- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
sziasztok,
Az egyik hátsó keréknél megjelent a rozsda, kb 5-10 cm lehet a hossza, ívet kellene rajta cserélni. Mi a normál ára egy kerék-ív kivágásának, pótlásának és festésnek pesten? opel astráról van szó,törtfehér színű. -
ALI_G
veterán
Sziasztok,
nem feltétlenül opeles a kérdésem, de autós pumpát szeretnék venni, lehetőleg ikerdugattyús lábpumpa kellene. Tudtok valami elfogadható minőséget ajánlani 10k alatt? -
ALI_G
veterán
válasz Findzs #50604 üzenetére
Igen, a nyitás jó. Néha-néha a bezárás is működik, valószínűleg a mikrokapcsoló a hibás, de ilyen kis vacak aprósággal nem hinném hogy manapság foglalkoznak. Nyilván javítható, ha csak ennyi a hiba, de a tervezett elévülés korában mindent cseréltetnek. Esetleg tudsz ajánlani valakit?
-
ALI_G
veterán
sziasztok,
Az astrámnak a főkulcsán elromlott a távirányító bezáró funkciója, valószínűleg cserélni kell az egészet.
Hogy tudok ilyen kulcsot gazdaságosan cserélni? -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz mikoljan #49803 üzenetére
uh, koszi a linket.
Ma hívtak vissza, nekem is ennyit 80-at mondtak a teljes felújításra, amiben benne van az össze ismert tipushiba (15) javítása 2 év garanciával. Ha kell, adnak csere ECU-t a javítás idejére, de az 150k kaució + 2x2 óra ki-beszerelés. A hölgy aki hívott egy jól betanított sales-es lehetett, mert sokat fényezte a szolgáltatást és folyton felfelé terelgette az árat Nem hinném, hogy 15 tipushiba van egy opel ecu-ban, esetleg 15 ismert hiba. Sajnos eddig említésre méltó céget csak ezt az egyet találtam.A bontott az 60 alatt nem áll meg és arra csak beszerelési garancia van.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
autodigit-tel van valakinek tapasztalata?
-
ALI_G
veterán
válasz mohabá 007 #49749 üzenetére
ők is kicserélték a jeladókat (nyilván) gyárira és nem javította meg a hibát.
-
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Van egy G astrám ami elkezdett rakoncátlankodni és 3200 /perc felé nem engedi a vezérlés forogni a motort, csak nagy ritkán. kb. 2 hónapja kezdődött,
Korabban kaptam itt tobb fele tanacsot is, hogy nem csak a vezerlo lehet a baj, de most voltam vele Opel szervizben es ok is erre a kovetkeztetesre jutottak, hogy fel kell ujitani, vagy bontobol szerezni egyet.Kerdes, hogy milyet keressek? Immo-val, kulccsal, vagy csak mezitlabasan? Esetleg felujitassal jobban jarnek?
-
ALI_G
veterán
válasz mohabá 007 #49416 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy eredeti gyári vagy utángyártottat rendelt, de bízom benne (ismerős). 2 autót is ide viszünk általában és a többi ismerős is elégedett vele, de computerrel nem foglalkozik, nincs hozzá gépe, de lehet szaktudása se
Pesten esetleg tudtok szervizt ajánlani? -
ALI_G
veterán
válasz mohabá 007 #49410 üzenetére
A tünetek stimmelnek. Kicserélte a jeladót egy újra, de nem javította meg a hibát. Szerencsére nem kellett kifizetni.
-
ALI_G
veterán
válasz mohabá 007 #49393 üzenetére
Ez a szerelő nem foglalkozik ilyennel, ezért nem is rendeli meg helyettem.
Így hirtelen azért elég nehéz egy ugyanilyen autót találni, hogy kölcsönadja a kábelt
Márkaszerviz alapból cserélteti? -
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Van egy G astrám ami elkezdett rakoncátlankodni és 3200 /perc felé nem engedi a vezérlés forogni a motort, csak nagy ritkán. kb. 2 hónapja kezdődött, elvittem szerelőhöz, most hoztam el 3-ik alkalommal. Próbálta kicserélni a vezérműtengely, főtengely jeladókat, de nem javította meg. Azt mondta, hogy a jel gond nélkül megy rajta, de a computer nem tud vele kapcsolatba lépni (?). Szerinte a komplett vezérlő egységet ccserélni kellene.
Volt valakinek már ilyen? Bontottat javasolta, de én csak 60-70e körül találtam, ami elég rosszul hangzik. Bármi esély javításra?
1.6 G, benzin, 8 szelepes.[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Dluinet #24865 üzenetére
Mondjuk nekem 8 szelepes van, kitöltve nekem a SynGold LL 5W-30-t ajánlja, ami csak API SL, míg amit te írtál az API SM és a többi szabványban is jobb, vagy azonos.
Most ilyen van benne: [Mobil Super 2000 X1 10W-40], még az előző tulaj cserélte. Hamarosan 290.000 km-es olajcsere jön
Ezt a márkát még sose hallottam. Te ilyet használsz?
Olajszűrőt nem tudom milyen van benne. Valami támpont?[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
hello, 2002-es 1.6-os opel astra-hoz (8 szelepes) tudja valaki milyen teljesitmenyu motorolajat ir elo a kezikonyv?
Másik kérdés, hogy van ellenérv, hogy különböző márkájú téligumit rakjak előre és hátulra?
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
üdv.
2000-2005 körüli G astrákról mit kell, érdemes tudni? 1,6-os benzines lehet összejön ismerőstől. Típus hibákra vagyok kíváncsi és hogy kb. hány km után jelentkeznek komolyabb anyagi vonatkozások.
Ja és még annyi, hogy kb. mi a piaci ára? Használtautón néztem, de el vannak szállva ezek...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Külpolitika
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest