Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Én nem értem ebben mi az új, egy ismerős miatt az előző hónapot ilyen szerveren töltöttük már és akkor is az volt, hogy inkább leléptek mással játszani, pont azért mert nem lehetett haladni. Meg olyan szennyezett volt a fél térkép, ahol ha nem ittál sört 30 percenként, akkor megölt téged. Az új dreames részen még nem voltam, de gondolom még ilyenebb lett. Viszont frissítés első napjaiban ha elolvastad bárki térképen hagyott üzenetét, csak az újraindítással tudtál kilépni belőle. Apró kis bug.

Viszont a klien programon futó reklám ablakban láttam, hogy jelenleg korai hozzáférésben tesztelik a custom szervereket. Az lehet segítene azon kinek mi nem jön be. Én tök jól elvoltam az északi túlélős részen, hiszen eredetileg túlélős craftolos játéknak volt beállítva, de van aki nem bírta, hogy 2 perc alatt megfagy favágás közben, mert nem sikerült fókabőr ruhát gyártania.P.S. Előző kérdéseidre sem tudom a választ, egyszer volt ilyen generátorom, azt nem én csináltam, és a fent említett szennyezett zónában, az forgott mint a fene. Cserébe hamar meghaltál, ha nem ettél buffolt cuccokat ellene. Sört sem főztem még.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest