- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
Nem dehogy!

Pár hónapja cseréltem le a mate 10 pro-t már akkor is OP7 Pro-ban gondolkodtam de végül úgy döntöttem nem adok ki negyedmilliót és vettem egy középkategóriás Mi 9T-t.Ezzel sincsen baj de azért közel sem csúcskategória ezt minden téren érzékelem. Most viszont lejárt a hűségem és megláttam az OP7T Pro-t a vodánál.Nagyon meglepett hogy már szolgáltató kínálja. Régóta akartam OP-t kipróbálni. Nekem a gyors,laggmentes működés és az aksi a legfontosabb meg ha nagy ritkán lövök egy képet akkor azért az értékelhető legyen valamennyire.Az oxygen os-ről is nagyon sok jót hallottam.Még annyit hogy mennyire témázható az oxygen os felülete?Lehet cserélgetni témákat,ikonokat,betütípusokat(mint huawei vagy xiaominál)vagy ez sokkal kötöttebb rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest