-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baratb94
újonc
válasz
stampedli #3243 üzenetére
Hali! Nagyon koszonom a gyors valaszt! Most, melo utan meg is csinaltam, sikerult is! a cmd- os ablakkal sikerult, az opendott flasher progi nem munkalkodott, valami adb fajlt hianyolt. . a command ablak driverek telepitese utan egybol, eleg gyorsan csinalta a dolgat! utanna.boot ido is max ket perc volt! (a 4.9GB os particiot tettem).
a lenyeg: Orok hala mindenkinek aki dolgozott es agyalt ezen!!
BaratB -
baratb94
újonc
Sziasztok! bocs a suletlenkedesert, de nem nagyon lenne kedvem tobb ezer bejegyzest elolvasgatni prohardveren meg itt! vagy ez az opendott melyviz mindenhol ugyanaz, nemtudom!.de a lenyeg...parat azert elolvastam es igy is tobb leirast is talaltam az opendott tablet atparticionalasara.megkoszonnem ha valaki leirna. vagy elkuldene pm ben vagy emailben a megfelelo leirast, mert igy szamomra se eleje se vege (mar talaltam vagy harmat) az egyik a haromszaz valahanyadik. a masik meg a haromezredik korul van. szoval nem.ertem.. nem.szukseges nekem.root, csak legyen tobb helyem a.gepen! segitsegeteket koszonom.
BaratB
baratb94@gmail.com
ui.: bocs az ekezetek miatt. angol kiosztas
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest