- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kösz, én bájtra pontosan gondoltam, mert ez így nem sokat mond...
Közben megkerestem az eredeti linket, amit én is feltettem, itt van, ha ez megnyugtat, tedd fel ezt, mást nem tudok segíteni. Töltsd le a total commandert, adj neki root jogot és csináld azzal, lehet a fájlkezelőd nem jó, nincs több ötletem.
-
Megnéztem még 1x, nekem is ez van felmásolva, de szerintem az lehet a gond, hogy nem tudod felülírni csak úgy, ahogy a leírásban írják. Nevezd át a régit pl. SystemUI_old.apk-ra, utána villámgyorsan másold át a helyére amit linkeltem, és a jogokat is módosítsd 644-re, és eszedbe se jusson közben kilépni a home-ra, vagy bármi mást csinálni, mert ha elkezdi dobálni a force closed üzeneteket, elég nehéz lesz visszaszerezni az irányítást. Utána indíts újra és imádkozz.
És mindezek előtt ugye nem felejtetted el írhatóra (rw) kapcsolni a systemet?
(#3495) obalix: Mindkettő megoldás törli a partíciókat.
Viszont a tethered cwm recoveryből tudsz teljes rendszermentést csinálni és visszaállítani a belakott tabletet. Viszont ha már sikerült a tethered cwm, onnan már pillanatok kérdése a root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest