- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zohen
csendes tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni.
Adott egy 2003-as Z16XE motorkódú G astra.
Olyan hibát produkál, hogy amikor alapjáraton tekerjük a kormányt vagy bekapcsoljuk a hátsó ablak fűtést vagy feltekerjük a ventilátort maximumra leesik az alapjárat majd vissza áll.
Bekapcsolt légkondival folyamatosan ingadozik.Másik gond, hogy menet közben, mikor megállunk vagy csak kinyomott kuplunggal gurulunk bármiféle előjel nélkül leáll, de pöccre újra indul.
Cserélve lett: Üzemanyag szűrő, üzemanyag relé, gyertyák(gyári bosch), vezérlés(előtte is csinálta), fojtószelep kitisztítva.
Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy mi okozhatja a hibát?
-
zohen
csendes tag
Sziasztok
Autó vásárlás előtt állok és g astra a kiszemelt típus, 650-700 ezerig, benzines.
Fél éve követem a fórumot, nagyjából tudom mit kell nézni a kocsin, vezettem is már párat de a motor kódoknál elvesztem.
Melyik az ajánlott ill. kerülendő motor?Linkelnék párat hátha ismerős valakinek valamelyik.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest