Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Vitát nem akartam generálni, de azt érdemes lenne belátni, hogy ami itthon 8e, annak a beszerzési ára olyan 4e lehet, vagy kicsivel alatta, de semmiféleképpen nem 2e alatt. Személy szerint pont nem mertem piston2-öt aliról rendelni, inkább megvettem edigitalban akciósan 6e-ért. Ok, nem 3e volt, de legalább biztos eredetit kaptam.
Most visszaolvastam, hogy mivel tesztelted, felejtsd el gyorsan. Mivel nekem is Teszkós telefonom van, bátran állíthatom, hogy eddig talán a legótvarabb hangú készülékem, max rádióhallgatásra ajánlom. Jómagam egy sony-nw-a806 -ost használok, egy hasonlót hozzád vágnak használtan 6-9e között, érdemes beruházni, mert csak akkor érdemes jó fülesbe beleinvesztálni, ha valami minőségibb készülékkel tudod meghajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest