Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
www.wap.lap.hu
-
Bash
őstag
Üdv a legfrissebb házigarázdánknak!
Úgy látom mobilos szakemberrel ismerkedhetünk meg. Kíváncsian várjuk majd cikkeidet, és egyúttal hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy ajánljak egy témát: szívesen olvasnék egy GSM - CDMA rendszer összehasonlítást (bár tudom, hogy Magyarországon valószínűleg nem túl sok embert érint a CDMA technológia).
Jó munkát és Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! -
V.ki
aktív tag
Az Opera simán viszi a WAP oldalakat
-
tildy
nagyúr
Én eddig mindig az operát használtam , amikor fejlesztettem is.
Cirka 3 éve használom wapra is.
Nagyon jó, szerintem.
Ráadásul az egyik legjobb hagyományos webes böngésző is.
szal szerintem legkönnyebb és legjobb megoldás az opera.
[Szerkesztve] -
Bog
HÁZIGAZDA
Sziasztok,
abszolút használható cucc a www.wapsilon.com címen található online wap böngésző, de egyébként az Opera és a Firefox is simán megjeleníti a wap oldalakat.
Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy köszönjek az egybegyűlteknek, és kifejezzem optimizmusomat az itt elkövetendő ténykedésem kapcsán.
bog -
xion_81
csendes tag
Erre csak azt tudom mondani hogy.:
http://mobil-pictures.try.hu Bővebben: link
Természetesen NET en és WAP on is elérhető tartalommal ! -
Balinov
titán
ez az oldal,amit írtál, nagyon tuti. csekkoltam egy tagtagos cimet,faszán behozza.
-
simonzé
addikt
Haverom vett egy szuper telefont, de nincs benne egy normális csengőhang/háttérkép. Tudom, hogy van egy csomó oldal, ahonnan ilyesmit lehet letölteni (nem pénzért!), de wapozni nem akar. (Nincs is aktiválva nála a WAP hozzáférés.)
Arra gondoltam, hogy jó lenne egy online wap emulátort találni, majd a letöltött dolgokat adatkábellel átvarázsolni a telefonra. Tudtok segíteni?
Eddig a Gelon.net wap emulátorát találtam, de az csak ff képeket tud megjeleníteni, színeseket nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest