- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poczabence
tag
Nem jelenik meg ilyen, pedig a driver-t is felraktam. Pont úgy csinál, mint Thor Steinar kollégának, neki a flash tool segített. A flash tool nekem is látja a tabot miután felraktam az intel soc drivert is, gondolom flashloader módban van a tab. Pedig ismétlem, hogy nem volt mókolva semmi, gyári eredeti rom van / volt rajta!
Soma sajnos törölt minden fájlt, ezért a flash toollal sem tudom visszarakni a hibás teclast romot és folytatni a korábbi flash toolos leírást. A Soma+Abel féle "gyári" romnál pedig csak a wating for device-t írja.
Esetleg valaki visszarakná a(z) "Android 4.4.2_Op3ndott" romot is? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest