Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Bármi lehet igazából, de benne van minden a pakliban sajnos. Így is most vezérlés + hosszbordás + görgők cseréje van, ami megint nem két fillér egy 3 literes motornál.
300e.-nél járok, szóval.. lehet deficites lesz a gépjármű.
szerk: viszont itt lesz a dilemma - eladjam (bukok), vagy megcsináltassam (bukok)? De javításnál legalább tudnám, hogy rendbe van rakva az autóm és sokáig jó.
Bár azért azt hozzátenném, hogy semmi gond nincs a kocsival a "vészmódon" kívül. Tanácsra elkezdtem használni a SPURI adalékot, hogy azt majd jól kitisztítja a motort. Igazából 300 km-t mentem az adalék óta (ebből 200-t pályán), viszont amit észrevettem, hogy a motor hangja sokkal jobb lett. Viszont a legérdekesebb.. tegnap ahogy felmentem a pályára 140-l haladtam (na jó 130
ami 140 volt) egyszer csak hátul nagy füstfelhő, köpött egyet a kocsi és bimm vészüzem. Félreáll, 10 mp-re autó megállít, utána hibátlanul indult. Az utána megtett 170km-n nem tudtam előhozni az autóból a vészmódot, akármennyire tiportam neki.. szerintem valami nagyon csúnyát köpött ki (mondjuk szerintem a kocsi is jobban megy azóta). De ennek ellenére az EGR dugót kiszedem, mert előtte nem volt vészüzemmód pedig toltam neki néha-néha
Érti valaki az autókat? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Fotók, videók mobillal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami 140 volt) egyszer csak hátul nagy füstfelhő, köpött egyet a kocsi és bimm vészüzem. Félreáll, 10 mp-re autó megállít, utána hibátlanul indult. Az utána megtett 170km-n nem tudtam előhozni az autóból a vészmódot, akármennyire tiportam neki.. szerintem valami nagyon csúnyát köpött ki (mondjuk szerintem a kocsi is jobban megy azóta). De ennek ellenére az EGR dugót kiszedem, mert előtte nem volt vészüzemmód pedig toltam neki néha-néha
Érti valaki az autókat?