Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
OpravelIgazából ha nem lennék olyan túlbuzgó még mindig akkor én is azt mondanám, hogy érdemes várni a felrakással legalább februárig. Addigra biztosan minden féle hibát kigyomlálnak vagy legalább a nagy részét. Most ügye egy főverzió frissítésnél sokminden becsúszhat.
Csarli85
Nekem az s2 igazából mai napig bírja.... lehet ha nagyon nézem akkor már találnék olyan részeket ahol be van égve, de egyenlőre nem látom. Viszont az S7 sajnos beégett, de azt nem én hanem anyum használa és ő meg ügy,e úgy használja mintha valami darab vas lenne. Már az s20 is karcolódik neki mint az állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest