- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
98bja
senior tag
Persze, ezt nem is rosszból írtam, meg tisztában vagyok az újkori árkülönbséggel csak ugye én már ahhoz szoktam.
-
98bja
senior tag
Szuper, köszönöm a segítséget! Akkor a lényeg az, hogy a tünet egyértelmű, ha már tényleg rossz, nem lehet nem észrevenni.
-
98bja
senior tag
válasz Markizmark #102924 üzenetére
Köszönöm a választ! Ez így BMW után nem hangzik annyira vészesnek
Az okoskerékről van valami videó, hogy milyen a hangja mikor rossz? -
98bja
senior tag
Sziasztok!
H Astrában lévő 1.8-as 140 lovas benzinmotor mennyire jó választás?
Mik a gyengepontjai, mikre kell különösen odafigyelni?
Kinéztem egyet ezzel a motorral és érdekelnének tapasztalatok, mielőtt elutazok 200km-t.
Köszi! -
98bja
senior tag
Sziasztok!
Autóvásárláson gondolkodom, és számításba kerültek a J Astrák. Csak benzin, és csak kombi.
Az 1.4-es turbós motorok a szimpatikusak, mennyire ajánlhatóak ezekkel a motorokkal? Tisztában vagyok vele hogy a kasztni nehéz a társaihoz képest, de nem versenyzésre hasznánám.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy minőség, zajszigetelés, helykínálat és a megbízhatóság milyen. Ahogy néztem már ilyen 3-3,5 körül már egész jókat lehet kapni, ez lenne a keretem.
Köszönöm előre is a tapasztalatokat! -
98bja
senior tag
Sziasztok!
H Astra 1.8-as 140 lovas motorral mennyire jó választás? Átlagos felhasználásra.
Köszi! -
98bja
senior tag
Sziasztok!
Első autóm vásárlása előtt állok. Több típust nézek, ezek között van a G Astra Coupe is. 1.8-as vagy a 2.2-es benzines motorokkal. Ajánlott, jó konstrukciójúak ezek? Milyen egyéb dolgokat érdemes figyelni ha esetleg élőben is megnézek 1-2 ilyen autót? Jómagam nem értek az autószereléshez, pár alap dolgot tudok, de semmi extra. Mindenféle véleményt szívesen meghallgatok.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest