- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
válasz
HDR123 #10445 üzenetére
Köszi. Közben eszembe jutott egy fontos paraméter, a beszerzésre kijelölt HDD pont 2x akkora (2TB vs 4TB). Ha jól sejtem, akkor a helyes eljárás: 1) CloneZilla 2) partíció kiterjesztés gparteddel? Egyetlen ext4 partíció van a lemezen.
______Más.
Múltkori újratelepítésre rákészülve (meg egyébként is) kicsit kutattam docker ügyben, OMV fórumon találtam egy elég részletes leírást (angol).
-
stigma
addikt
válasz
HDR123 #10253 üzenetére
Hali, én is használok ilyesmit, viszont mint ht42-es fórumtárs írja FolderSync-et használok.
Itt lényegében SMB-n(belső hálózaton keresztül) keresztül menti az adatokat a NAS-ra, mert meg kell adni egy telefonos mappát és egy célmappát mely a NAS-on van , majd szinkronizálja.Én naponta lőttem be 2-3 mappát hogy szinkronitáljon, és csak Wifi-n.
mivel mindig mikor hazaérkezem, akkor automatikusan rácsatlakozom, majd ha van friss fájlt akkor szinkronizál.Szerintem felesleges a távoli Sync, mert arra ott a Google Drive, ami igaz max 15GB, de a fontos dolgokat oda mented.
Olyan Plugin is van, ami meg a Drive-ból szinkronizál a NAS-al ha jól tudom, ha ilyesmit is szeretnél.Amúgy ezenkívül - igaz még nem próbáltam - van egy SMBSync 2 nevő Andriod-os alkalmazás is.
Foldersync esetén meg tudod adni naponta/hetente/óránként szinkronizáljon a teló a NAS-al.
-
ht42
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest