Hirdetés
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlor
aktív tag
Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz de még így is sikerült az usb jeles tabot életre keltenem az első hozzászólásos összefoglalója alapján. Nekem 5% nál mindig megállt a flash toollal. és usb jeles lett a sok próbálkozás után. Ezután Teclast romot tettem fel de még az is csak 15-20 % ment fel de lett droid boot. Aztán Android_4.4.2_Op3nDott_Updated_Resize_v3 Ez simán feltelepült. nekem ez nem tetszett mert nem volt jó az akkukijelzés, gyárit akartam.... így megint flash toolal próbálkoztam és megint megállt 5 % nál, hiába dugtam ide oda akkor is megállt. Megint USB jel Végül végigcsináltam az egészet elölről csak most az Andorid_4.4.2_Op3nDott_8GB_Stock_No_Updates.zip et raktam fel, erre már ment a gyári tárhelybővítős cucc A megállást úgy küszöböltem ki hogy az összes szabad usb portba dugtam valamit és így nem állt meg 5% nál. Mindenesetre jól elment aznap a délutánom

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- RedMagic Astra
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest