Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JanR

addikt

válasz Lomha 8V #28646 üzenetére

Bármi lehet igazából, de benne van minden a pakliban sajnos. Így is most vezérlés + hosszbordás + görgők cseréje van, ami megint nem két fillér egy 3 literes motornál.

300e.-nél járok, szóval.. lehet deficites lesz a gépjármű.

szerk: viszont itt lesz a dilemma - eladjam (bukok), vagy megcsináltassam (bukok)? De javításnál legalább tudnám, hogy rendbe van rakva az autóm és sokáig jó.

Bár azért azt hozzátenném, hogy semmi gond nincs a kocsival a "vészmódon" kívül. Tanácsra elkezdtem használni a SPURI adalékot, hogy azt majd jól kitisztítja a motort. Igazából 300 km-t mentem az adalék óta (ebből 200-t pályán), viszont amit észrevettem, hogy a motor hangja sokkal jobb lett. Viszont a legérdekesebb.. tegnap ahogy felmentem a pályára 140-l haladtam (na jó 130;] ami 140 volt) egyszer csak hátul nagy füstfelhő, köpött egyet a kocsi és bimm vészüzem. Félreáll, 10 mp-re autó megállít, utána hibátlanul indult. Az utána megtett 170km-n nem tudtam előhozni az autóból a vészmódot, akármennyire tiportam neki.. szerintem valami nagyon csúnyát köpött ki (mondjuk szerintem a kocsi is jobban megy azóta). De ennek ellenére az EGR dugót kiszedem, mert előtte nem volt vészüzemmód pedig toltam neki néha-néha :U Érti valaki az autókat? :D

Új hozzászólás Aktív témák