- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nagyon alap rendszerem van, transmission torrent kliens van telepítve.
Sajnos haldoklott a régi winyóm, amin a filmeket tároltam, így egy új ssd-t tettem bele, átmásoltam rá a filmeket és visszaraktam a gépbe.Minden működik, látja, meg van osztva a mappa, de a transmission kliens valamiért nem hajlandó az új letöltéseket az új winyóra menteni, mindenképp a belső nvme-re ment, akármit is csinálok pedig telefonról is jól írja ki a hátralévő hely méretet amikor hozzáadom a torrentet.Nano editorral ellenőriztem az elérési utat, stimmel. Már kitöröltem az ideiglenes letöltési mappát, átírtam false-ra és még mindig oda menti a letöltött fileokat, kezd az agyamra menni a dolog, de talán valami apró beállításon múlik.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest