Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Egy fiatal szegedi csajé volt, Bp-re ingázott vele. Gyanítom, hogy nem nyomta ki a szemét, mert az M5-ösön azért lehet szép fényképeket csináltatni, nem éppen olcsón
Aztán 2011-ben összetolták a sorban gazdasági tk-ra a kocsit és pihent idén nyárig. Akkor csinálta meg a csepeli gazdája, akitől vettem.
Egyébként anno én is megfogadtam, hogy nem fogok dízelt venni soha, de az 1.6-os Suzuki a gatyámat leitta rólam. Kb. 100e kilométert mentem vele a 7 év alatt és kiszámoltam, hogy kb 1.6 misit költöttem pluszban a benzinre ez idő alatt. Így ha azt a pénzt félreteszem és egy részét alkatrészre is kell költenem, jobban jövök ki.
Arról nem is beszélve, hogy az új benzines autókat már csupán a nyál különbözteti meg a dízelektől. Megvan ott is a befecskendező rendszer az összes nyűgjével együtt, már azokra is raknak kettős-tömegű lendkereket, hogy legyen minek széthullania
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán 2011-ben összetolták a sorban gazdasági tk-ra a kocsit és pihent idén nyárig. Akkor csinálta meg a csepeli gazdája, akitől vettem.