- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
Jó lesz ez.
Annyit kellene talán csak, hogy a partíció méretek szerkesztésénél limitert beiktatni, ne tudják a lámább versenyzők egy bizonyos méret alá-fölé szabdalni az MMC-t.
Mittomén a Revers, Panic, Config, Cache, stb ne lehessen kisebb/nagyobb x MB-nál.
Természetesen a teljes méret online check-elésével. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
RoundRobin #2446 üzenetére
Amúgy meg, nem is devices, hanem CSAK device, mivel a fastboot csak egy szerverrel képes ütközni.
Mondom én, hogy kliens-szerver.Devices adb alatt van, mert az akár a saját anyjával is képes konnektelni.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2443 üzenetére
A droidboot alatt futó mikrokernel egy alacsony szintű kiszolgálón át, un. kernel daemon segítségével kommunikál a fastboot frontendel.
Ez igy van. A droidboot egy minimál-kernel, kevés kis szolgáltatással (daemonnal).
Szó sincs szerver--host viszonyról vagy protokollról.
Miért is nem, tessék mondani?
Van protokoll, kell is lennie, hiszen van kontakt.
Van szerver (by the way: faiting for fastboot command.., ugye) és van kliens, ami maga a fastboot.exe -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #2442 üzenetére
fastboot devices
Ez az. Csak a gond itt is az, hogy a fastboot addig nem szolgáltat infót a device-ról, amig az ellenoldalon a szerver (droidboot) nem nyomja neki az infót. Az meg ha nincs, akkor nem fogja, ha meg van, akkor nincs kérdés.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #2438 üzenetére
Nem az a gond, hanem az, hogy a droidboot a fastboot szervere, ha az nem fut, akkor a fastboot olyan commandokat küld amilyeneket akar, de fölöslegesen - és eredménytelenül - teszi.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #2433 üzenetére
Igen, ez is jó ötlet, de én nem látom be, hogy egyes gépeken ne lett volna droidboot a vásárlás pillanatában.
Sokkal valószinűbb, hogy a frissités keféli el a meglévő droidboot-ot. -
RoundRobin
aktív tag
Olvass vissza: mikor kiderült, hogy nincs droidboot-om nem sok biztos infót kaptam, inkább azt, hogy akkor sz*pás van.
Segiteni csak annak lehet, aki megfelelő infót szolgáltat. Te ezzel szemben azt irtad, hogy a gép kommunikál az Abel-féle scriptttel. Már itt kiderül, hogy mellémentél, mivel az Abel-féle script a droidboot jelenlétét igényli, tehát mielőtt elinditottad volna a scriptet, be kellett volna lépned droidboot módba. Te ezt nem tehetted meg, mivel nem volt droidboot-od. Akkor végképp nem tudom, miért indítottad el a scriptet?
Ha meg olyan infókat nyomsz, hogy a TAB-od kommunikál a gépeddel, akkor az mások számára nyilvánvalóvá teszi, hogy van droidboot-od és az működik is.Utána derült ki az is, hogy a flashtool-lal elég odáig lefutott flash-el eljutni, hogy azt rátegye.
Számodra. Akik egy kicsit is tisztában vannak a dolgokkal, azok számára ez már korábban sem volt kérdés.
Az téged sem és mást sem tesz hozzáértővé, hozzáértőbbé, hogy korábban lefuttattál egy-két itt-ott fellelt scriptet és az sikerrel járt. Az volna a minimum, hogy a scriptbe belenézel mielőtt futtatod, hogy tisztában legyél azzal, az mit fog csinálni a tabodon, telefonodon, mert ha csak elindítani tudod, akkor ilyen lendülettel a saját kivégzésédet is aláirhatod, elvi differencia a két metódus között nemigen lesz. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
joelke HU #2418 üzenetére
Akkor valószinűleg nem hivatkozott volna a su hiányára.
A su ad a SuperSu-nak jogosultságot.
A teljes root-hoz három dolog kell:
A su bináris, a SuperSu apk és egy shell script (vagy egy bináris) ami a jogosultságokat, attribútum biteket beállitja.
Ha ezek bármelyike hiányzik, akkor nincs root jog. -
RoundRobin
aktív tag
Ami zavar - és ezt nem értetted meg - hogy az én egyedi esetemben a topic leírása nem volt elég.
Dehogy nem elég. A te 'egyedi' eseted semmiben nem különbözik az én 'egyedi' esetemtől, vagy másik 6-8 emberétől, ide értve Somát is, akinek hozzád hasonlóan (többször is) USB jelből kellett ujraépítkeznie.
Az összefoglaló már csak azért is fölösleges, mert a topik minden infót tartalmaz, ami kellhet. Az, hogy egy-egy lépést akár többször is elolvashat az aki belekezd, nem hátrány, hanem inkább előny.Azt kell(ene) megérteni, hogy azok akik közreadták a megoldási módokat, nem kötelezhetők másra, neked kell eldöntened, hogy az infó elégséges-e számodra ahhoz, hogy kockáztass vagy sem. Te azért vagy most mérges, mert a nagy óvatosságod, a kivárási taktikád ellenére sem jött össze valamiért az amiről azt hitted, hogy 100 % és ennek okát jobb híján abban látod, hogy nem foglalta össze a tennivalókat senki.
Ha pedig nem tudod mi okból, mikor tűnt el a droidboot, vagy, ahogy mondod, nem is volt a gépeden, akkor bele sem lett volna szabad fognod az egészbe.
-
RoundRobin
aktív tag
Ebben a topickban MINDEN le van írva ahhoz, hogy a reparticionálást megcsinálhasd. Nem kell egyebet tenni, mint elolvasni, értelmezni és alkalmazni. Senki nem igért neked semmit. Le lett irva többször is, hogy mindenki a saját felelősségére vágjon bele.
Furcsa, hogy azokat hibáztatod, akik gondolkodtak, dolgoztak, anyagi kockázatot vállaltak, miközben te magad arra nem vagy képes választ adni - a saját érdekedben -, hogy mi okból tűnt el a gépedről a droidboot.
Hát így segíteni elég nehéz. -
RoundRobin
aktív tag
intel phone flash tool 3.1.8.2
Ebben benne vannak a driverek is.
Nekem az 1.1.5-ös adb driver és az 1.0.1-es iSoc driver vált be.
Utóbbinál már van újabb verzió. Arról nem tudok nyilatkozni, mert azt nem próbáltam ki.Az intel flash tollal való flash-eléshez az ADB driver nem kell, csak az iSoc.
Ami egyeseknél jobban beválhat, az egy másik adb driver (ADB_Drivers_Updated.zip).
File-ok:
PhoneFlashTool_3.1.8.2_win32.exe
iSocUSB-Driver-Setup-1.0.1.exe
IntelAndroidDrvSetup1.1.5.exelinkek:
SDC Intel rootKIT * https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655042708
ADB driver 1 * https://software.intel.com/en-us/android/articles/intel-usb-driver-for-android-devices.
ABD driver 2 * https://docs.google.com/file/d/0B8-MmbAi1ZX5bWI3WEpWN0IxajA
Utóbbi két driverbõl elég egy is, a fontos, hogy valamelyik mûködjön. -
RoundRobin
aktív tag
Egy gyors kérdés: power+vol_down se csinál látszólag nálam semmit. Olvastam valahol, hogy tök sötét marad a képernyő, de mégis működik.
TEgnap még azt mondtad, hogy usb jrel van.
Szerintem valaminek lennie kell (intel logó, USB logó), mert az még nem garancia, hogy felveszi a kapcsolatot a nagy géppel. Az csak azt bizonyitja, hogy a TAB procija működik, de ettől még a kijelző, a GPU, a RAM, vagy a ROM (emmc) lehet beteg. -
RoundRobin
aktív tag
Ez csak valami szívatás sajnos, kerestem lollipop-ot én is azonos procival rendelkező eszközökre. Két telefonnál és egy tabletnél is előjött ugyanez a link ugyanezekkel a google-os url partokkal
Akkor sorry..
ÉN nem próbáltam mert fél gigát innen úgysem tudok letölteni, csak egy nap alatt. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Simba86 #2291 üzenetére
Ha jók a mobilarénás cikk infói, akkor a viva i8-ban z2580-as proci van, azaz 2 ghz-es. ez nem jelent problémát?
Nem probléma.
Valóban 2 Ghz-es a Viva procija de attól még fut rajta a szoftver. Ahogy pl. a win is fut 1.7-es és 3 Ghz-es procin is. Soma egyébként futtatta is a viva ROM-ját ezen, ha jól emlékszem. -
RoundRobin
aktív tag
Egy jónak tűnő hír:
http://www.rom-lollipop.org/2014/12/allview-viva-i8-6081.html
1. Download Android 5.0 Lollipop ROM for Allview Viva I8 from link below :
The ROM File size is big, so I split the file into 3 parts :
ROM Part 1 : http://goo.gl/7pyL97
ROM Part 2 : http://goo.gl/ffHU2x
ROM Part 3 : http://goo.gl/l1zKh5
Tutorial Video : Easy Way To Download ROM = http://how-to-root.com/10 -
RoundRobin
aktív tag
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2245 üzenetére
Ne legyenek hiú ábrándjaid: hiába fenyegeted a gyártót a GPL-re hivatkozva...
Az volna a kisebb bibi.
A nagyobb az, hogy az intel viszont nem kötelezhető a grafix chip kódjának kiadására, de sztem azt a SOC mellé csomagolva megkapod (ha jó sokat veszel), még ha csak object file formájában, de akkor is. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2237 üzenetére
Miből szeretnél kernelt fordítani? Megírod? Nincsen forrásod hozzá! Én is le tudom forgatni az Intel alap kernelt, csak éppen implementálni kéne bele vagy 40-50 drivert ehhez az eszközhöz... ki fogja őket megírni? Senki? Persze hogy senki!
A forrás ott van a gyártónál, a perifériák egy része mikrokódolt és ott van a SOC-ba ágyazva, másik része pedig ott rohad a teclast raktáraiban, a forrás meg a mérnökeinél. Nem kell megirni, csak update-elni a már meglévő kódot.
-
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2215 üzenetére
és mivel az új chip nem írható még, mert nincs rajta a fájlrendszer.
Sőt, partíció sincs rajta,
de attól függetlenül írható.A blank gépeket mind így programozzák fel.
Ott tévedsz, hogy ez nem egy kopasz CPU, hanem a perifériák fele össze van tokozva a CPU-val, sőt, mikrokódolva is van az egész. Ezért SOC (System ON Chip). -
RoundRobin
aktív tag
Nem csak az intelnél.
A DPS-nél vettem észre először ugyanezt, de az usb 1.1-en is flashelhető volt, méghozzá sokkal könnyebben mint ez, pedig abban szutyok RK proci van.
De talán ennél is izgalmasabb, hogy már a WonderMedia procik is tudták ezt, csak azok úgy, hogy nem USB portról, hanem SD-ről voltak éleszthetőek, romolhatóak. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2194 üzenetére
Egy részlet a forrásból:
enum DeviceTransportType {
XFSTK_USB20 = 1,
XFSTK_WD_USB20 = 2,
XFSTK_SERIAL = 3,
XFSTK_SOCKET = 4,
XFSTK_ITP = 5,
XFSTK_USB30 = 6,
XFSTK_WD_USB30 = 7,
XFSTK_DEDI_PROG = 8,
XFSTK_NOT_SPECIFIED = 666
};Ebből kiderül, hogy USB 3.0 kompatibilis a cucc, viszont nem kompatibilis az 1.1-es USB portokkal.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2194 üzenetére
Semmi jelentősége nincs.
Nézd meg a flash tool forráskódját. -
RoundRobin
aktív tag
És itt lép USB módba:
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--Gpflags -- 80000045
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--DebugLevel -- ffffffff
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--UsbDelay ms -- 0
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--TransferType -- USB
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--WipeIFWI -- False
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--Idrq -- False
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--Verbose -- True
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--void CloverviewPlusDownloader::Init()
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--Open
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--void CloverviewPlusUtils::SetUsbsn(char*) -
RoundRobin
aktív tag
Ezt látja mindenki:
01/17/15 03:56:25.339 INFO : Port 1: Start flashing BLANKPHONE flash file for
01/17/15 03:56:25.359 INFO : Port 1: IFW flash started - SN : DCA477EED1******
01/17/15 03:56:28.834 INFO : Port 1: XFSTK-LOG SN: DCA477EED1****** USB Device found - USB SN: DCA477EED1****** Address:1 -
RoundRobin
aktív tag
Hát mondjuk nem a semmit, hanem elszúrtam (elszámoltam) a partició kiosztást és az első (még fastboot-os) flash-eléssel kinyírtam a partíciós táblát (erre mondtam a semmit). Ezután a flashtool-lal sikerült életet lehelni bele (blankphone mód, ifwi.bin, os.bin, stb.).
Ha a gépedet kikapcsolod, ráakasztod a flashtool*ra és bekapcsolod power+volume-down, akkor a masina szépen átküldi a soc sorozatszámát és vár egy file-ra, a blank.bin-re. Ez akkor is megtörténik ha csont üres a nand.
01/23/15 15:59:08.265 INFO : Port 1/0/1: XFSTK-STATUS SN: SERIAL Firmware download completed.
A serial a mód, amiben kommunikál a CPU az usb porton keresztül. Ez van és még van az USB mód. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2175 üzenetére
Ékes bizonyítéka ennek az, hogy nyomhatod ítélet ideig, mikor fut a rendszer, nem lesz más hatása, max. készíthetsz vele képernyő fotót...
Védett mód volt pl a 286-os procin is, fel is kapcsolhattál védett módba, de vissza már nem nagyon, szóval, ebben az intelnek van már gyakorlata.
Nem maga a gomb. A proci kérdezi le a gombok állapotát és attól függően vált üzemmódot.
-
RoundRobin
aktív tag
-
RoundRobin
aktív tag
De ez csak hagyományos HDD-k esetében volt így. Az SSD-k már nem így működnek. Ezeknél túlkapacitás van, amelyet egy belső kontroller kezel és menedzseli az írás-olvasás folyamatát is. Tekintve, hogy ezen eszközök irhatósága mindössze egyezer ciklus, ráadásul a hagyományos diszkekkel ellentétben itt blokkműveletek zajlanak, tehát már egy bit irásához is ujra kell írni a teljes blokkot.
Ha arra gondolsz, itt nem a hibás blokkok miatt látszik kevesebb hely.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Drótszamár #2036 üzenetére
Nagyon nem ismerem a virtualboxot. Bochs-t használok olykor, de az is elég ritka.
Amondó vagyok, hogy az usb porttal lehet a hiba, nálam is az acknowledge jel fogadásánál állt meg mindig.
És nekem is windriver errort írt, meg timeout errort. Megpróbáltam egy másik laptopon, ott meg elsőre felflashelte ugyanezekkel a szoftverekkel, hiba nélkül. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2028 üzenetére
A flashtool nekem is ez a verzió de az xFSTK régebbi mint a tiéd.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2023 üzenetére
A flashtoolban milyen xFSTK driver verziót ír alul?
1.3.3 ?
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2017 üzenetére
ÉN ugyanazt használtam, amit te, ha a 18-ast használod. Még a 14-est is letöltöttem, de az horror volt.
Minden jó ott szoftveresen. Vagy valami elektromos zavar játszik be, vagy az usb port, esetleg a kábel. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2017 üzenetére
Az már nem jó ha odáig ér el.
Az a kommunikáció már halott. Próbálhatod is ujra.
Próbáld meg az on demand mode-ot bexelni, hátha segít.
Vagy egy másik gépen. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2015 üzenetére
Az sincs?
És intel logó?Na mindegy, ha látja a flash tool és a gomb zöldre vált, akkor nagy baj nem lehet.
Egyébként is, a logban láttam, hogy a kommunikációs firmware-t letöltötte. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2009 üzenetére
viszont a phone flash tool felismeri...
Az fel is fogja amig a tab életben van.
Nincs valami ismerős a közelben? Egy laptoppal? Nálam azon sikerült végül. Mindent kihúztam, még az egeret is. Ezt, hogy az USB portokat le kell üriteni, irja a toolkit .pdf file-ja is. Főleg webkamerákra érzékeny a flash tool.
Ne add fel, mert össze fog jönni. Ha alább olvasgatsz, meglátofd, itt sokaknak volt USB jel és végül mégis sikerült.A HD az portolt infó, de majd kijavítom, köszi, hogy szóltál.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #2002 üzenetére
Ja, neked ájult ki a gép játék után?
Próbáld meg többször, az usb portot húzd ki a tabból bekapcs előtt.
Én legalább 20-szor próbáltam, mire összejött. Igaz, a másik gépen ment elsőre minden. A gép USB kábelét használd, ha lehet. Hátha impedancia gondok vannak a másikkal. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #1998 üzenetére
Akkor még azt tudom tanácsolni, hogy húzz ki minden más USB cuccot a gépből.
Nekem szóról szóra ugyanez volt az error logom, egy p3-as laptopon. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #1980 üzenetére
Megnéztem jobban. A flash azon a porton soha nem fog sikerülni. Túl lassú.
0xBAADF00D
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
poczabence #1980 üzenetére
LEhet, hogy lassú a portod.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #1949 üzenetére
Nálad van jogszerűen, de ez nem jogosít fel arra, hogy mások számára elérhetővé tedd.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #1949 üzenetére
A gyakorlat éppen azt mutatja, hogy nem volt elég odairni.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #1944 üzenetére
Azért ha valaki módosítani akarja a tabletjét, nem árt, ha tudja is milyen következményei lehetnek és ennek ismeretében áll - vagy nem áll - neki.
Az sem mellékes talán, hogy ennek a tabletnek a rom-ja sajnos tartalmaz jogvédett applikációkat is, amelyek közzététele bcs. -
RoundRobin
aktív tag
A gond ott van, hogy bár lehet, az usb aljzat valóban rosszul lett beforrasztva, a garancia érvényesítésének lehetőségét elveszítetted azzal, hogy a készülék firmware-ét módosítottad. A garancia ugyanis csak addig érvényes, addig van kötelem, amig a készülék az eredeti állapotában van. Ahogy az az állapot módosul, a kötelem is megszűnik. Hiába is volna egyébként igazad.
Ha pl. egy porszívóból kiszereled a motort és beleteszel egy gyengébbet/erősebbet, akkor is ugrik a garancia.
Ha egy traktort alakítasz át 1000 lóerőssé, akkor is ugrik és ha egy kakukkos-órának kicseréled az előlapját akkor is.A jótálllás arra vonatkozik, hogy amit vettél - és használod a használati utasítás szerint - arra vállal x ideig működési szavatosságot a gyártó/forgalmazó, nem pedig arra, ahogy te módosítod.
-
RoundRobin
aktív tag
Az baj, hogy nem érted meg. Nem jár garancia.
Ha te kopaszon, opre nélkül veszel egy tabot, akkor járna,
de igy te egy tabot veszel adott firmware konstellációval. Erre a felállásra jár neked a gari, addig amig igy használod. Ám ha megváltoztatod a hardvert vagy a szoftvert, akkor már nem jár, mert az eladó a garanciát, a szavatosságot nem arra nyújtotta, hogy a te valamiddel fog működni 1 vagy 2 évig, hanem arra, amit ő rakatott rá a gyárban.
Akkor lenne igazad, igazatok, ha te odamennél egy eladóhoz és azt mondanád neki, hogy te ezt a vasat más firmware-rel fogod használni, adjon neked igy rá garanciát. Hát megnézném melyik adna. -
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
osztraksajt #1910 üzenetére
Akkor pl a laptopomon se partíconálhatom át a HDD-t, vagy tehetek bele SSD-t, vagy rakhatok windows helyett linuxot mert ugrik a garancia.
Oh my GOD!
Az laptop és nem tablet. Amazon olyan oprét teszel fel amilyen jólesik, a tabon meg szintén, csak annak az ára a garancia. A firmware módosítására nincs jogod, ezt kell megérteni. Van rajta adatterület, azzal azt csinálsz amit akarsz.
De ha ilyen kemény csávók vagytok, akkor miért nem viszitek vissza rootolt állapotban a gépet ha baja lesz? Miért akarjátok 'gyári' állapotba hozni előtte? -
RoundRobin
aktív tag
válasz
tatararpad #1907 üzenetére
De nem érted meg, hogy ott az eset más volt, mert nem a teló firmware-én volt a hangsúly.
Itt a bizonyítás azzal véget is ér, hogy te nem az eredeti firmware-rel használtad a készüléket. Ez már önmagában kivégzi a garanciaigényedet. Ezen túl nincs mit bizonyítani, ha van hiba, ha nincs. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
tatararpad #1901 üzenetére
Én meg azt javaslom, hogy végezz jogi előtanulmányokat, mielőtt ilyen vitákba beleállsz. Sajnos azt sem tudod mire hivatkozol.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
tatararpad #1892 üzenetére
Amit te irsz, az ezzel az esettel nem analóg.
Az illik egy gépjárműre például, amit nem megfelelő üzemanyaggal hajtanak, vagy rossz olajjal töltenek fel.
Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy te kapsz egy tabot adott firmware-rel, amit ugyan módosithatsz, de akkor garanciát vesztesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kés topik
- Filmvilág
- Robogó, kismotor
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest