Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Flyme
senior tag
Ha hazugság alatt azt érted, hogy kisebb lesz, mint a Z1, akkor ez szerintem az átlagfelhasználót pont nem érdekli, ahogyan engem sem tud meghatni, akinek a bemutató előtt is tetszett a telefon, annak nem a mérete miatt, hanem az ár/érték aránya miatt keltette fel a figyelmét. Az meg, hogy 2 hónappal a bemutató után fogják kiadni nem az én bajom, nem én fogok elesni nyereségtől, hanem az OPPO, számomra van rengeteg más alternatíva is. 2 hónap múlva tervezem a váltást, ahogyan fentebb is írtam, ha addig kiadják, kiadják, ha nem, akkor veszek mást, nem fogok hónapokat várni a készülékükre, ahogyan más sem, nem kell ezen görcsölni.

-
Flyme
senior tag
Nem tudom mi célod van azzal, hogy közel a 20. hsz-ed óta a telefont fikázod úgy, hogy szinte még semmit sem tudunk róla, illetve ha egy videó alapján állapítottad meg, hogy a telefon akad, akkor gratulálok.
Ettől függetlenül 2 hónap múlva tervezem a váltást, ha akkorra nem képesek nem csak a fejlesztők számára elérhetővé tenni, akkor magukra vessenek, én is mást fogok választani, pláne ha laggolni fog, de ezt először jobb lenne személyes tapasztalatok alapján megállapítani. -
Flyme
senior tag
Remélhetőleg az expansysnál is elérhető lesz, de ha nem, Ausztria is tökéletes alternatíva

Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest