- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Uh... 7mm vastag HDD, egy 9mm-es helyen... nagy az isten állatkertje
.
-
-
válasz
Winner_hun #49403 üzenetére
Uh... van forgalom
, nem irigyellek
.
-
-
-
Egy üzleti laptop (Dell Latitude) CPU csere esetén is garanciális marad, mert erősebbre cserélném?
-
Holnapi nap pihi... juhé
.
-
válasz
FehérHolló #49218 üzenetére
De 2 nap jegelés után
? Akkor hírdesse drágábban eleve, vagy mondja hogy "köcsög, neked nem adom el"
.
-
Mennyire korrekt az hogy ha lejegeltetek egy elég drága notebookot a HA-n, és másnap hív az eladó, hogy lehet annak adja el aki többet kínál érte? Értem én az ő érdekelit, csak kissé fura.
-
2700k betéve - pipa, 5Ghz - pipa, memória belőve - pipa, D14 fanless - pipa, teszt 100% work : max. 70C - pipa. Minden másra ott a Master Card, de az élmény felbecsülhetetlen
.
-
-
Egész jó kis szappanos reklám
.
-
válasz
kételkedem #47754 üzenetére
Ez van jövő hétre betervezve nálunk is.
-
válasz
kételkedem #47645 üzenetére
Köszi
.
-
válasz
concret_hp #47437 üzenetére
Az is igaz... de az nagyobb összeg egy picit, és eladni is nehezebb, árában.
-
válasz
bandus #47429 üzenetére
450k-s EliteBook-ot megszerezni 1 évesen 150k-ért az a királyság
. Te ilyet még soha nem éltél át, akkor nem tudod miről beszélek
. De ahogy a többiek is leírták, ilyen üzleti gépeknél nem annyira számít a kor, a többi már csak elv kérdése
. Pl.: Én most veszek pár éve újra úgy telefont, hogy én fogom kibontatni először a gyári dobozából, ha megjön
.
-
-
-
Hordozni meg már lehet nagy lenne, arra egy 12-es pont jó, akkor meg X220-a jöhet be, de ott nincs ODD, tehát megint kiesik... Az S verziókat megnézegettem, nem rosszak. Bár nekem kicsi, a 15,6-os meg tök mindegy hány kg, mivel egy Dicota Mission-ban van, úgy nem érzem ha néha viszem, páromnak meg nagy, tehát kiesik.
-
válasz
parandroid #47399 üzenetére
Tudom, néztem, még ezen filózom, és várok jobb ajánlatot.
#47400 Tim82: Nekem T61 után valahogy nem volt olyan, de azért írtam hogy a T500-as és 400-as széria még ide vehető valahogy. Edge? Hogy ugyan olyan néven akarják eladni, az átlag usert meg átvágják. Az X vonal nem ragadt ki, és a T4xx széria sem, pusztán romlott a TP minősége, legalábbis ezt tapasztaltam. Numpadot megszoktam +10-15 év óta, nekem az kell, ragaszkodom hozzá, használom, asztalin is, notinál meg ne kössek már kompromisszumot, ha a mostani ProBookomban is van.
-
-
Magamnak folyamatosan nézem az EliteBook8560/8570 és Latitude 6520 gépecskéket (jah, égen-földön nincs 15,6-os, majmolják a 14,1"-eseket, de az a num rész hiánya miatt kiesik). Most ismerősök számára a 2530P pont jó lenne, csak UK ebay.ről nem postáznak.
#47385 Integra: A TP se akkora állat, még mindig bumfordi, és a num részt kihagyják normális méretnél is. T61 után nincs normális széria, talán még a T400/T500 visítva belefér, de amit most művelnek, főleg az Edge széria... inkább ProBook 6-os széria, vagy EliteBook 8-as.
#47393 Crytec210: Szoktam teázni, zöld teákat bírom
. Kávézni egyáltalán nem
.
-
-
Ehhh... lehetetlen subnotik között eligazodni... itthon esélytelen jó áron találni, ebay-ról meg nem merek bevállalni egyet
.
-
-
-
Megőrült a netem...
-
-
-
Szeretem mikor aktuális termék eladásakor, találka előtt minden fixálva van. Azután személyesen derül ki hogy még kibontás előtt 10k-val kevesebb árat bök be, azután 5k-val olcsóbban vinné el, mert annyi van nála. Közben a képen látható és leírt hibákra panaszkodik, illetve azokat nagyítja fel, mert az új-lenyomat az neki/k karc, stb. Ennyit ér a becsület a mai világban!?
-
-
Értem. Az se rossz. Használjátok egészséggel.
#46977 Integra: Szerencse hogy utóbbi pár hónapban Mafia 2-n kívül nem játszottam mást, nem igazán köt le. Persze GTA V majd... talán. Pár és TP W-re felesleges cserélni, bár Probi előtt TP T510-esen gondolkodtam, de a numpad hiánya meggyőzött.
-
válasz
Integra #46973 üzenetére
Én YT vidiket is (ha lehet) HD-ban nézek, kissé kényes vagyok a minőségre, oda meg nem árt egy erősebb i5
. Dolgozni meg ott az asztaliban az i7
. Kékfogas Numpad meg nem lenne jó. Probit + IMO 1.1-et hordok, azt társítom az Edifierrel, már nem lenne hely a numpadnak, illetve akkor már majdnem mindegy hogy asztalit veszek, annyi katyvasz van az asztalon akkor, sőt asztalinál sincs lassan annyi.
#46974 tildy: Mire lett cserélve? Mondhattam volna hogy 12-13" körüli Elite-t nézze meg, de az már az én perverzióm.
-
válasz
Integra #46969 üzenetére
Billentyűzet világítás jó dolog, de annyit nem ér hogy beáldozzanak egy normális billentyűzetet. Így vagyok én is, a Probimat i3-al vettem, kapott i5-öt, 8Gb ramot és 500-as 7200rpm-es HDD-t. Elégedett vagyok. A T61 a mai napig ütős gép, bár egy erős CPU-t kell bele venni. Most épp egy Elite feltámasztásán vagyok, szintén C2D, de kap 4Gb ramot és SSD-t, azután hurcolni jó lesz.
-
válasz
Integra #46959 üzenetére
Az új Pro/EliteBook ugyan ez... röhej hogy a 6550B-m től jobb billes HP vállalati gépet nem találtam. Asszonynak is 14-es EliteBook lesz véve, sajnos numpad a kis méret miatt ezekből kimarad.
#46962 tildy: Asztalit nem tudod noteszgéppel helyettesíteni... minden másra tökéletes
. Sajnos 2-2,5kg alatt nem nagyon veszel ki üzletit sem. Mondjuk én normális méretű ProBook-ot viszem néha, akksi nélkül, úgy könnyebb, de azt is Dicota Mission-ba.
-
válasz
parandroid #46953 üzenetére
TP-be nem szokott lenni numerikus rész, ezért mozgok én is az EliteBook/ProBook vonalon
. Az újabb TP-k... hát inkább hagyjuk...
-
válasz
szőröscica #46926 üzenetére
306 percet írnak most... ehhh
.
-
válasz
szőröscica #46923 üzenetére
Miskolcról indult 17:31-kor, elvileg Nyh-ra már 18:30-kor meg kellett volna érkeznie, persze gyakorlatilag +5-15 perc mindig rájön, ha süt a nap, vagy esik az eső. Most 22:13-ra én Miskolcra, és 23:12-re ígérték ide. Persze hogy holnap 6-ra kell menni gyakra., és megint 12 óra.
-
Jelenleg az IC 283 percet késik...
-
-
Szoboszlótól délután 2-kor egy Honda Civic meg egy Accord versenyzett... kissé veszélyeztették a közlekedők épségét, gratulálok nekik hogy 40-es táblánál 80-al furakodnak be elém, és egy Opel Astrás srácot leszorítottak az útról
.
-
-
-
-
Nosz, indulhatok ma is...
De este buli lesz
.
-
-
-
-
Épp ez, hogy mikor akarok ilyet venni, akkor borzasztó drága. Pedig e-bay-ról jó lett volna összevadászni egy 6930p-t, ami hurcolászni, SSD-vel tökéletes lenne.
Én sem fejlesztem évente, a 2-2,5 éves laptopom (ProBook 4525s) is anno azért cseréltem le a mostanira, mert ebbe integrált VGA van, és erősebb CPU, ami lényegesebb számomra. Egyedül az asztalit cseréltem le most, mert a 965BE húzva már a 4-5-6. alaplapját ette meg (és MATX-ben már nehéz lett volna szerezni újabbat alá). Így lett 2600k, D14 került rá, így évekig ellesz.
#45915 tildy: Flash tartalmaknál nem lassul be nagyon? Nagyiméknál P3-ast cseréltünk nemrégiben, ott nagyon gyér volt.
-
Huh... hát nekem úgy 2010 óta nincs DDR2-vel szerelt gépem, és senkinek sem szereztem be ilyen memóriákkal szerelt gépet.
Bár a mai napi fail az volt hogy jön egy srác hogy neki laptop kellene, és úgy tudja nekem van egy használt, eladó. Erre kérdezem hogy milyen laptop kellene neki? Válasz: 4-e! Picit lefagytam. Utána mondja, hogy a legújabb, a Pentium 4-es! Nosza, felvázoltam neki hogy C2D-vel is már csak elvétve foglalkozom, de P4-esekkel meg végkép nem mert ár/teljesítmény arányban egy C2D jobban kihozható. Basszus, építek egy időgépet és megmilliárdosodom
.
-
-
Áll a hardverpiac, a DDR2-es laptop mem. meg írtó drága. Ki érti ezt
!? Pedig a régebbi EliteBook-ok egész jó áron mennek
.
-
válasz
kételkedem #45632 üzenetére
Felhők távoznak - pipa
levegő melegszik - pipa, bár kerek 1C-ot
irány a szabad levegő - pipa, csak elég borús, párás még mindig
-
Itt kellemes 16 fok, csepergő és szitáló eső. Nem hiszem hogy érdemes lesz kimozdulni...
-
-
-
Mondjuk ha IC-re ki van írva hogy wifi kapcsolattal rend. akkor azt el is várom, mert eleve azt ígérték. Attól függetlenül most vasárnap is 5 perc késést írtak, de volt az 15 perc is, csak ugye azt nem merik bevállalni papíron.
"
Egyszer utaznál a londoni metróval , nem így megy-e? Azért nem járt ma sem a Jubilee , csak waterlooig.. (pályafelújítás), de simán signal failure bármikor van. Igaz, itt rögtön mondják mi a gond." - Ez a lényeg, itthon meg órákat állsz, mert nem tudod mikor lesz vonat/busz/stb. Ezután meg sorra késed le a csatlakozásokat. -
-
-
-
-
válasz
Viszlát #45230 üzenetére
Tömegközlekedés lényegesen rosszabb itthon. Mostanság heti 2 alkalommal, nagy ritkán 4* járok vonattal, és nem volt még olyan alkalom hogy ne késne 5-10 percet minimum. Ugyan ez elmondható a buszközlekedésről is, az nem hogy késik, de néha a kiírt menetidőnél már rég elhúzott a buszmegálló előtt. Azért ez külföldinában (főleg nyugatabbra) nem így megy.
-
-
válasz
BlacKSouL #45048 üzenetére
Ugyan így érzek én is. Ott a D14-es, anno 965BE alatt 4Ghz-en izzat, most meg 2600k-nál (4,5 körül) semmi. Alapon/net alatt 30 fok, 600rpm-es ventivel, terhelve 60 fölé nem mey, ugyan így hűtve.
#45118 bandus: VLC-t nem próbáltad? Nekem azzal eszik minden movie-t a Jiayu.
-
-
Ma nem lesz melózás, a láz győzött, és leterített
.
-
válasz
kételkedem #44342 üzenetére
Nah, megnyerted
?
-
válasz
concret_hp #44322 üzenetére
Oh... ha csak úgy menne...
-
20 percet késett az IC, de nem bánkódom (nagyon), legalább volt időm netezni és filmtrailert a Jiayu-n, fenemód hamar megszoktam azt a tenyérnyi kijelzőt, az N8-as 3,5"-osa után. Bár előnyben vagyok, lapátkezeket használok a mindennapokban, így egy kézzel elvagyok, minden másra ott a Mastercard.
-
-
-
-
válasz
FehérHolló #43084 üzenetére
Hol
? Esetleg valami ablaktisztító + textil? Mert az alsógatya magában nem elég!
-
Laptop kijelzőt mivel takarítsak szép csillogóra? Valaki összefogdosta és tiszta majsz.
-
-
-
Ivászat ON...
-
-
-
-
Socket 1155/1156-hoz valakinek nincs elfekvőben egy backplate?
-
-
-
Az a 8440p nem rossz. Vagy néz Probi 6450-est (pl...), olcsóbban kijössz! Különbség hogy műanyag házzal van. A C2D és I5 között meg van egy szakadék, én is napi szinten egy 6550b-t használok, 7200rpm-es 500-as HDD-vel, I5 480M-el, és 8Gb ram-al, ez igencsak szeret pörögni, és pár oldal megnyitása után sem kell nagyon dolgoznia (CPU használat nem emelkedik)
.
-
Már megint belestem a saját csapdámba... pedig megfogadtam hogy asztali gépre nem költök
.
-
Persze, ahhoz jól is esik. Citromossal én is elvagyok, bár a sima búzasöröket is szeretem kóstolgatni, bár nagy ritkán teszem. Igazi zsánereim a ciderek, odavagyok értük, bár a cukrosabbakért nem.
Defi nekem nagyon bejön, még ebay-en is szoktam nézegetni külföldiából. Bár most egy B2500-as Mazda lenne célszerűbb döntés. Nah, még van pár év, míg tényleg szükségessé válik, addig meg lehet már nem is bal kormányos kellesz.
-
-
-
27C, rokonok letudva, lazulás indul...
-
válasz
FehérHolló #42115 üzenetére
Le lehet... de vissza is jön
.
-
-
Egész héten meló... kegyetlen hetem lesz
. De legalább nincs 40C
!
-
-
-
Két napja pen-ről XP-t szeretnék telepíteni netbookra. Valahogy sohasem jön össze. Valakinek beállt módszer, vagy tuti tipp. Mert telepítés alatt néha kihagy fájlokat, és azután nem indul el.
-
-
-
válasz
FehérHolló #40811 üzenetére
Nem egy lap, viszont S2000-be nem mindenki fér be. Persze a Honda egy pille kis gépecske, ahhoz képest a 350-es tank. Bár igazából én nem ezek megszállottja vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest