Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Macrodroid
Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
deepenigma #2 üzenetére
1Ez a topikja itt kellene
2 Én feltennék valami hardvertesztelő programot, hogy mi nem megy benne.
3 . Csinálnák egy factory resetet
4.Ha valmi nem jó keresnék egy szervízt vagy vennék egy új telefont.
5. Az első pontban írt linken érdeklődj én kínai telefont nem veszek így többet nem tudok tanácsolni. -
deepenigma
csendes tag
El is felejtettem, mintha lassult volna a telefon azóta , és kb 20%ot merült az akksija
-
deepenigma
csendes tag
Üdv!
Szeretném feltárni előttetek mi is történt a mai nap a telefonnal, remélem tudtok segíteni.
A minap vettem elő a telefont a zsebemből és bekapcsoltam a kijelzőt a szokásos duplakoppintással, megnyitottam a Facebook appot (nem futott a háttérben semmi), és pukkant egyet a telefon a kezemben majd újraindult.
Jellemezni a pukkanást úgy tudnám, mintha az asztalra pöccintenék egyet, csak ugye mégis más
Lehet valami későbbi gond vele? Esetleg megtörténhet még ? Mi volt az okozója?
Néhány adat ami fontos lehet:
kb 55-60%-on volt az akku, leejtve sosem volt, nincs semmilyen komolyabb alkalmazás amit használok (esetleg Hearthstone , de azt sem mostanság indítottam el).
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest