- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kösz, én bájtra pontosan gondoltam, mert ez így nem sokat mond...
Közben megkerestem az eredeti linket, amit én is feltettem, itt van, ha ez megnyugtat, tedd fel ezt, mást nem tudok segíteni. Töltsd le a total commandert, adj neki root jogot és csináld azzal, lehet a fájlkezelőd nem jó, nincs több ötletem.
-
Megnéztem még 1x, nekem is ez van felmásolva, de szerintem az lehet a gond, hogy nem tudod felülírni csak úgy, ahogy a leírásban írják. Nevezd át a régit pl. SystemUI_old.apk-ra, utána villámgyorsan másold át a helyére amit linkeltem, és a jogokat is módosítsd 644-re, és eszedbe se jusson közben kilépni a home-ra, vagy bármi mást csinálni, mert ha elkezdi dobálni a force closed üzeneteket, elég nehéz lesz visszaszerezni az irányítást. Utána indíts újra és imádkozz.
És mindezek előtt ugye nem felejtetted el írhatóra (rw) kapcsolni a systemet?
(#3495) obalix: Mindkettő megoldás törli a partíciókat.
Viszont a tethered cwm recoveryből tudsz teljes rendszermentést csinálni és visszaállítani a belakott tabletet. Viszont ha már sikerült a tethered cwm, onnan már pillanatok kérdése a root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan E olvasó..
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest