- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moho.Jojo
csendes tag
Sziasztok srácok, MOHO JOJO vagyok! (Roland) Kezdem is a kérdésemmel, mert azért vagyok itt, hogy segítséget kapjak, mert hát kicsit unom a banánt 3 napja.. Számítógép: Ryzen 7 - rtx 2070x - 32 giga ram - 900mb/30mb internet. 3 napja szenvedek, hogy képernyő felvételt tudjak felvenni. 5 hónapja, sima OBS-el ment. GTA 5 Roleplay játékban. Tűéles kép, nem laggolt. 3 napja ugyan ezt szeretném, vagyis próbálkozok Streamlabs OBS-el. De ugyan úgy sima OBS-el is megpróbáltam. Eredménytelenül.. Bárki, aki TÉNYLEG ért hozzá, segítsen. Megpróbáltam a videó által is: [link] Régen működött! De már nem.. Jelenlegi beállítás a képen. Igen tudom, mindenki felkapja a fejét egyből! Úristeeen Moho, hát azért nem jó, mert processzorral veszed a kijelző felvételt!!! Videókártyával is próbáltam, 15000 bittől, 180.000 ezerig, 10000-sével! Ötször rosszabb. Gép legjobb teljesítényem, háttérben Steam fut, a FIVEM, meg a Discord. Más a netet nem használja. Internet kábeles, 1Gbs-os. 2 napig Bios frissítés előtt ugyan úgy nem értem el eredményt. Lett Bios frissítve. Ugyan az.. Szerintem feladtam.. Segítsetek. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest