Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Adams84

aktív tag

válasz YxVs #1800 üzenetére

Lakossági sávos kedvezmény (20 vagy 30%):
    "A Lakossági sávos kedvezmény esetén minimum bruttó 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező One ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül."

Ha valaki nagyon kíváncsi a részletes leírásra és a jogosult szolgáltatásokra: :D
    [Lakossági sávos kedvezmény 1]
    [Lakossági sávos kedvezmény 2]

Ami viszont engem is meglepett, hogy kivételként határozták meg a Home GigaNet (tehát az 1000 Mbit/s sebességű díjcsomagokat) [kép], tehát arra elvileg nem vonatkozik a kedvezmény, így a havidíjsávba sem számít bele ...
    Ha ez így van, akkor nem értem, hogy hogyan jön ki a matek a korábban linkelt cikkben is szereplő 9192 Ft-os kedvezményes havidíjjal (Home Giganet 1000 és a TV Family csomagajánlat).
    Vagy én értelmezem rosszul? :U

• Adams84

aktív tag

válasz YxVs #467 üzenetére

Én One koax-on vagyok (régi Vodafone) interaktív mediabox-al (Sagemcom), megnéztem és úgy látom, hogy ezek jelenleg SD minőségben jönnek. (A Max4-et nem tudtam csekkolni, mert nincs benne a csomagomban.)
    Érdekes, hogy az új csatornakiosztásban miért szerepel a HD, az is lehet, hogy mai napon fog átállni ... (?)
    Mivel a csatornaszám ugyanaz a régi és új csatornakiosztás szerint is, ezért technikailag szerintem nem oldható meg, hogy a régi TV csomagokkal rendelkezők SD-ben, az új (Family) TV csomagokkal pedig HD-ben legyen fogható. De lehet, hogy tévedek ...

Új hozzászólás Aktív témák