- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #43085 üzenetére
Konyharuha, kendőre ablaktisztító, majd úgy törld át, közvetlen ne fújd rá
-
Az a baj, hogy nagyon a lesz@rom állapot van a fejekben, mert mit érdekel engem ezért a bérért, csinálja meg a fene rendesen, csak úgy hogy menjen, na meg a fönökök se tudnak normálisan gondolkodni, mert csak olcsó legyen, az nem számít, hogy 2x annyiba lesz hosszútávon.
Igen az összefogás nagyon hiányzik, az egyéni érdeket háttérbe kellene szorítani az össznépi jólét érdekében, de hát rohadt kapzsi a magyar, meg sz@revő, hát már nehogymá nekem ne legyen jó abban a pillanatban...
Na ja az egészségügy, inkább hagyjuk is. -
válasz
EQMontoya #42770 üzenetére
Nemcsak a tanárokra igaz ez, a "minőségi" élethez kell a pénz, mert én is ott spórolok ahol csak tudok, ha több lenne a pénzem többet is költenék és ezzel elindulna 1 folyamat, de amíg ilyen béreket osztogatnak addig ez lesz, mennek kifele az emberek, mert jelenleg a legnagyobb probléma a pénz hiánya ...
-
Szabadidőben gazdag Napos időket, illetve kötözködősmentes ajtófélfákat mára is.
UI: Jön a vihar, vagy mifene
UI2: A ház kivül-belül kitakarítva (na jó tuti lenne még mit csinálni, de a tablettát már bevettem), már csak kisebb kedvet kell csinálni és még szép napok elé is nézhetünk.
-
válasz
concret_hp #42273 üzenetére
Inkább lusta
-
Ennyit a 9 napos munkahely látogatás (illetve munka) nélkül, holnap be túlórázni, szerencsére dupla pénz, így azért kárpótlom magam 1 picit.
Szép hetet mindenkinek előre is.
-
Ejj mi folyt itt tegnap, már majdnem vér is
Egyébként tényleg sok a "liba", na de ez a férfiakra is igaz, hogy 2-n áll a vásár, szóval elkorcsosúlt a világ.Én is itt vagyok 3x-ben, és még keresem az oldalbordám, pedig nem iszom (na jó azért egyes alkalommal igen, de nem matt részegre), nem vagyok erőszakos, hűségesnek is mondanám magam, humorosnak is tartanak, családszerető vagyok, de én se vagyok tökéletes, hiányoznak belőlem a hibák
-
Mai szívás mind odabent, mind odakint megvolt.
Itthon gépeladás, jönnének a gépért, na gyorsan a 2 gépet a házakból kicserélni, erre a kelendő gépet 220-ra dugom és magától indul, mondom nem úgy van az, nyomom bekapcsológombot, erre táp kis villámlás kiséretében nyik, hát jó kezdet. Másik táp próba, azzal is indul, de itt már az áramot szüntettem meg. Az alaplap kuka, gép nuku, üzlet nuku, pofám ég.
Másik gép összerak, az meg nem hajlandó elindulni, hát lehet a másik táp se lett 100-as, ehh, holnap táp beszerzés, hátha, aztán reménykedek.Odabent meg, áh, hagyjuk is, ott szerencsére nem én vagyok a megoldás kulcsa, mert külsős cég foglalkozik vele.
Ezekután szép napot, meg ilyesmiket mindegykinek.
UI: Még szerencse egyik gép se az enyém, csak rokoné, de úgy örülök neki, hogy az utolsó pillantra kell hagyni az egész szerelést.
-
válasz
kételkedem #40594 üzenetére
Éhes disznó ...
Kezd meleg lenni, mi lesz itten hétvégére, ehh
-
Boldogat az ünneplőknek, szép új arcot a plasztikázóknak, és hűvősebb időt a napon "senyvedőknek".
-
Mára is egy kis madártejes jégkrém banánnal eperlekvárral hígítva
Sensei@: Lesz ez még ígyse
-
Kezd a hülyeségből elegem lenni, mi a francot találnak még ki, hogy kib@ssz@n@k az emberrel ?. A készpénzt kellene visszaszorítani, erre ilyen marhaságokat csinálnak.
-
2 napja lett feltöltve a medence (12 m3 víz), nemrég "beleestem", hát gyorsan felmelegedett, kellemes volt benne lubickolni így estére, legalább lehűtöttem magam.
-
válasz
FehérHolló #38254 üzenetére
Képet meg nem raksz ki róla, ejnye no
Az első igazi nyári nap, mármint a hőfok szerint is
-
válasz
parandroid #37373 üzenetére
Itten nézelődj
Jó kis kártya "volt" az -
válasz
concret_hp #36687 üzenetére
Hát persze
, semmi infó azóta se
Szép napot mindenkinek, cúrvára fáj a torkom (igen ide jöhetnek a leütések), mondjuk Szombat óta éreztem a hatását, mert feküdtem a láztól, na meg fürödtem esténként a takaró alatt, ehh.
UI: Én hülye ma meg dolgozni jöttem, igaz már láz nincs
-
válasz
concret_hp #36249 üzenetére
Akkor kérem, én miért is fizessek
Meglátom mi lesz, ép idebent is ezt taglalgattam munkatársammal, hogy ilyenkor mi a lehetőség, viszont ha fel lehet bontani és nem az lesz benne, akkor minek fizessek.
Inkább az zavar, hogy megnézhető a dolog, de akkor hogyan döntöm el, hogy jó-e a lapos, papírok rendben vannak-e ... -
válasz
concret_hp #36237 üzenetére
Úgyhogy átbacás, de azért rendeltem 1-et utánvéttel, azt meglássuk mi lesz, mert addig nem fizetek, amíg ki nem bontom a csomagot, ha meg nem lehet kibontani, hát visszamegy, és megintcsak nem én szívok.
-
Köszi mindenkinek
Szép napot mindegykinek, hölgyeknek, uraknak, és egyéb állatfajnak egyaránt
-
Köszi szépen
-
Lassan utolérem Krisztust, igaz még 1 év, na akkor egészségére akinek most volt/van/lesz
-
válasz
BlacKSouL #35957 üzenetére
Megkérdezték-e ugyan tőle, hogy mi a fene van a Citromsavgyárral ?, ugyanis nagyon kapavágást se látni, és átakarják adni Szeptemberben, vagy mifene, hát no komment.
UI: Jaj hogy én miért nem mentem át oda, pedig légvonalban kb 1-1,5 km-re van innen.
-
Én Decemberben kaptam 1 havit, igaz a baj ott kezdődik, hogy az alap kevés, szóval ezzel az 1 havival már kicsit jobb lett.
És ma betört a tavasz, vagy mifene -
Mi van a totyikkal, nem látom a hozzászólásokat
-
Zöld erdőben jártam
már jó időre vágytam
Húsvétra megérkezett
locsolkodni kell a hölgyeket
piros tojás, sonka hegyek
ezzel várnak, ahova megyek
viszem hát a kölnimet
esetleg a vízzel teli vödrömet
meglocsolom akit érek
ezért csoki nyuszit majd kérek
1 szónak is 100 a vége
locsolhatnék itt ma végre ?Boldog Húsvétot mindenkinek
-
válasz
Tothgera30 #35153 üzenetére
Ez lett volna a másik tippem,
-
válasz
Tothgera30 #35145 üzenetére
Memória hiba is lehet
-
Úgy mindenkinek, aki hozzászólt : Tudom, hogy ez az indok, de akkor meg Erdei helyében, jól beintettem volna a bíróknak (vagy csak simán megtapsoltattam volna a bírókat a nézőkkel), hacsak nem ő is tudta, hogy ez az egész lényege ennek a tornának.
-
Aki tudja miért nyert az orosz Erdei ellen, az jelentkezzen.
-
válasz
PindurAnna #34679 üzenetére
Sehova, a nő átmászik középre, problem solved.
Szép hetet, melegebb időt.
-
Na ja, már évek óta az útlevél, és a jogsi is jó
Szép fagyos reggel, illetve délelőtt van már. Remélem Keddre lesz javulás, mert megfagyok befele menetben.
-
1 költői kérdést teszek fel, de az idősebbek (értem ezalatt 30 és felette) biztosan tudják a választ valamennyire.
Régen az út mellett voltak hófogók az út szélén, ezek most hova lettek, miért tüntek el, és nem lehet ennek hiánya okozza a problémát, a több méter magas hófalat és ...
UI: Ki látott mostanában ilyet az úz szélén ? -
10 cm hó, szerintem senki nem ezt várta Március 15-re, na de ez van, ezt kell szeretni.
Az meg hogy ennyi hülye legyen, aki nem bír közlekedni, mert régen is volt hó, mégsem volt ennyi baleset, igaz ma az autók sokkal erősebbek, és nem tudják kezelni őket. -
Megyek ide-oda ma is, mert hát mondták korábban, gyere mikor jól esik, hát most jól esik, hogy a fene vinné el ezt az időjárást (holnap meg havazik, ehh). De legalább holnap már pihi és 4 napra (nekem legalábbis)
-
válasz
PindurAnna #34347 üzenetére
Ezt is Erzsébet, vagy minek nevezik utalványban kellene adni, azt akkor azt igya el
-
Boldogat a nőknek, Zoltánoknak, meg akinek kell.
Idebent kaptak tőlem páran egy darab Raffaello-t, nem hinném hogy sokan tesznek eme csekély gesztust.
-
válasz
EQMontoya #34049 üzenetére
Műszaki informatikai üzemmérnök, de a programozáshoz sajna nem értek, bár ha kell beletanulok.
Illetve gépipari-informatikai technikus, de sajna ezen emlékek már a homály ködébe tévelyedtek, de pl. AutoCAD rajzolás minden további nélkül, igaz bele kellene rázódnom, de anno nagyon szerettem. -
válasz
EQMontoya #34032 üzenetére
Nem nagy pénz ez tény, csak az a baj, hogy a realitás ennél sokkal kevesebb, legalábbis szeretnék én annyit keresni, sőt ha valaki tud mondani egy helyet ahol ezt adják, már megyek is (ja persze ne olyan legyen, ahonnan 3 hónap után elküldenek, mert bocs, de nem tudunk foglakoztatni, hanem normálisan fizető, hosszútávú)
-
Lassan 20 éve, hogy nem élek hosszú távon lakásban (na jó albérlet volt közben, de az más volt), és 1-2 alkalommal maszekolások okán fogva mikor mégis arra tenget az életem, akkor igen furcsának tűnik a sokadik szomszéd zöreje. Ha lehet, és úgy is alakul az életem, akkor sosem fogok lakásba költözni, mert azért egy családi háznak megvannak ilyen szempontból az előnyei (bármikor mikor akarok kimegyek az udvarra, akár egy 1 pillanat alatt ; nyugodtan hallgathatom magasabb hangerővel a dolgokat, nem fog szólni a szomszéd ; nem fog zavarni a szomszéd tevékenysége, amit a ház belsejében művel ...)
OK, persze vannak negatív dolgok is, de kérdem, mi a tökéletes megoldás, na hát olyan nincs.UI: Hely de kaki ez a bill., pedig azt hittem a Genius név miatt talán elvárhat az ember 1 minőséget.
-
válasz
FehérHolló #33779 üzenetére
Akad itt egy csinos MEO-s lányka, sajna más nem akad, ja és ő se szabad már, ehh.
tbs: attól függ, mutassa kérem, hogy kinek a lába.
EQMontoya: Ilyen színben ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest