- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Én nem értem ebben mi az új, egy ismerős miatt az előző hónapot ilyen szerveren töltöttük már és akkor is az volt, hogy inkább leléptek mással játszani, pont azért mert nem lehetett haladni. Meg olyan szennyezett volt a fél térkép, ahol ha nem ittál sört 30 percenként, akkor megölt téged. Az új dreames részen még nem voltam, de gondolom még ilyenebb lett. Viszont frissítés első napjaiban ha elolvastad bárki térképen hagyott üzenetét, csak az újraindítással tudtál kilépni belőle. Apró kis bug.

Viszont a klien programon futó reklám ablakban láttam, hogy jelenleg korai hozzáférésben tesztelik a custom szervereket. Az lehet segítene azon kinek mi nem jön be. Én tök jól elvoltam az északi túlélős részen, hiszen eredetileg túlélős craftolos játéknak volt beállítva, de van aki nem bírta, hogy 2 perc alatt megfagy favágás közben, mert nem sikerült fókabőr ruhát gyártania.P.S. Előző kérdéseidre sem tudom a választ, egyszer volt ilyen generátorom, azt nem én csináltam, és a fent említett szennyezett zónában, az forgott mint a fene. Cserébe hamar meghaltál, ha nem ettél buffolt cuccokat ellene. Sört sem főztem még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest