Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Örök hála.
Meg persze mindenkinek.Akkor összegezve a sztorimat okulásképpen (a rész-szívásokkal még kiegészítem majd):
1. Nem volt droidboot a gépen, ezért a Phone Flash Tool-lal a teclast-os romot felflasheltem.
2. Immáron droidboot-tal a launcherrel elindítva a CWM-et:
3. CWM-ből format system.
4. ADB shellből a két boot partíció visszamásolása.
5. CWM-ből factory reset. (wifi működik, előlapi kamera, hang, töltés visszajelzés nem)
6. Droidbootba újraindítva a Soma féle Op3n Dott rom flashelése scriptből. Ezzel megjavult az előlapi kamera, hang, töltés visszajelzés)
7. Droidbootba újraindítva a Ábel v3 újrapartícionálás+rom flashelése scriptből.És kész.
bónusz: Saját partíciós file-lal nyomtam fel a v3-at kicsit nagyobb cache/log partíciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest