- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
Scoobyka #1133 üzenetére
igen, csakhogy nem ez a tipikus használat szerintem, hanem az, hogy mindenki elkezdi teletömni mindenféle app-al a tabot, mert az emberfia kíváncsi, és főleg ha állandóan fent lóg a Play-en, akkor nagy a csábítás...
és is fegyelmezett user vagyok, de az, hogy 900MB szabad helynél a Play már nem volt hajlandó telepíteni, meg hasonló baromságok, na ott lett elegem...(meg halkan jegyzem meg, a gyerekeknek semennyi belső tárhely nem elég
, de a 2GB meg nevetséges egyszerűen.)
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1133 üzenetére
Nekem lenne egy ötletem, amivel mindenki jól járna. Adjátok ki hivatalos frissítésként Abel megoldását. Ha gondoljátok még kicsikét farigcsáljatok rajta hogy még jobb legyen (bár ahogy elnézem lesz ez még jobb az itteni android-mesterek munkája által is).
Mi, a vevők, örülnénk a nagyobb tárhelynek. A Tesco és az Op3n Dott neve, brandje meg szebben csillogna, felértékelődne a márkanév, nőne a vásárlók márkahűsége. És még marketing-célokra is felhasználhatnátok hogy milyen jó fejek vagytok, körbe kampányolhatjátok vele a netet.
Kis meló-befektetés, nagy haszon, mindenki boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Haditechnika, harcászat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövedelem
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest