Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Itt történt az eset, a bal oldali képen látszik, hogy hol szűnik meg a sáv, kb. ott a piros nyílnál tudott bevágni elém az idióta...
A jobb oldali képen látszik merről jöttünk. A távolban látszik hogy a képen nekünk balról kanyarodtunk be. Mindketten besoroltunk a középső sávba, de a faszinak csak a végén esett le, hogy itt bizony mögöttem kell haladni, hacsak meg nem előz...Szerk: A körforgalomban már megszoktam, hogy senki nem tud indexelni, de hogy a paraszt ezerrel bevág elém, az már dühítő, le sem szarja, hogy nekem ott bent elsőbbségem lenne. Gyakorlatilag kiegyenesíti a cuccot, mintha ott sem lenne halad tovább "egyenesen". Ilyenkor csak attól parázok, hogy ha lefékezek akkor mögöttem belém jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-06/16/371292_ac1fpq15hrgzewqh_1_jpg.jpg)