Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spirit

őstag

válasz lsebestyen #70815 üzenetére

Nálunk az alapprobléma, hogy egy teljesen elhanyagolt, lerohadt bevásárlós Corsát kellene mozgásképessé varázsolni. Mivel nem én hajtom, eddig nem törődtem vele, viszont pár hónapja elment az irányjelző kattogása, majd maga a lámpa is. Irányjelző reléjének cseréje, kábeljavítgatás után kiderült, hogy a vészvillogó kapcsolója is ludas, mert ugye miért is ne lenne direktbe átkötve rajta. A bajuszkapcsolónak csak a torka volt véres, szóval lassan meg kellett ismerkednem az autószereléssel. :D Mire az elektromos rendszer kezdett helyreállni, az alapjárat kezdett ingadozni és véletlenszerű lefulladásokat produkál alapjárat közelében terhelés alatt.(értsd: minden szuper, pöccre indul, megy bármeddig, de lámpától elindulásnál 10-ből egyszer megfullad, hiába nyomsz bármennyi gázt. 10-15mp után enged indítózni, ekkor pöccre indul és mintha mi sem történt volna megy tovább.) Alapjárati léptetőmotor takarítás(trutymós volt), pillangószelepház ellenőrzés közben vettem észre, hogy meg van repedezve az említett könyök. Hozzáértem, beszakadt. Ezek után kézzel lefejtettem egy marék gumimorzsalékként a könyököt, nem kell ide penge. :D

Mivel maga az autó nem ér annyit, mint egy alaposabb átvizsgálás/javítás szervízben, így megpróbálom mostmár addig életben tartani, míg lehet.

Új hozzászólás Aktív témák