- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktmt
aktív tag
válasz
mtomee01 #3261 üzenetére
Az átparticinonáló szoftverrel visszalehet állítani az eredeti szoftvert, azt azonban szerintem senki nem állította, hogy ezzel a garancia is visszatérne. Ha van olyan, aki már így gariztatott, az elmondhatná a tapasztalatait.
Csak tippeltem, hogy a garancia visszaszerzése lenne a cél, de milyen más oka lenne??? -
ktmt
aktív tag
Én nagyon elégedett vagyok az újrapartícionált kütyűvel, de azért motoszkál bennem a kisördög. Mennyi idő/meló lenne a telcast rom két hibáját kiküszöbölni (Wifi és töltés), hogy legyen egy majdnem AOSP ROM a tabra? Sajnos nincs kellő kompetenciám, de szívesen tesztelem az rendszert.
A másik az sd-re áthelyezés, megoldása, ami azért sok főzőtt 4.4.2-es ROM tud (pl LG L70), csak fogalmam sincs hogy csinálják.
A lollipop forrás és driverek nélkül tényleg reménytelenek tűnik, ebbe viszont értelmesen lehetne energiát ölni. -
ktmt
aktív tag
válasz
RoundRobin #669 üzenetére
OK, de ez nincs benn a leírásban. Mezei userek számára kellene egy kicsit bővíteni a leírást.
-
ktmt
aktív tag
Kiegészítések a #351-hez: ha 10%-nál megáll a flash akkor csatlakoztassuk újra az USB-t-.
A 2. pontnál, a frissítés után a CWM-et újra kell rakni, ehhez megint kikapcs, flashmode (Vol- Power 5mp = sötét képernyő) kell, T1 opció működik. Shell parancs, majd beillesztjük a system visszapakolás parancssorát. Google services hiba esetén frissítsük a google app-ot.@ RoundRobin: próbálkozik az ember ...
Nagyon boldog vagyok, nekem az a data partíció pont elég, minden másra ott az SD.
-
ktmt
aktív tag
válasz
RoundRobin #648 üzenetére
100%, ment vissza a régi system, google play services error, de különben megy.
Screenshot.
Nagyon köszönöm a fejlesztőknek, és mindenkinek, aki segített! -
ktmt
aktív tag
A flash 10%-nál leáll, amikor az eszköz droidboot módba lép. Mit csinálok rosszul? Valami auto updater hibára panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest