- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moho.Jojo
csendes tag
Sziasztok srácok, MOHO JOJO vagyok! (Roland) Kezdem is a kérdésemmel, mert azért vagyok itt, hogy segítséget kapjak, mert hát kicsit unom a banánt 3 napja.. Számítógép: Ryzen 7 - rtx 2070x - 32 giga ram - 900mb/30mb internet. 3 napja szenvedek, hogy képernyő felvételt tudjak felvenni. 5 hónapja, sima OBS-el ment. GTA 5 Roleplay játékban. Tűéles kép, nem laggolt. 3 napja ugyan ezt szeretném, vagyis próbálkozok Streamlabs OBS-el. De ugyan úgy sima OBS-el is megpróbáltam. Eredménytelenül.. Bárki, aki TÉNYLEG ért hozzá, segítsen. Megpróbáltam a videó által is: [link] Régen működött! De már nem.. Jelenlegi beállítás a képen. Igen tudom, mindenki felkapja a fejét egyből! Úristeeen Moho, hát azért nem jó, mert processzorral veszed a kijelző felvételt!!! Videókártyával is próbáltam, 15000 bittől, 180.000 ezerig, 10000-sével! Ötször rosszabb. Gép legjobb teljesítényem, háttérben Steam fut, a FIVEM, meg a Discord. Más a netet nem használja. Internet kábeles, 1Gbs-os. 2 napig Bios frissítés előtt ugyan úgy nem értem el eredményt. Lett Bios frissítve. Ugyan az.. Szerintem feladtam.. Segítsetek. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged