- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
azért ez szerintem nem menne ilyen simán annál a cégnél, ahol ő dolgozik szerintem, hiába minden jogszabály meg törvényi védelem, sajnos
de nem szabad feladni, vannak rendes cégek is, keresni kell tovább. fater például a mostani fizuja mellé kapott egy 13. és 14. havit is, pedig éppen annyira nem virágzik az ágazat... és se nem felsővezető, se nem középvezető.
-
válasz
Algieba #20517 üzenetére
egyáltalán nem értek veled egyet, és k. kollégával se... miért max 5 milla? miért max 10 évre? hülyeség ilyen általános szabályokat hozni.. neked lehet, hogy ezek az elveid, de ezt teljes mértékben kereset függő.
úgy gondolom, hogy egy bank sem kényszerített senkit fegyverrel, egy kormány sem kényszerített senkit fegyverrel arra hogy akár deviza, akár forint alapú hitelt vegyen fel. más kérdés hogy sokan nem tájékozódnak megfelelően, nem kalkulálják bele az árfolyamkockázatot, stb, stb. ezek után persze a bank a szemét. vajon a pék is szemét, mert drágábban adja a kenyeret az emelkedő energia és üzemanyag árak miatt?
-
én avirát használo, szerintem jobb mint az avast, dehát végülis buddhát és istent sem látta még senki, mindenki eldöntheti, hogy miben hisz
-
hihetetlen, hogy ez a szemét máv ilyenkor is képes olyan kocsikat üzemeltetni, amelyeken kurvára nem megy a fűtés. hihetetlen, hogy még egy ilyen holt egyszerű, ellenállásos fűtési rendszert sem tudnak úgy rendbe rakni, hogy működőképes legyen, és megbírkózzon -10 fokkal. az is hihetetlen továbbá, hogy wifi adókat képesek szerelni egynéhány ic kocsira, képesek kialakítani egy tök jól működő gps alapú követési rendszert, ahelyett hogy azt a pénzt arra fordítanák, hogy normális minőségű szerelvényeket vásároljanak, amiken télen nem fagy meg, nyáron pedig nem sül meg az ember... ezeket majd az után lehetne értékelni, hogy nem fagy le a lábam egy miskolc-bp út alatt. botrányos. sokkal jobban szeretek a mifelénk járó gyesev, vagy öbb üzemeltetésű vonatokkal járni. egyrészt mert ezeken mindig megfelelő hőmérsékelt van, nem ennek a szemét tehetetlen bandának a zsebébe nyomatom a pénzt, a vonatok pontosan, gyorsak, ésatöbbi ésatöbbi. sajnos erre kelet felé ezek nem lesznek elmodnhatóak a következő 10 évben sem, vagy sohasem.
-
ennyire nincs fűtés az irodában?
ez brutális...
én szerencsére már elfelejtettem milyen fázni, áldom is érte a drága páromat, hogy tudta mire van szükségem
de ennek ellenére együttérzek veled, mert én extra fázós vagyok, nagyon remélem, hogy találsz magadnak új munkahelyet sürgősen.
-
köszi a segítséget!
nem tudtam, hogy ezek a doglok itt plusz pénzbe kerülnek. így már nem mondható jelentősen olcsóbbnak a wizzair, viszotn még mindig nem kell várakozni, ami a legnagyobb előnye
és a járatok időpontjai is jobb.
-
kutyasétáltatás alkalmával az előbb a körforgalomból kikanyarodó szuzukis fasz jól megszórt minket hóval, merthogy milyen jó móka is az. ez volt kb 5-6 perce. namosta szarházi azóta be is ragadt a hóba és nem is tudja kiszedni a szemétdombját, csak bömbölteti a motort
-
válasz
Winner_hun #20380 üzenetére
ismerem ezt a térképet. inkább az érdekelt volna, hogy mennyire telnek meg az ic-k a helyjegy nélküli utazás lehetőségét kihasználó káderek miatt.
-
utazott ma valaki/valakinek az ismerőse miskolcról bp-re? érdemes elindulni ic-vel?
-
remek, hogy az ic-kre nem kell helyjegy... ilyen hülyeséget kitalálni. okozzanak csak még nagyobb tumultust ebben a szar időben.
-
hm, hát ebből wizzaires utazás lesz...
a malév miatt mindenhol megugrottak a repjegyárak, ami még nem is akkora gond, hanem elkerülte a figyelmem, hogy a malévon kívül minden járat átszállásos, és vagy oda, vagy vissza minimum 9 órát kell várni, ami kisséé sok nekem...
-
20 perces kutyasétáltatás túlélve
-
tiszaújváros, -11-12 fok, kutyasétáltatás
szegény kis mackó annyira fázott.. hiába, ilyenkor nem segít neki az a csöpp ruhája ami rajta van. tovább rontott a helyzeten a hószitálás, és a rendkívül hideg szél. brutális errefelé az időjárás.
ilyenkor jönnek jól a jó minőségű téli cuccok, egyszerűen ilyen időben sem fáztam, pedig én aztán marha fázós vagyok, a 24 fokos lakás is hideg nekem... ami mondjuk nem normális, de evvan, esetemben a téli cuccokon nem szabad spórolni, mert nem élem túl ezt a 3 hónapot -
szerencsére nekem közel van az iskola, nem kell sokat kint mászkálnom ha nem muszáj... azért kíváncsi leszek, hogy vissza tudok-e jutni vasárnap a fővárosba
-
válasz
fokukac #20238 üzenetére
arra is volt pénz, hogy 100 milliárdot belepumpáljanak a malévba... mégse segített ez sem. szerintem itt ezért nem az állam a felelős, kivételesen. teljesen felesleges lenne még milliárdokat beleölni egy veszteséges cégbe, csak azért, hogy nekünk is legyen légitársaságunk. szerintem.
-
27-es imac
azt nevezem erőforrásnak
ezek a betűszavak nem mondanak semmit, a zend meg főőleg nem, de nem hangzik egyszerűnek. szerintem kicsit túlparázod a dolgod és esm-nek igaza van, ha nem látnának benned fantáziát, udvariasságból biztosan nem vettek volna fel
remélem sikerül bizonyítanod ez alatt a 3 hónap alatt!
-
válasz
FehérHolló #20117 üzenetére
leginkább csak az érdekelne, hogy mennyire érhetők el rá magyar nyelven könyvek, legálisan (és nem legálisan
). gondoltam anyukámat meglepném vele szülinapjára, mert imád olvasni, de sajnál 3-4 ezer ft-ot kiadni egy könyvre, amit néhány nap alatt elolvas, így praktikus lenne neki egy ilyen
-
válasz
Tothgera30 #20108 üzenetére
remélem minden rendben lesz vele végül!
ebook olvasókkal kapcsolatosan van topik itt a ph-n?
-
válasz
Tothgera30 #20106 üzenetére
ugye nem a laptoppal van gáz
-
-
havi 10k-s útdíj, az igen.
-
válasz
Tothgera30 #20026 üzenetére
hm, na például ennyire nem mélyedtem bele... amit te néztél abból én 190k-ért vettem volna 8 gb rammal a laptop.hu-ról. de nem tudtam ilyen turbo módról meg anyámkínjáról
mostmár úgyis mindegy, elégedett vagyok nagyon a géppel, bár az előző toshibámhoz képest kicsit hangos. viszont a billentyűzete isteni
szerk: viszont az normális, hogy serceg a laptop töltője? eddig még nem hallottam ilyesmit az előző gépemnél sem..
-
válasz
Tothgera30 #20001 üzenetére
ugyanez, csak i3-as procival, annyira nem bíztam az amd-ben... bár én így 210k-ért vettem az iponból, annyit valszeg nem ért az egész
bár sok tesztben jelentősen jobb az i3, szóval a szimulációk miatt (pl matlab) talán jobban jövök majd ki ezzel.
-
válasz
Tothgera30 #19997 üzenetére
én is két hete vettem magamnak egy probookot, eddig nagyon bevált, jó választás
honnan rendelted?
-
m.index.hu/belfold/budapest/2012/01/27/fizethetnek_a_rokkantnyugdijasok/
Ahogy nezem jo sok embertol veszik el a tamogatast... de hihetetlen, hogy ez osszessegeben bevetelkiesest okoz a cegnek... es persze a sok ingyenelo egybol kijelenti, hogy o ugyan nem vesz berletet, inkabb bliccel. A csaladtagok is befoghatnak a szajukat, es orulhetnenek, hogy eddig ingyen utaztak, nem pedig azt gondolni, hogy nekik ez jar.. pff
-
m.index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/19/a_kormany_kicsereltetne_a_rendszamtablakat/
Kiszurhatnak ha egy auto a lakohelyetol tavol van... azt bmeg.. rendorallam.. mi a fene kozuk van hozza, hogy hova megyek a kocsimmal, amire a kifizetett adok nyomtalanul tunnek el... meg szerencse hogy a sok hulye rendor ugyis keptelen megjegyezni par betukodot is.. ha meg elmegyek rokonlatogatni oroshazara, meg fogjak kerdezni, hogy mi jaratban vagyok?
Mar csak egy ev, egy ev.. es viszlat Mo. -
válasz
FehérHolló #19445 üzenetére
nem is kell túlbonyolítani, mehe szinte bármire, bármihez, pizzára is tökéletes. mi úgy szoktuk, hogy locsolunk rá egy ki solívaolajat, citromlét, sót és ennyi. jamie-től láttam
viszont tényleg karakteres íze van, vannak napok amikor emgeszem, meg olyanok is amikor nem
-
-
kicsit megkésve, de megjött a jézuska jeee
-
válasz
kételkedem #19333 üzenetére
ja, hát aki sorompót kerülget...
nameg ha áll is egy szerelvény, a vonat nem 6 mp alatt van 100on, bizony bazilassna indul el. nem tudom elképzelni, hogy ehhez milyen mértékű emberi butaság és figyelmetlenség kell, szóval bocsásson meg mindenki, de az ilyeneket nem tudom sajnálni.
-
válasz
kételkedem #19322 üzenetére
én nem tudom elképzelni, hogy nem lehet észrevenni, hogy jön egy baszottnagy kék valami, 3 lámpával az elején...
-
válasz
kételkedem #19313 üzenetére
ezzel kapcoslatban lehet írni az indexnek
szerintem fogok is egy rövid szösszenetet.
-
válasz
kételkedem #19306 üzenetére
ehhez szerintem semmi köze az ország gazdagságának. ennek ahhoz van köze, hogy képtelenek nyereségesen üzemeltetni egy céget, emellett pedig félévente vezérigazgató váltások vannak, akik a szar munkájukért is milliós prémiumokat kapnak...
annyira szar az egész, hogy már fáj. ha bevezetnének egy normális jegyellenőrző rendszert, akkor ez emberek kénytelenek lennének jegyet vásárolni a metrónál is. tavaly volt egy időszak, hogy napi szinten, majd 4 hónapon keresztül kellett metróznom, szerinted ki vette észre, hogy nem érvényes a bérletem? 3 hónapig fel sem tűnt senkinek... (persze minden hónapban veszek bérletet, direkt mutattam nekik a lejártat, kíváncsiságból, hogy mikor veszi észre valaki, de ez nem történt meg).
tegnap kiszámoltam, hogy ha állomásonként 4 jegyellenőrel számolunk, akkor kb 40 millióba kerülnek ők a bkv-nak havonta. namost szerintem egy automatikus jegyellenőrző rendszer kiépítése állomásonként bőven ki kellene, hogy jöjjön ennyiből. sajnos nem vagyok egy világot látott ember, de legutóbb amikor varsóban jártam, ott csak úgy engedett át a forgóvilla, ha volt érvényes jegyed. és ekkor kell alkalmazni egy db biztonsági őrt aki figyeli, hogy ne ugorják át az emberek és kész... ennek néhány éven belül meg kellene térülni, nem számítva a plusz jegyekből befolyó extra bevételt, amit a bliccelés kiszorítása okoz.
és ez csak egy példa, szerintem számtalan ilyen lehetőség lenne még, de ismét inkompetens emberek kerülnek olyan helyre, ahova nem kellene... -
azthinné azember, hogy a két legtöbbet használt villamosmegállójának őshonos kéregetője legalább megismeri, hamár a legutóbbi alkalommal 1,5k-t adott neki, de úgylátszik mégsem
-
köszi!
én azt vallom, hogy idegen nyelvet csak idegen párnákon lehet igazán megtanulni. nem annyira a tanfolyam a lényeg, hanem a beszéd és a kommunikáció, hogy rá legyek kényszerülve, hogy angolul beszéljek. természetesen csak akkor megyek ki, ha meglesz rá a teljes keret, ha úgy van, akkor meg kint is tudok pénzt keresni.
szerk: illetve egy jóbarátommal mennék ki, szóval ezek a költségek úgyis feleződnek, szóval ahogy számolom lakás+net+villany+közlekedés kijön kb 500-550 fontból havonta, fejenként.
-
uk-beli különítménytől kérdezném, hogy az albérleti díjon felül mennyibe kerül egy stabil, gyors netkapcsolat, illetve valami minimál tv csomag? esetleg egyéb díjak: víz? villany? (kWh-ként) illetve mennyire fogadják jó szívvel a tulajok, albi-közvetítők, ha csak 3 hónapra vennénk ki lakást?
-
csekkoltam a kecókat mencseszterben, egész elfogadható áron vannak, még a city centerben is, reméljük összejön a nyári kiruccanás
-
válasz
Tothgera30 #19139 üzenetére
Ott viszed magaddal ahol akarod..
en a kezipoggyaszt javaslom, annak fenyeben, hogy dobaljak a csomagokat a repteren. Annyi h csekkolas utan a laptopot kulon ki kell venni a taskabol, esetleg szet is nyitjak, de amugy ennyi.
-
válasz
kételkedem #19083 üzenetére
ti eurót esztek otthon?
de abban is biztos vgyok, hogy kevesebb tejet és kenyeret tudnál venni belőle, mint egy éve...
-
válasz
FehérHolló #19044 üzenetére
megvenni. sajnos mást nem igazán tehetsz :/ nekem még soha semmim nem tűnt el szerencsére, a 10+k-s dolgok sem, amik levélként érkeztek.
esetleg megnézni az eladót helyileg, hogy mégis hol, merre lakik, ha a feladás, vagy átvétel helyén, akkor esetleg kitalálhatsz neki valami hivatalos szöveget, ami alapján belátja, hogy visszaadja
a legtöbb postás nem túl okos, szóval akár el is hiheti
persze vannak kivételek, édesanyám is a postánál dolgozik, bár ő más pozícióban..
ha gondolod esetleg megkérdezhetem, hogy lehet-e ilyenkor tenni valamit.
-
közben rájöttem, hogynem feltétlenülakarok londonba menni, sőt, ha idén nyáron megyek, akkor biztosan nem, mert valószínűleg az olimpia miatt igencsak zsúfolt+drága lesz. ezt a sulit nézem egyelőre, kevésbé baráti az ára, mint amit te mondtál
minimum heti 10 órában szeretnék nyelvtanfolyamra járni, de talán inkább 20. majd elválik még. annyi tervem van idénre, hogy ha ezeket mind végrehajtanám nem lenne időm előteremteni rá a pénzt
-
-
válasz
kételkedem #18944 üzenetére
ezt a vízügyi törvényt hogy találom meg? felettébb érdekelnének ezek a paragrafusok
-
nem tudom hol állítottam én ilyet?
egyszerűen csak arról van szó, hogy jó munkához és pozícióhoz, jó ösztöndíjakhoz tudni kell angolul, és nem elég középszinten. az lesz sikeres, aki valamiben többet, vagy valamit jobban tud, mint az évfolyamról kikerülő 40-50-100 másik frissdiplomás. ez szerintem tény, ezen kár vitatkozni.
nem bántásból írtam, amit írtam, és ezt sem abból fogom, de annyit ábrándozol külföldi munkáról, amit viszont folyékony nyelvtudás nélkül nem fogsz kapni
az pedig nem jön magától, tenni is kell érte... csak kifogásokat mindig könnyebb találni
-
sry, de ez a "nem fért bele" ez egyszerű kifogás, egészen addig, amíg vannak olyan ismerőseim nekem is, akik munka mellett nyomják nappalin az iskolát, esetleg két szakot csinálnak párhuzamosan
18-án a malagával játszanak otthon a madridiak, volt egy kis kavarodás, valami sztrájkok miatt, az még a régi verzió amit te néztél. 95 vagy 225 eu tényleg sok egy jegyért, de ha ennyi az ára, akkor ennyi, ki tudja, hogy eljutok-e még oda valaha. nyilván más helyzetben vagyok, nekem nem kell magamat eltartanom, meg albérletet és kaját fizetnem. de mint mondtam is, láttam oda 15k-ért is jegyet.
-
nekem sincs kevesebb órám,mint neked volt elhiheted, ennek ellenére a nyelvtanulásra nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni. bár igazából amit tudok, annak nagy részét már gimiben megtanultam.
a március 21-i Malaga elleni meccsre fogok kimenni, ha elnyerem az egy hetes ottlétet, szóval amint ez kiderül, rendelem is meg a jegyet
-
köszi a választ!
pohárt kijavítva, nem meccset megyek nézni, hanem suli miatt pályázok meg oda valószínűleg egy egyhetes kurzust, és ha már ott vagyok, akkor nem akarom kihagyni a meccset sem
mivel nem biztos, ezért jegyet sem vettem még, jelenleg ahogy néztem a legolcsóbb jegyek forintosítva 15k-tól indulnak, de szerencsére nem az áron múlik, hogy megnézzem-e vagy sem
tildy: köszi neked is! szerencsére nem szándékozok hosszabb időt a reptéren tölteni, szóval ez nem mérvadó. annál inkább a város, meg a real madrid meccs
-
járt már valaki innen madridban? milyenek ott az árak más európai városokkal összehasonlítva?
-
nem jó helyen kajálsz
fehérvári úti vásárcsarnok elérhető közelségben van? mert az a tuti hely
770-ért van 2 bainagy szelet cordon bleu, körettel. én mindig azt eszem szinte. marha finom, cserébe tuti nem egészséges, dehát ezvan
meg minden egyéb is kijön 7-800 forintból.
-
-
válasz
Pisztillus #18477 üzenetére
értem, köszi. a 10 év megvan, még a 15 is. bár nem aktuális, cska kíváncsiságból érdeklődöm
-
lehet értelmetlen a kérdés, de ha nekem van egy ingatlanom, amit eladok, abból kell bármiféle adót befizetnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest