Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Komolyan visszasírom a "télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van"- vagy a "p*na"-tematikát.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #41610 üzenetére
Hagyjad már, ne vegyük el tőle a tudatot, hogy Salgótarjánban magasabb a hőmérséklet.
-
Tim82
félisten
válasz
#51177472 #41557 üzenetére
A Kaltenbergre vess egy pillantást, az kerületen belül van, szerintem jó kajájuk van és vannak akciós napjaik, ha ez számít. (Régebben hétvégén féláron volt bármilyen fogás, de szerintem ezt nem reklámozzák a honlapon, szóval inkább kérdezd meg telefonon.)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #41516 üzenetére
Az hagyján, de friss (másfél héten belüli -> Nyírő) tapasztalat alapján rohadtul nem takarítanak a WC-ben/fürdőszobában. Legalább tiszta lenne... a kórteremben az egyik delikvens éjjelente telefosta a WC/fürdőszobapadlót (szegény nem jutott el a WC-csészéig), délután 4-5 óra körül meg még érződött a szag, meg láthatóak voltak a nyomok.
DeFranco, inkább ide se figyelj.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #41491 üzenetére
Gazdag vagy (drága klíma, autó (nem tudom, hogy drága-e, de pont egy autóval több van neked, mint nekem), lakás, garázs, évi kétszeri horvátországi nyaralás, Balatonfüred, ilyenek), szóval ne lejmolj, hanem vegyél magadnak.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #41488 üzenetére
Itt az ideje kiírni a "törjük fel Bleki légkondiját"-hacker kontesztet, nem igaz?
-
Tim82
félisten
A hiba az Önök készülékében lehet, ugyanis nem
globálisáltalános...Barad-Dur-ban megjön az sms és be is tudok lépni gond nélkül, igaz, közel ülök a tűzhöz...
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #41473 üzenetére
Ő kemény, mobilapp-pal távirányítja.
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #41468 üzenetére
Akkor nem minden éjjel megcsinálná ezt?
Nekem még sosem ébredt fel notim amiatt, mert átváltott sleep-ből hibernate-be. Vagy én nem ébredtem fel rá (bezzeg az ütemezett Win Update frissítésre igen). (Ettől még simán lehet, hogy igazad van, én csak arra emlékszem, hogy nálam mi okozta.)
-
-
Tim82
félisten
A Ferenciek terén égett gumiszag kíséretében lerohadt a metró, amelyikkel munkába mentem.
Az utastájékoztatás zseniálisan lényegretörő volt: "TájékoztaSSUK Önöket, hogy hagyják el az állomást!"
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #41254 üzenetére
A #41252 nem is az eredeti kérdésre válasz.
-
Tim82
félisten
Ennyi erővel a Wayteq, Concorde, MyAudio tabletek is "magyarok".
Amúgy nem vitattam, hogy a cég magyar, csak épp az általa felcímkézett termékeket kb. itthon címkézték. Gondolom, azt nem akarod tagadni, hogy így a gyártásukhoz nincs sok köze?
peterkeT: a Clevo mintha pont bérgyártó is lenne. De desktop vonalon mindenképpen volt az Albacomp-nak saját maga által összeszerelt kínálata, a notebook-oknál viszont kifejezetten úgy emlékszem, hogy vettek és átcímkéztek bérgyártóktól modelleket. Ja, meg jó pár gyártó hivatalos szervízpartnerei is voltak.
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #41191 üzenetére
Tekintve, hogy július 22. óta az egész országra kiterjedő tűzgyújtási tilalom van, egy szabadtéri fesztivál, ahol nem tudják mindenre kiterjedően ellenőrizni, hogy ki gyújt tüzet, dob el száraz növényzetre égő cigarettát, valószínűleg elég komoly tűzvédelmi problémának van számon tartva hatósági oldalról.
Ettől függetlenül szerintem is ürügy, csak épp ezúttal kevésbé támadható alapot találtak...
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #41130 üzenetére
Harmadikra csak sikerült... ("Így lőttök ti, így lőttök ti... Így lövök én!"
)
DeFranco: 3-as vonalán bemondták most kora este hazafelé, hogy a 2-es a Déli és a Deák között átmenetileg nem közlekedik, sajnos pont kifoghattad.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #41126 üzenetére
És még azt is elszúrta! Ez ilyen, hallod!
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
saelin #41080 üzenetére
No meg nincsen olyan állam, amelyik politikai-jogi folytonosságot vállalna az ókori Izraellel (ami egyébként akkor nem is létezett, mint szuverén állam) és a Római Birodalommal.
Eltekintve ezektől az apróságoktól, melyek minden bizonnyal áthidalhatóak, szívből drukkolok neki!
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Ebben a melegben az a durva, hogy tegnap délután a Nyírő belgyógyászatának kórtermében hűvösebb volt, mint otthon, pedig a kórterembe besüt délután a nap, nálunk meg nem (illetve nem direkt) és ment egy nagy venti egész nap kettes fokozaton. Ennyit számít, hogy tégla vs panel.
Ja, Horvátországot szeptemberre halasztottuk.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #40827 üzenetére
Agg?
Lassan 31 év a legszebb kor.
-
Tim82
félisten
válasz
ladybug #40712 üzenetére
Köszönöm, írtam a galambmenhelyeseknek emailt.
A harmadik link alapján mentem az Állatkerthez, onnan csípőből elutasítottak.
Ahhoz képest, hogy a fél életemet azzal töltöm, hogy az erkélyemről paterolom ki a galambokat, most épp oda kényszerültem befogadni egyet...
Kapott egy kartondobozt, vizet, kölesmagot és olajos magvakat, remélem, összeszedi magát és magától elrepül.
Közben megnézte egy állatorvos, szerinte nincsen baja a szárnyának, csak kimerült és lehet, hogy valamilyen légzőszervi gondja is van. Az biztos, hogy meg sem próbált elrepülni, amikor megfogtuk, azóta sem láttam, hogy próbálná emelgetni a szárnyát.
-
Tim82
félisten
Van valakinek tippje, hova lehetne leadni (ápolásra, nem eledelnek) egy utcán talált, sérült szárnyú díszgalambot? Állatkórház, állatkert, állatmenhely kilőve (vagy fizetős vagy nem hajlandóak foglalkozni vele), a gyűrűjén lévő infók alapján nem lehet megtalálni a gazdáját neten, az országos galambász egyesületek meg rohadtul nem segítőkészek.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #40565 üzenetére
Más helyen már köszöntöttem.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #40561 üzenetére
Vow, remek avatár.
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #40535 üzenetére
Azért, hogy tízévente egyszer használjam?
Adóbevallást a munkáltatómmal végeztetem ezentúl (idén csináltam meg én utoljára), ha a személyimet elintézem, akkor jó eséllyel újabb tíz évig nem kell az önkormányzat felé járnom.
Viszlát: köszi, egy hívást megér, intézem holnap szerintem.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #40476 üzenetére
A 133-as busz amúgy itt jár a Népfürdő utcában (persze lehet, hogy már megszűnt, nem vagyok képben)
Én kérek elnézést, hogy erre reagáltam. Btw, nem kellene annyit autózni és akkor képben lennél a járatokkal kapcsolatban.
Amúgy tökéletesen igazad van, hogy totálisan logikátlan az egész, de ez az utóbbi 10-15 évre igaz, nem friss jelenség a dolog.
-
Tim82
félisten
válasz
dragonfx #40426 üzenetére
Bocs.
dragonfx: el vagy tévedve azon, hogy min (kin) röhögök.
(Mindegy, azért csak emotikont dobok be, mert egyrészt a szerverekhez én is laikus vagyok - de vannak fogalmaim, hogy miért kerülnek ennyivel többe a normál desktop cuccokhoz képest, másrészt pedig inkább emotikon, mint tök felesleges szópárbaj.)
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #40253 üzenetére
Pedig tökéletesen igaza van: inkább előre aggódjon és gyűjtsön be annyi infót, amennyit lehet, minthogy helyben szívjon. (Ez persze engem nem gátol meg, hogy ne élcelődjek egy kicsit.
)
Ismered a mondást, "aki kérdez, csak öt percig marad hülye" (vagy valahogy így szól).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest