- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
A Bafang nagyon jó termékeket gyárt: tavaly tettem szert egy CTM e-bikera M420 -as motorral (250 W / 85 Nm). Lassan 4500 km lesz benne (a héten vettem elő újra), hibátlan a motor és a hajtás.
A motor (az M200 is) CAN buszos, ezeket nem lehet állítgatni csak egy gyári sw (ingyenes) és egy gyári hw (150 €) beszerzésével, az UART vezérlésűeket (azok az utólagos beszerelésű, hagyományos bringákra felszerelhető cuccok) egy 10e forintos USB kábellel és egy ingyenes sw -el szét lehet moddolni - ezekhez jár amúgy gyárilag a gázkar is, szóval hivatalosan nem is szabályos e-bikeok.
Én megvettem a Speedbox -ot hozzá (120 €), azzal a sebesség nincsen korlátozva és jár hozzá egy telefonra telepíthető sw, amivel sok minden monitorozható, ami egyébként nem látszana. (A sebesség "végtelenítésére" amúgy ritkán van szükség, teljesen élhető a max. 25 km/h.)
Használtam már túrákon M200 -al szerelt, de pedálszenzoros e-bike -ot is (bérelt volt), teljesen vállalható ez a motor: osztrák, szlovén és olasz hegyek között, de szigorúan kerékpárúton (nem terepen) mindenhová elvitt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elektromos rásegítéses, minden előírásnak megfelelő, jó kiállású, középmotoros, nyomatékszenzoros bringát küldött Eric, ám az árak is elkezdtek felfelé kúszni.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- World of Tanks - MMO
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest