- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moho.Jojo
csendes tag
Sziasztok srácok, MOHO JOJO vagyok! (Roland) Kezdem is a kérdésemmel, mert azért vagyok itt, hogy segítséget kapjak, mert hát kicsit unom a banánt 3 napja.. Számítógép: Ryzen 7 - rtx 2070x - 32 giga ram - 900mb/30mb internet. 3 napja szenvedek, hogy képernyő felvételt tudjak felvenni. 5 hónapja, sima OBS-el ment. GTA 5 Roleplay játékban. Tűéles kép, nem laggolt. 3 napja ugyan ezt szeretném, vagyis próbálkozok Streamlabs OBS-el. De ugyan úgy sima OBS-el is megpróbáltam. Eredménytelenül.. Bárki, aki TÉNYLEG ért hozzá, segítsen. Megpróbáltam a videó által is: [link] Régen működött! De már nem.. Jelenlegi beállítás a képen. Igen tudom, mindenki felkapja a fejét egyből! Úristeeen Moho, hát azért nem jó, mert processzorral veszed a kijelző felvételt!!! Videókártyával is próbáltam, 15000 bittől, 180.000 ezerig, 10000-sével! Ötször rosszabb. Gép legjobb teljesítényem, háttérben Steam fut, a FIVEM, meg a Discord. Más a netet nem használja. Internet kábeles, 1Gbs-os. 2 napig Bios frissítés előtt ugyan úgy nem értem el eredményt. Lett Bios frissítve. Ugyan az.. Szerintem feladtam.. Segítsetek. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest