-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Nem tudom hogy csinálják, de a Tesco-s telo alapból tudja.
-
_Soma77_
tag
Azért nem működik, mert leszedtem a ROM-ot. Mivel a megoldás lehetőséget teremtene egyes embereknek, hogy a garanciával visszaélljenek, és ezt nem tartanám etikusnak, és nem szeretnék semmilyen ilyen magatartást a munkámmal támogatni.
A szakmai kihívás az hajt előre, de nem szeretném, ha ez táptalaja lenne bármi mutyinak.
Remélem érthető, és elfogadható ez a magyarázat, mindenki számára.
-
ktmt
aktív tag
Kiegészítések a #351-hez: ha 10%-nál megáll a flash akkor csatlakoztassuk újra az USB-t-.
A 2. pontnál, a frissítés után a CWM-et újra kell rakni, ehhez megint kikapcs, flashmode (Vol- Power 5mp = sötét képernyő) kell, T1 opció működik. Shell parancs, majd beillesztjük a system visszapakolás parancssorát. Google services hiba esetén frissítsük a google app-ot.@ RoundRobin: próbálkozik az ember ...
Nagyon boldog vagyok, nekem az a data partíció pont elég, minden másra ott az SD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged