissítés mellé a kívánt helyre
Mod:
Amúgy működik az Óra melletti Opera ikonon jobbklikk és a menüből Levelek olvasása is[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Namelesske #15868 üzenetére
A Tartalom fülnél a Bővítmények engedélyezés csak szükség esetén pipájával?
feket663 #15869
Pontosan nem tudom mire gondolsz a címsorba való levelezés gomb elhelyezéssel. Én pl. az oldalsávból szoktam a levelezést nézegetni. Az oldalsáv "fülgombjai" pedig pont a címsorral egy magasságban vannak.Oldalsáv megnyitása/bezárása: F4 vagy az Opera bal alsó sarkában lévő ikonra kattintva illetőleg ha engedélyezve van, akkor az ablak szélénél lévő kis nyilacskára kattintva (Megjelenítés -> Panelek -> Panelkapcsoló megjelenítése az ablakszegélyen elé egy pipa)
Az újbóli levéljelzésre nincs ötletem, én még nem találkoztam ezzel a problémával
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Namelesske #15866 üzenetére
Mit értesz a gyári kivétellista alatt?
-
AtHoS
nagyúr
Belenéztem amatőr szemmel a flashblock userjs-be.
Szerintem az lehet az előnye az alap beépített védelemmel szemben, hogy a userjs-ben gombkombinációval kivételeket is be lehet állítani, ahol nem blokkol.
Bár a "nem igazán működik jól" megjegyzés miatt inkább kihagyomread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pierre75 #15853 üzenetére
Nálam folyamatosan 40+ fül van nyitva és nem omlik. 11.61b1250, 11.62 aktuális snapshot verziók (mondjuk a legújabb 1327 még nem lett telepítve nálam)
Ebből következik, hogy tud rendesen is működni. Szóval amit Namelesske írt lehet a probléma forrása.
Mondjuk annyival kiegészíteném, hogy problémás Opera profil is tud ilyet művelni.
Telepítsd fel USB módban és lehet tesztelni. Ezzel egy csapásra átugrod a profil, plugin, userjs problémákat.read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
A csütörtöki rendszerességet megtartva: 11.62-1324
Changelog since last 11.62
CORE-40077 (getAttribute on namespaced attribute in XHR response fails on metoffice.gov.uk)
CORE-44763 (Acid3 crash with Snap Links extension installed)
DSK-335820 (Opera replaces existing saved files without warning - crash fix)
DSK-340104 (Opera clipboard incompatible with synergy / vnc / rdesktop / VMware / VirtualBOX - was fixed on 12.00 a while ago, now fixed on 11.62)
DSK-340710 (New tab button overlaps the Extender menu button and tabs when Tab Bar is placed right or left)
DSK-351582 (Crash when writing in address field after bookmark has been deleted)
DSK-357896 (No Gtk toolkit support under FreeBSD 9)read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz dtraveller #15780 üzenetére
Tudsz linkelni ilyen oldalt, ahol nem tölti be a képeket?
-
AtHoS
nagyúr
válasz dtraveller #15778 üzenetére
Ez nem elég egyértelmű jelzés a számodra?
-
AtHoS
nagyúr
válasz fonseca #15770 üzenetére
#1 hozzászólás második bekezdése:
"Hogyan kapcsolhatom be a magyar helyesírás-ellenőrzőt?"read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz harcikoca #15767 üzenetére
Na és mi volt a gond a programmal? Le merném fogadni, hogy nem görgettél le az oldalon és a Password Recovery Tools-al próbálkoztál
Na de most már itt az utolsó segítség: OperaPassView v1.05
Mod: Akkor most működik a progi vagy sem? kicsit elvesztettem a fonalat
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Namelesske #15759 üzenetére
Eddig jónak tűnik ez a Performance Edition snapshot
-
AtHoS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest