- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_Nándor
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, végre gyári a gép! Nagyon jó ez a fórum!
-
K_Nándor
csendes tag
válasz
Orionhilles #3122 üzenetére
Igen, az a megoldás, köszönöm! Épp települ a cucc
-
K_Nándor
csendes tag
Hmmm.. rosszul csinálok valamit? Vagy talán a flash-sel lenne valami amit innen szedtem le az összefoglalóból?
[kép] -
K_Nándor
csendes tag
Sorry, közbe rájöttem
Elindult, a tableten. Nem értem a backup dolgot, semmilyen mentést nem csináltam.
Ha már fut a cwm a készüléken, akkor gyakorlatilag mehetne zipből a komplett flash és akkor egy totál szűz gépem lenne. Próbáltam ezt is, de nem fut le valamiért. Régen csak ennyi volt a teendő a htc telefonomnál ...
A system file-t hogyan tudnám így felrakni? -
K_Nándor
csendes tag
Meg annyi kiegeszites, hogy supersu is van a gepen(eddig nem ismertem) es ezzel rootolta a keszuleket az elozo tulaj...
-
K_Nándor
csendes tag
Sziasztok!
A par napja vettem egy open dott tabletet hasznaltan, de hianyoznak rola a gyari appok, stb...Zart kepernyonel ott van minden zold ikon, de hianyzik a gyari bongeszo, naptar, e-mail kliens, stb...Eppen ezert szeretnem visszaallitani eredeti gyari allaptba. Atfutottam itt a melyviz topcion, de nem latom tisztabban a dolgot, sok nem mukodo link, sok velemeny, en meg elvesztem a sok info kozott.
Valaki tudna segiteni nekem egy rovid osszefoglaloval? Tudom, hogy kell cwm a gyari flash betoltesehez. Melyiket szedhetem le? Kene a gyari komplett gyari rom is, johet az alap is, gondolom aztan automatikusa. feldobja a frissitest.
Probaltam az open dott flashert is ,de az nekem azt irja,hogy adbeinapi.dll hianyzik, ezzel hirtelen nem tudtam mit kezdeni.
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged