- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
23 kg az amit engednek extra dij nelkul igy nalam az a nagy borond a fedelzeti meg a kicsi.Oda fele a 3-bol ketto volt majdnem tele es abban volt mar cucc amit innen vittunk ismerosoknek (18-19 kg/darab) a harmadikba beraktuk az egyik kicsit, hogy legyen sulya, de visszafele hoztunk sokmindent igy kimaxoltuk a 3x 23 kg suly hatart. A gyerek jegybe meg beletartozott, hogy vihetjuk a babakocsit es a kocsiba valo gyerekulest.
Nem volt rossz Magyarorszagon, de mint irtam mar masnak ezt minden evben nem fogjuk eljatszani. Iden jol jott ki, volt 2 extra het szabadsagom a gyerek miatt igy a 3 het Magyarorszag utan is van meg 3 hetem valamint a repulojegy is merfoldekbol volt megveve. A 3 het az rohangalas volt, ide-oda, ismerosok, jottek mentek a rokonok, jopofizas par emberrel stb. Faraszto volt, jovore nem megyunk, oszinten szolva a jovore levo rendes 4 het szabadsagombol nem fogok eltolteni 2-3 hetet Magyarorszagon, hogy aztan ki kelljen pihennem az ottani rohangalast.
Mondtam a felesegnek legkozelebb jovunk berlunk valami lakast, mert nem akarok tobbet szuloknel lakni gyerekkel, borondobol oltozve. Nem vicces.
Hazajonni pedig jo volt, barmikor szallok le Miamiban mindig ugy erzem hazajottem (mondom is magamban, hogy welcome home). Jo volt vegre a sajat agyunkban aludni es reggel felkelve itthon lenni nem pedig anyameknal vagy aposomnal.
Turistakent mentunk Magyarorszagra igy ami valtozas tortent miota nem voltunk ott azota azt en elfogadom nem haboogtam vagy ilyesmi csak furcsallok dolgokat (pl. Nemzeti Dohanybolt) illetve mind Pomazon mind Alsonemedin azt lattam, hogy szegenyednek el az emberek es szinte mindennel probalkoznak, hogy fennt maradjanak.
Budapest az eppen ott levo Ausztraliaban lako ismerosok szerint rengeteget valtozott, fejlodott, en egyszer voltam bent a Snapsznal, nagyjabol annyi valtozast szurtam ki, hogy nyilt egy Starbucks a Kiraly utcanal.
A taxizas valtoztatasat @ kollega ellenere en pozitivan elem meg, vegre kitudom szamolni, hogy mennyi lesz a fuvar es nem kell azt nezni, mikor huz le meg kezd el hirtelen porogni a taxiora. Boraros terrol annyi volt a taxi amennyit szamoltam akarcsak a repterrol. -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #57725 üzenetére
visszahoztam, meg a kolkot is
Apos 1.4 VW Polojat hajtottuk Magyarorszagon (kb 600 kilometert), de a repterrol hazafele vezetve a Crown Vicet az megfizethetetlen elmeny volt. Arrol nem is beszelve, hogy siman beleraktam 3 nagy checked-in borondot (23 kg/darab), 2 carry-ont meg a babakocsit + a kis csalad a hatso ulesen -
bobsys
veterán
Asszondja a Client Representative meg a Client Executive manager, hogy akkor ma hanyra erek az ugyfelhez (Connecticut allamban)? En meg
Tegnap delutan ertunk haza, nem megyek en sehova a heten
-
bobsys
veterán
Nem is olyan veszes a jetlagem. Reggel 5:15-ig tudtam aludni
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #57656 üzenetére
Valami olyasmi volt. Basszus a repteri taxiban lehessen mar fizetni amexal is. Mindegy a recepcion megkertem oket, hogy holnap hetre szervezzenek egy taxit amiben lehet kartyaval is fizetni. Raadasul egy csomo taxis a repteren azt mondta nem visznek el mikor meglattak a gyerekulest a kezembe.
-
bobsys
veterán
A taxis anyazott egyet mikor kartyaval akartam fizetni miutan elhozott minket a Berlin-Tegel repterrol a hotelba. Aztan elokaparta az oldschool kezi kartyalehuzos-papiros megoldasat
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #57504 üzenetére
2008. Augusztusi tranzakciok kellenenek nekem. Talaltam olyat, hogy a szamviteli torveny es ott 8 evet irnak csak nemtudom az vonatkozik-e erre.
-
bobsys
veterán
Hany evig kell a bankoknak megorizni egy mar bezart folyoszalma tranzakcioit?
Mint volt szamla tukajdonos, hogyan kaphatom meg a kivonatokat egy adott idoszakrol? -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #57445 üzenetére
Gondolom akkor ez alapbol rajta van, mert semmi hasonlot nem vettunk. Nyomtattunk fenykepejet meg vettunk valami kremet
-
bobsys
veterán
válasz
szőröscica #57318 üzenetére
A rothado amerikaban, azon brlul is Floridaban, Miamibol elmrsz Orlandoig ugy 12 dollarbol. Kb 300 merfold. Kapus rendszer, de ha nincs kedved megallni es dobalni a 25 centeseket akkor veszel egy elektronikus tollpasst es a hozza kotott hitelkartyadrol levonjak a dijat. A kapunal lassitani sem kell.
-
bobsys
veterán
Kosz. Marad az 51. Meg 6. Ut Valahova Paks kornyekere megyunk majd
-
bobsys
veterán
M6 autopalyan kell matricat vagy mit venni? Mennyibe kerul a legolcsobb, 1 nap hasznalnank.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #57264 üzenetére
-
bobsys
veterán
ilyen meg nem tortent velem. Kiesett a VW Polo jobb oldali tukre. Semmihez nem ert hozza, egyszeruen csak kiesett es jol osszetort.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #57226 üzenetére
Probald meg amerikai szamrol, nekem bejott
-
bobsys
veterán
Koszi, kozben utanna olvastam picit es tenyleg siman lehet. Erdekes, ilyen meg nem fordult elo velem.
-
bobsys
veterán
Ugy nez ki ha nagyon cukrosat eszem megfajdul a fejem. Tegnap hoztunk cukraszsutemenyt es miutan megettem par percre meg fajdult a fejem ami aztan elmult es este a masodik kornel szinten megfajdult utanna. Ez lehetseges vagy csak bebeszelem? (Otthon, Floridaban egyaltalan nem eszunk cukrosat)
-
bobsys
veterán
En meg kapkodom e fejem a kozertben, mert mindenki magyarul beszel korulottem
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #57113 üzenetére
Azt csinaltam, bevalt
-
bobsys
veterán
Aposomnal a kanape egy rakas szar. Alig aludtam az ejszaka ugy faj a derekam. Mondjatok el nekem a nagy titkot amivel veget vethetek ennek a fajdalomnak, hogy ma ejszaka tudjak aludni ( a foldon ).
-
bobsys
veterán
Legkozelebb jovunk Magyarorszagra, hotelbe megyunk es senkinek nem szolunk, hogy itt vagyunk csak annak a 3-4 embernem akivel talalkozni akarunk. A maradek napokon meg autoba ulunk es megmutatjuk a gyereknek az orszagot.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #56996 üzenetére
Hagyyad ma, meg a 15 eves suzukijat sem kepes lecserelni
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #56878 üzenetére
Kanadaban kurva hideg van. En mar Chicagoban megakartam hallni a telen
-
bobsys
veterán
Airberlin. Jofajta tarsasag, uj airbus, minden szekhez van entertainment system, kedvesek a legiutas kiserok. Miamiban a statuszom miatt kikerultuk a vegelathatatlan sort, business chek-innel senki nem volt, adtak egy lounge belepot, higy ott varjunk a gep indulasaig. A check-in pultos neni befoglqlta nekunk a kozepso 4 soros ulest igy a gyerek meg anya tudtak szinte fekudni. Gyerek aludt 5 orat a 8 es fel oras utbol mi kb egyet. Jelenleg arcunkon csuszunk. Berlin Budapest ut meg volt 1 ora. Berlini repter khm... Erdekes. A C terminal konkretan egy hangar, de legalabb 15 perc ki es be a repter.
Es tenyleg mukodik a voice es data e telefonomon ugy ahogy mondtak.
-
bobsys
veterán
Koszonom.
Biztos kerdeztem mar, de a kartyas vasarlasok utani akarmilyen adot en fizetem? Mas szoval, ha az amcsi kartyamat hasznalom Magyarorszagon kell fizetnem azt az adot/levonjak kesobb/annyival dragabb amit megveszek?
Vagy ezt a magyarorszagi bankok vonjak (es nem a Visa/Mastercard) hovegen a koltott osszeg alapjan es igy nekem nem kell?Azert is erdekel, mert a kartyamon nem szamolnak fel extra dijat ha kulfoldon hasznalom es a Mastercard 0.5-2 forintal (aprilis adatok) az MNB kozep alatt valtja az USD-HUF
-
bobsys
veterán
Margit hid budai hidfo es Oktogon viszonlyatban melyik penzvaltonal valtsak dollart? Vagy tokmindegy?
-
bobsys
veterán
A kiszededd notebook (lenovo) billentyuzetet be lehet rakni a csap ala egy kis mosasra?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #56498 üzenetére
Nem, mililiter (ha kisebb mint 1 liter) illetve liter a meroszam a fel gallont mar csak en irtam oda
-
bobsys
veterán
fel gallon/1.75 liter Montezuma tequila $16, Sauza $19
pont jo lesz hazavinni egy uveggel
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #56451 üzenetére
Banktol, hogy van-e ilyen kartyajuk. Szerintem CIB, Raiffeisen, OTP ilyeneknek van csak meg kell nezni van-e valami eves/negyed eves max visszateritesi limit
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #56446 üzenetére
Ha azzal fizetsz a vasarlas osszegenek az 1%/2%/3% (kartyatol fugg) jovairjak a hitelkartya szamladon. Mar 20+ millional tartasz annak az 1% lenne 200K+ amit elkolthetnel magadra
-
bobsys
veterán
Hozza akartam adni az international hivas es adat opciot a telefonomhoz, hogy tudjak Magyarorszagrol is telefonalni meg e-maileket nezni. Kiderult, hogy atraktak egy uj csomagba amiben mar benne van a korlatlan nemzetkozi hivas, adat es tadaaaaam a mobil hotspot (ezt tavaly meg kiszedtek a telefonbol mikor hozzaadtak a nemzetkozi hivast) is extra koltseg nelkul igy nem kell Magyarorszagon vennem mobil internetet
-
bobsys
veterán
Elkezdtek az evenkenti tuzriaszto tesztelest. Bejonnek minden lakasba (60 darab) es megszolaltatjak az egesz epuletben a riasztot, vagyis 60 szor fog ez a szar legalabb bekapcsolni. Kurva hangos
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL #56327 üzenetére
Mint mar irtam itt nekem feljott siman 10 kilo. A rendszeres napi 2-3 merfoldes setak ellenere. Amit most cisnalok az egyszeru mint a faek, kevesebbett eszem
Ha utazom nem eszem meg ebedre az egeszet amit kihoznak, reggelire csak fel vagy 1/3 cereal mint amit eddig ettem, bagel/kenyer/peksutemeny reggelire es vacsorara el van felejtve. Feher lisztbol keszult dolgokat mar nem eszem es az ossz kenyer bevitelt is lecsokkentettem azzal, hogy tojas, virsli, kolbasz melle mar nem eszem es a steak is salataval megy krumpli helyett valamint extra sulykent a setalasnal magamra kotom a most majd 9 kilos gyereket
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #56226 üzenetére
picit tobb mint egy het mulva megyunk Magyarorszagra. Anyam mar kerdzte, hogy a felesegnek mit fozzon hisz vegetarianus es akkor a rantott sajt jo lesz-e?
kiegyeztunk egy turo vagy/es szilvas gombocban. Disznot mar regota nem eszem, amit majd megkostolok a majas hurka de disznoporkolt es tarsairol szo sem lehet.
Nagymamak mar oregek ok mar nem csinalnak az altalad leirt "lakodalmat" anyammal pedig meg lehet egyezni etel ugyben szerencsere -
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #56218 üzenetére
Nekem mindig azt mondtak, hogy ami a tanyeron van meg kell enni + itt akkora adagokat adnak amiket ezelott meg nem lattam -> +9-10 kilo amit ebben a honapban kezdtem el lefogyni (80 kilo alatt kell lennem elvileg a 178 centi magassaghoz)
-
bobsys
veterán
Megneztem a gepkocsinyremeny betetkonyvet hatha nyertunk es akkor felvesszuk a penzt mikor megyunk Majusban, de nem jartunk szerencsevel
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #56138 üzenetére
Ausztraliaban van. Itt nincs
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #56136 üzenetére
-
bobsys
veterán
Ez kesz. Az egyuik portlandi iskola igazgatoja miutan elment egy californiai fejtagitora ahol okos emberek elmondtak neki, hogy hogyan lehet megjobban polkorrekt betiltottla a penaut butter and jelly szendvicset, mert rasszista hiszen a spnyolok nem kenyeret esznek hanem pitat
szerk: ha ez sem fer ide akkor kerem atrakni a politika topikba
-
bobsys
veterán
Ki mit tud errol a LastPass pluginrol? Meg arrol, hogy naluk van tarolva a jelszo?
-
bobsys
veterán
A Washington DCben levo magyar nagykovetseget megint csak dicsrerni tudom. Ma volt fogadoorajuk Miamiban. Odaertunk es 20 perc alatt le lett zavarva a gyereknek az anyakonyveztetesi meg utelvel kerelme
-
bobsys
veterán
HTCvel (Windows Phone 8x) vagyok igy. Egy even belul elhalt az elso. Visszavittuk a T-mobilehoz, kicsereltek. 3 honapra ra elhalt az is. Telefon, oke kuldik az ujat ($8 shipping and handling), a mostani, ami a harmadik, is doglodik mar igy egyezkedes lesz. Elofizetes csomagot akarok valtani (mert ugye azota olcsobbak lettek) egy uj Nokia 925 teloval ezt meg kenhetik a hajukra.
-
bobsys
veterán
A tavaly februarban vett Lenovo hatizsak kezd szethullani. Felhivtam oket es kuldik az ujat a regit meg nem kerik vissza
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #55750 üzenetére
Jah, de multi ugyanugy
Ausztraliaban meg kb annyi volt, hogy penteken delutan elmentem a ceghez. Dumaltunk vagy 2 orat a tulajjal es hetfon reggel mar kezdtem is (4 fos ceg volt) -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #55746 üzenetére
Nekem 2 honap volt az oneletrajz elkuldese es a kezdes kozott
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #55733 üzenetére
MTBF meg MTTF megvan a diskeknel, de server vasra eddig nem talaltam.Gondoltam hatha van valami marketing anayag mondjuk Intelektol/Dellektol stb..., hogy huuu mekkora kiralyok vagyunk csak 0.00837653% a meghibasodasi aranyunk
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #55695 üzenetére
A tobbiek valaszahoz annyit tennek hozza, hogy ha nem fizeted vissza az elkoltott penzt a megadott idoig (ezaltalaban szamlazaras +25 nap) akkor igye elkezdenek a Tildy altal emlitett 17%-40% kamattal szamolni, de a kamatot az aktualis vasarlastol (!) fogjak szamolni nem pedig a fizetesei hataridotol.
A masik pedig, hogy a credit limit az embereknel tobbnyire tobb mint a fizetesuk es nem veletlen. Nekem is, de azert kertem emelest, mert 10%-15% kihasznaltsaggal hasznaljuk oket es nagyobb keretnel havonta kevesebbszer kell kiegyenlitenem.(#55699) tildy: itt ilyenekert perelnek es nyerik is az emberek
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #55690 üzenetére
Igen evi 6K koltesig ha grocery storeban vasarolok vele. 75$ eves dij, de a tavalyi ev koltese alapjan(~$4500) akkor is jobban jarok vele, mint az 1% vagy 3%ot ado kartyakkal foleg ha hozzaveszem, hogy ez a kartya a benzin vasarlasnal 3% ad vissza minden masnal meg 1% + a szokasos rental car biztositas, utasbiztositas, extra/extended warranty a vasarolt cuccokra
-
bobsys
veterán
Excellent credit score
6% cash back kartya approved
Credit limitek megemelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest