Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
lsebestyen #70815 üzenetére
Nálunk az alapprobléma, hogy egy teljesen elhanyagolt, lerohadt bevásárlós Corsát kellene mozgásképessé varázsolni. Mivel nem én hajtom, eddig nem törődtem vele, viszont pár hónapja elment az irányjelző kattogása, majd maga a lámpa is. Irányjelző reléjének cseréje, kábeljavítgatás után kiderült, hogy a vészvillogó kapcsolója is ludas, mert ugye miért is ne lenne direktbe átkötve rajta. A bajuszkapcsolónak csak a torka volt véres, szóval lassan meg kellett ismerkednem az autószereléssel.
Mire az elektromos rendszer kezdett helyreállni, az alapjárat kezdett ingadozni és véletlenszerű lefulladásokat produkál alapjárat közelében terhelés alatt.(értsd: minden szuper, pöccre indul, megy bármeddig, de lámpától elindulásnál 10-ből egyszer megfullad, hiába nyomsz bármennyi gázt. 10-15mp után enged indítózni, ekkor pöccre indul és mintha mi sem történt volna megy tovább.) Alapjárati léptetőmotor takarítás(trutymós volt), pillangószelepház ellenőrzés közben vettem észre, hogy meg van repedezve az említett könyök. Hozzáértem, beszakadt. Ezek után kézzel lefejtettem egy marék gumimorzsalékként a könyököt, nem kell ide penge.
Mivel maga az autó nem ér annyit, mint egy alaposabb átvizsgálás/javítás szervízben, így megpróbálom mostmár addig életben tartani, míg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest