- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #41015 üzenetére
Most nálunk odakint 19°, idebent 31°. Egész éjszaka csutin nyitott ablakokkal... MOST fogom a klímát átkapcsolni légkavarásról hűtésre... (Azt az agyatlan barmot, aki olyan lakást vett, aminek csak délre néző ablakai vannak..!
Ja, az én voltam...
)
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #39937 üzenetére
Nos, ez azért nem olyan. Csak szomorú, hogy ~1hónapja "restauráltam" (maradt szakadt női tanyasi libakergető, csak a "bele" modern), valszeg hajtómű görbült + a hátsó fertálya cakkpak fura...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #39934 üzenetére
Áááá, nem. Nem vagyok túl jó színész.
De jól összekarcoltam a kocsija elejét.
-
tbs
addikt
válasz
fokukac #39931 üzenetére
Tegnap bicajjal voltam - és elcsapott egy csodaautós, aki ~2emberes sövény mögül kanyarodott belém a kerékpárútra - miközben próbált behajtani a számára rossz irányból egyirányú utcába... (Kaposvár u., ha valaki ismeri.)
Az amúgy egy szar kereszteződés, erősen szoktam figyelni az egyirányú utcát, mert rendszeresen jön 1-2 gyorsabb, aki fittyet hány a macisajtra a kerékpár út előtt, de B+ azt soha nem képzeltem, hogy a másik irányból jön valami géniusz a sövényhez lapulva, nehogymár észre lehessen venni.
Kíváncsi vagyok, ha mondjuk nem a neonnarancs rikító pólómban lettem volna, észre vett-e volna EGYÁLTALÁN?!?
Bicaj félig kuka. Az aszfalttal történő találkozásom röpke és puha volt. Ha valaki véletlenül aggódna.
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #39623 üzenetére
Elég magas. Nem veszélyesek az arányok. Oké, nem pont úgy néz ki, mint egy kenyai hosszútávfutó, de teljesen korrekt...
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #39451 üzenetére
Öööö... "...a maximalis kar, amit okozhat, kisebb..."
Hímsovinizmus.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #39151 üzenetére
Burzsoá disznó.
-
tbs
addikt
Sok boldog nemszületésnapot azoknak, akik megérdemlik! Ez egy igazán szép nap volt (eddig)!
-
tbs
addikt
Imádom az Aigner Szilárd-féle közlekedésmeteorológiát. Az ilyenek miatt -> "...Az évnek ebben a szakaszában magas a Nap járása. Erős a fényhatás. A Nap felé fordulva, még a déli órákban is vakító a napfény..."
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #38811 üzenetére
Irónia..?
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #38753 üzenetére
Nnna, lenge hölgyek + közlekedés: be kéne tiltani őket! Mert: ha becsukom a szemem, úgy nem látom merre megyek micsinálok. Ha meg kinyitom, akkor meg nem bírok a feladatra koncentrálni, mer' folyamatosan elfoglalják a szemem/zagyam, meg a vér sem otvan...
Szóval jó dolog a burka asszem.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #38640 üzenetére
'98-ban jelentkeztem tanítónak. A felvételit megugrottam, de az elbeszélgetésen azt mondták, hogy nem fognak felvenni, mert túl jó a diplomám és kell a hely a fiataloknak. És tényleg nem vettek fel.
-
tbs
addikt
Fekete/piros -> ???
Piros/fehér -> audio interkonnekt. (Ebből a bal jelvezeték (fehér) szokott lenni a mono hang. De nem mindig.)
Sárga -> kompozit videó.Amúgy meg tényleg mindegy, hogy mit hová dug, mert illesztve van minden be/kimenet rendesen, és a jelszintek is kb. egyformák. Max. nemlát/nemhall.
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya #38586 üzenetére
A win kerberosa elég beteg, ha itt-ott félreklikkelnek a certified ms izék. Úgy meg elég körülményes összelőni a dc-vel egy-egy java-s as-t... Szóval könnyű mondani, csinálni meg nagyon nemtrivia - főleg az ms/oracle miatt.
Emvy:
, pedig elég lenne csak a min. hosszot beállítani (mondjuk) 22-re...
-
tbs
addikt
válasz
neduddki #38572 üzenetére
+Frankó:
A dízel 2 jósága, ami durván megkülönbözteti a benzintől: magasabb energiasűrűségű a molekula ezért a gázolaj égése gyorsabb és magasabb hőmérsékletű, mint a benziné. A magasabb hőmérséklet okozza, hogy bőven keletkeznek a nitrogén-oxidok, amik ha vízzel futnak össze (pl. a nyálkahártyán) salétromsavvá válnak. Icipicit irritatív, nem tesz túl jót pl. a tüdőnek. A gyorsabb égés következménye, hogy irgalmatlanul nehéz elérni, hogy minden részecskéje tökéletesen elégjen, ezért bőven van olyan égési folyamat a hengerben, aminek a végeredménye puszta szén. Korom. Aminek a jól látható részét (dementorok
) ügyesen ki tudják szűrni, a sokkal veszélyesebb, leülepedésre képtelen szén "aeroszol"-t meg kiengedik - mert nem látszik...
A benzin égésekor 2-3 nagyságrenddel kevesebb nitrogén-oxid és korom keletkezik. 1 ultramodern dízelautó kibocsájtása ekvivalens ~20+ kőkori Ladáéval... (Nem CO2, mielőtt ez jönne. Nem a CO2 a gond, olyan én is szuszogok kifelé...
)
Pusztuljon a sok b..i dízeles..!
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #38532 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
bandus #38408 üzenetére
Egy sörbe egy hajléktalan részére az aláírásáért + a szigszámáért...
szerk.: Egy fél délutánba egy metróaluljáróban valamilyen párthoz támogatókat keresni. Fizetni nem kell, csak név aláírás lakcím szigszám... És lesz egy csomó adatod.
szerk2.: ööö, mármint idehaza. A fejlettebb régiókban ennek valóban van kultúrája.
(Kösz envy! )
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #38380 üzenetére
A "bannol" az dupla enn, vagy nem..? A "ban" a szimpla enn, vagy nem..? A "ból" az szimpla ell..? Aki ismeri a vlukap-ot az más nemi beállítódású..? Mi a csöcs az a pivot tábla..? És miért ez a terminusz tekknikusza..? Két ká, vagy nem..? Kusza..?
-
tbs
addikt
Vki véletlenül nem ismer olyan oldalt/oldalakat, ahol végtelenszám lehet az ángílus igeidőket gyakorolni..? Eccerűen nem férnek a fejembe az 1+1-nél bonyolultabbak...
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #38304 üzenetére
Oké, foglaltam. Jössz Te is..? 4 jegy van preorder.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #38213 üzenetére
Oké. Leadtam a drótot.
TP-re. Fontos, hogy bízzak benne, mert nekem kell majd pátyolgatni.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #38203 üzenetére
Szépség nem számít.
Hurcolós melógép.
EliteBokkal volt negatív tapasztalatom, több. Nem futnék bele többször. (Driver + akkuidő + linux, semmi komoly.
)
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #38183 üzenetére
EzBakker, 101% Marvin volt..!
-
tbs
addikt
Dell Latitude E5530 vagy Lenovo T530..? (Ügyfelem kérdi.)
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #38154 üzenetére
Mer' bejelentkezett érte az eu-s védjegy jogtulajdonosa, és a magyar delegálási szabályozás szerint én, mint magánszemély vagyok a legkevésbé jogosult a használatára. Esetleg még kérhettem volna egy eseti döntést (~250eFt-ért), hogy leírják ugyanezt...
Ez a hely nem usa. Nagyon nem. Sőt, lassan már fejlett világ sem...
-
tbs
addikt
Nos, a tbs.hu mostantól nem én vagyok...
Szomorúság.
-
tbs
addikt
Akkor egy tipp: beszélj egy vizessel (mondjuk egy házaljában lévő 1-2 emberes vizes szerelvényboltban érdeklődj), hogy 2 leágazást + bypass-t csapokkal mennyiért csinálna a csőre. (Tipp: ~20eFt körüli tétel lehet.)
A radiátort meg felszereled akármikor.
Illetve hőmennyiségmérőd az van-e, ha igen hol..? Mer' lehet hogy megba***nak... Törvényileg.
-
tbs
addikt
Nos, én is be voltam szarva rendesen. De cafatosra karmolta a jobbomat... Most látom, hogy 1-2 karomnyom kezd pirosodni/dagadni. No majd este lekezelem.
Bámulatos dolog a "háttértévézés", én sem bírom.
szerk., Bandusnak: Nálunk 90%-ban xbox van a plazmán.
A maradék firkavilla + akiccsaj (felvett) állatos műsorai.
-
tbs
addikt
Ja, cicus, képzeld. Horror volt délelőtt nálunk.
A macskám fuldokolni kezdett egy megcsócsált papírdarabtól (~20cm volt, nagyarasznyi, tán egy széthajtott wcpapír-guriga (kiscsaj játékdarab)). Próbáltam lefogni, hogy kiszedjem belőle, de karmolt durván, kurvára beszart gondolom (höhö). Vér (vérem!) fröcsög, csöpög (szőnyegre, igen). Aztán mikor már picit elerőtlenedett, akkor tudtam kikurkászni a szájából. Tök kék volt már a nyelve/szája. Kicsit masszázsoltam, oszt elkezdett szuszogni megint. Rohantunk az állatdokihoz, hátha vmi maradt vmi rossz helyen. Most nem volt ereje ellenkezni az utazódobozával: mint egy kisangyal, úgy bújt bele.
Doki nem talált már semmit.
Mikor eljöttem otthonról még élt.
De már csak 8 élete van. (Aszongya 2 évente egy, akkor várhatóan 19 évesen fog elpusztulni... Még meg is unjuk egymás addigra.
)
Tanulságok:
-fuldokló macskát csak a csendesedés után próbálj megmenteni,
-kisállatoknál is tök jól működnek az emberes újraélesztő technikák (méretre igazított erővel persze). -
tbs
addikt
Végy egy logitech harmony-t, tölts el vele egy hétvégét kettesben, majd hajítsd ki az összes egyéb távrecsegőt a pébe...
(Visszaállítani nem tudom hogy lehet. Az upc-s médiabox távirányítója vmi tajvani(?) univerzális irányító "felmatricázva". Egyszer kikerestem a miénket (google katalógus), hátha úgy okosabb leszek. (Nem lettem.))
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #38054 üzenetére
"...Költözzön be máshoz..."
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #38013 üzenetére
"Beszívod a jót... Kifújod a rosszat... Beszívod a jót... Kifújod a rosszat..."
Meg.
"Minden bosszantó dolog 1 évet vesz el az életedből. Mosolyogj inkább!"
Meg.
"Az emberek hülyék. A hülyék számára Te is az vagy..."
Meg.
"Felelősséggel tartozol azért amit megszelídítettél." -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #38005 üzenetére
Namongyuk tolatni ott, ahol megetted vannak sokan (1+) és lehet előre haladni... No az ősparaszt megnyílvánulás ám. Fordujjá' meg 50m-el arrébb gecó.
(Legszebb történetem a tolatásról: Mester ucca, ferenckörút előtt 2-3 keresztuccával befelé menet, jobbrahátra 2kocsiközé haladnék be (irányjelző, ráutaló magatartás, senki nem volt a seggembe a manőver kezdetekor), mögöttem a Jóskapista annyira rámállt, hogy nem fértem el közte és a parkoló kocsi között. Kiszálltam, elkezd dudálni, kopogtam ablakán, hogy mégis tegye már meg, hogy ~15cm-t haladjon visszafelé. Duzzogva megtette (jólszituált úr volt egyébként, avenziszbe'), oszt folyamatos ritmusos dudaszóval kísérte a parkolásom. Mivel túl sok helyet nem hagyott, ezért sajnos lassan, óvatosan parkoltam, s mosolyogtam...)
szerk.: Nolfie, Dr. Peter:
Vastagon igaz.
-
tbs
addikt
Bitcoin, izgalmak -> [link]
Ebből is a legjobb, ha vki nem akarja a Dwollah/LibertyReserve-t siratni:
"...Several messages on the listed number on Perfect Money's website were not returned. The company's address is an empty suite in an office block on the northwestern side of Panama City. A secretary in a neighboring office said she had never seen anyone go in or out..."Hajtóvadászat... Ki ellen..? Csak az usa protekcionizmusát nem bírom felfogni... A szabaccság hazája. Böe.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #37971 üzenetére
Pláne...
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #37639 üzenetére
Magashegység, mégis mit vártál...
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #37617 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Microsoft Outlook topic
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest