Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gombasm

aktív tag

A Bafang nagyon jó termékeket gyárt: tavaly tettem szert egy CTM e-bikera M420 -as motorral (250 W / 85 Nm). Lassan 4500 km lesz benne (a héten vettem elő újra), hibátlan a motor és a hajtás.
    A motor (az M200 is) CAN buszos, ezeket nem lehet állítgatni csak egy gyári sw (ingyenes) és egy gyári hw (150 €) beszerzésével, az UART vezérlésűeket (azok az utólagos beszerelésű, hagyományos bringákra felszerelhető cuccok) egy 10e forintos USB kábellel és egy ingyenes sw -el szét lehet moddolni - ezekhez jár amúgy gyárilag a gázkar is, szóval hivatalosan nem is szabályos e-bikeok.
    Én megvettem a Speedbox -ot hozzá (120 €), azzal a sebesség nincsen korlátozva és jár hozzá egy telefonra telepíthető sw, amivel sok minden monitorozható, ami egyébként nem látszana. (A sebesség "végtelenítésére" amúgy ritkán van szükség, teljesen élhető a max. 25 km/h.)
    Használtam már túrákon M200 -al szerelt, de pedálszenzoros e-bike -ot is (bérelt volt), teljesen vállalható ez a motor: osztrák, szlovén és olasz hegyek között, de szigorúan kerékpárúton (nem terepen) mindenhová elvitt.

Új hozzászólás Aktív témák