Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
próbálok nem agyalni, de rohadt idegesítő az egész: ha én lettem volna teljesen a hibás, akkor nem idegeskednék ennyire, de így hogy azt se tudom, mi lesz a vége, folyamatosan eszembe jut
az viszont pozitív, hogy utána simán hazavezettem, közben félre tudom tenni, hogy ez történt (bárkivel/bármikor történhet hasonló, úgy is ha nem hibás)ja a fickó kapásból azzal kezdte 2 napja, hogy "sokba lesz ez nekünk, mert februárban vette a felnit gumistól 140ért" (14"os enzo felni, amikor bazáron ugyanolyan, csak 17es van alig használt gumival 85-90 körül) ...barátnőm kapásból elkezdte neki, hogy "nehogy azt higyje, hogy itt/most bármennyit is fizetünk zsebből" ...előbb főnökömmel dumáltuk, mondta hogy ha rendőrt hívunk, könnyen lehet hogy mindketten kapunk egy csekket szabálysértés miatt (apósára pár éve ajtót nyitott egy audis és rendesen megnyomorgatta a kocsija oldalát... persze ajtó is sérült... aztán a rendőr mindkettőjüket megbüntette és a biztosító se fizetett senkinek... vagy csak valami minimális összeget, ami a festék árát se futotta)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az viszont pozitív, hogy utána simán hazavezettem, közben félre tudom tenni, hogy ez történt (bárkivel/bármikor történhet hasonló, úgy is ha nem hibás)