- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16204 üzenetére
26-27 messze van az ideálistól. Max 22-23, de alváshoz akkor is 20 fok.
Mi még nem fűtünk, egy ideig nem is akarok , villanyfütés van csak. Úgy vagyo vele, a konyabemelegíti a nappalit. -
tildy
nagyúr
válasz
bandus #16184 üzenetére
Odahaza szentgyörgyön nekünk se volt soha a fürdőben fűtés, a konyha mellett volt, az ajtót nyitvahagytuk, befűtötte.
Sőt a hatház utcában sem volt sem a konyhában, se a fürdőben, az egész lakás volt vagy 30 nm, a szobában konvektor , és ennyi. Hozzáteném, sehol nem volt így sem hideg.Itt ugyan van radiátor benn, de tuti hogy nem fogom ott járatni , drága a villany..
Azért hozzá kell tenni, mawyx albija nem túl nagy, kb 25 nm.
Ekkora lakásba felesleges is lenen több konvektor , szvsz. Ráadásul ha elég sokat főz vagy süt a konyhában, a kis fürdőt szerintem be tudja melegíteni.MAwyx: tényleg, esetleg járasd kicsit a sütőt.
konvektor: igen pára meg széndioxid lesz a gázból, csak épp az kifele távozik, szép is lenne, ha a lakásba távozna.....
-
tildy
nagyúr
fórtiszevön tü Shordiccs
Megédesítette a reggelem
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16128 üzenetére
Meg lehet valogatni a bevandorlokat, eu-n kivulrol ugyis vizum kell...
Sajnos vagy sem a jaszok asszimilalodtak, nagyon kivancsi lettem volna pedig az osnyelvunkre, sajnos nem maradt fenn sok forras, sot szinte semmi...
-
tildy
nagyúr
Ovatosan a fix 180as visszafizetessel, egyre tobb helyrol hallani, hogy masnap mar ment is az apeh/NAV vagyonosodasi viszgalatot tartani.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16021 üzenetére
Itt sokan, csak egyszer vesek el ruhát, főleg a posh réteg.... Semmi baja azoknak a ruháknak, én is odahaza vásárolok többnyire a Hádában.
-
tildy
nagyúr
Nem. Azt akarom mondani, hogy nem egy emberen múlik . És az az orvos is sáros, aki jogosulatlanul írja fel ilyeneknek.
Aztán meg édesapám, aki jogosult rá, és most meg még jobban az lesz, jó ha kap emiatt vagy 60 ezer forintot. Aztán ebből élj meg , nesze.
Mert bizony ez sem mindegy ám, mikor rokkantosítják, ha épp hatalmas, pl dupla ugrás van minbérben és bérekben is (1998-2000), aki hamarabb lett rokkant, az így járt. -
tildy
nagyúr
Ejha, apukám végre felült, mitöbb, megkergette kocsival nővérkéket
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #15957 üzenetére
Kell a kód, ami a lapon van, és az alapján neten kitöltöd. Természetesen az adott lakcímnek megfelelően.
Ha nem jársz oda rendszeresen , stb, akkor annak a lakásnak a személyi kérdőívét rád vonatkozóan nem kell kitölteni, a lakáskérdőívet meg kitöltötték....
Először a LAKÁSKÉRDŐÍV kérdéseire válaszoljon, majd töltsön ki annyi SZEMÉLYI KÉRDŐÍVET, ahányan a lakásban laknak. Az adatokat az
előnyomtatott címen lévő lakásról és az ott élő személyekről adja meg.
SZEMÉLYI KÉRDŐÍVET kell kitölteni
! minden olyan magyar vagy külföldi állampolgárról, aki életvitelszerűen él a lakásban – akár bejelentkezve, akár bejelentkezés nélkül –, azaz
aki éjszakai pihenését általában, a hét nagyobb részében itt tölti, innen jár iskolába, dolgozni (akkor is, ha átmenetileg távol van,
pl. gyógykezelés, üdülés, rokonlátogatás miatt),
! azokról a személyekről, akiknek ezen a lakcímen van az állandó otthonuk, de
! kollégiumban, munkásszálláson, albérletben stb. laknak, és ide időszakonként (pl. hetente, kéthetente, havonta) visszatérnek,
! átmenetileg külföldön tartózkodnak, és a külföldön tartózkodás teljes időtartama várhatóan nem éri el a 12 hónapot. -
tildy
nagyúr
Apu felhívott, a körülményekhez képest jól van, azt mondja mit aggódok, rossz pénz nem vész el...
Mindenesetre megváltozik az életünk, sokat fogom támogatni.
Meg így valószínűleg kocsicsere is befigyel, automata ( vagy kézi) váltósra. Automata jazzeket nézegettem, de jó fenn van még az áruk.Egyébként ritka rossz az otthoni kórházi rendszer: nem oda kerülsz, ahola legjobb ellátás van, hanem ahova tartozol. Tegnapra volt kiírva a műtét, ma ha nem műtik meg, valahogy elintézte volna, hogy pestre kerüljön.
-
tildy
nagyúr
Kerek megint egy adag drukkolast , az elkovetkezendo egy orara , ha lehet
(nagymutet)
-
tildy
nagyúr
Újabb műtét
Szeretném, ha már otthon lehetne édesapám -
tildy
nagyúr
Ha van valakinek sebesz ismerose, keressen meg. Fontos.
-
tildy
nagyúr
Ez nagyon komoly, 5 fontért szállít Magyarországra innét a Tesco Clothes...
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #15769 üzenetére
Ehh. Aranyból van?
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15731 üzenetére
Eddig is le volt százalékolva,kb 1 éve már nem is dolgozott, most viszont már átkerül II. csoportba, nem is nagyon fog. Járni meg kell újra tanulnia, még nagyon fáj a seb neki, még egy ideig kórházban lesz, de ez jó hír , amit ma mondtak, mert egyébként lehet tolókocsiba kényszerült volna.
Pedig még csak 53 éves , erős, izmos, de nagyon aggódtam érte. 40 évesen infarktus, most meg az érszűkület
Ráadásul 25 éve kb nem dohányzik, nem hinném, hogy az az oka . Csak ugye cukros, inzulinozza magát. Ha mást mondtak ovlna a dokik, akkor ebben a hónapban hazamentem volna hozzájuk, de most is , mint pár hete ő kérte külön, hogy ne, majd csak karácsonykor.
Lényeg a lényeg, gyógyulás útjára lépett , remélhetőleg idővel max bot is elég lesz a járáshoz. Azért ez a heti 1 műtét szerintem még egy alapból egészséges embert is megviselne.
Köszi a drukkolást mindenkinek
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15714 üzenetére
Neknk pedig ma mondák a jó hírt, úgí néz ki nem kell tovább vágni, meggyógyul faterom.
-
tildy
nagyúr
En anno felmentem ennyiert(120). Nekem meg igy is megerte , pedig albit fizettem, kajat vettem.
Ugyanis otthon mennyit kaptam volna? 80-at?
Oke, otthon lakhatom a szuleimmel, de nekem egett volna a pofamrol a bor, ha nem szallok bele a kajaba, rezzibe : hopp rogton minimum 30 elpukkant, marad 50.( es szerintem ennyia minimum , hogy adok haza es ezeket allom ha a szulokkel lakom es dolgozom.)Budapesten netto 120-150, ebbol bereltem albit a parommal (25 +rezsi /kopf , kb 35re jott ki nekem ), vettem kajat ( 20-25E) , cserebe szulok nem sozltak bele mikor mit csinalok, szabad lehettem, akkor aludtam amikor akartam, akkor jott vendeg, amikor akartam, es meg sorolhatnam.
Es meg igy is tobb maradt, mintha odahaza maradok. De ha kevesebb maradt volna, akkor sem lett volna kerdes, hogy eljovok, vagy sem.
-
tildy
nagyúr
Ne legy mar ertetlen .
Letezik ultrahangos szurkehalyogkezeles, ami utan javul a latas igen. De ez a kezeles nem lett volna jo pl. az en szememre, mert nem ez valo ra. Es nem ezt nevezik lezeres latasjavitasnak.Nem minden szemmutet olyan szemmutet ami latasjavito , latasjavitot a dioptria csokkentesre szoktak mondani. Anyunak is volt lezeres retinakezeles, az is szemmutet, megis tok mas mint az enyem.
Es jol irja ketelkedem: itt konkretan szemlencset cserelnek. Ergo az ultrahanggal nem javitanak, az ultrahanggal csak vagnak, javitania lencsevel javitanak .
Ne haragudj, de koszonom, ha megoldhato a szemem enelkul, akkor en inkabb nem csereltetnek lencset.
En is tudok adatokat hozni, legalabb 6-8 ismerosnek mutottek, senkinek nem romlott vissza, nekem is mutve van, nekem faradtsagtol fuggoen hol van rajta - fel cilinder a -8bol, hol nincs.
-
tildy
nagyúr
válasz
Kassadin #15574 üzenetére
Tudod mia gázos? 15 évig úgy élni, hogy bepárásodika szemüveged, hogy felkelsz és felbotlasz mindenben mert nem látsz, csak tapogatózol, meg hogy a szemedbe kell nyúlkálnod naponta ha lencsét hordasz Ha nem műteted meg, akkor meg nem 15 év, hanem életed végéig ezt teszed. Na ez a gázos, nem az az egy nap, míg a műtét utáni 4. napon kvázi kaparod a falat, vagy a fél év napszemüveg.
Egyébként nem fáj 1 hétig, max 1-2 nap. Volt már fogfájásod? Na annál nem fájdalmasabb.
-
tildy
nagyúr
Ahhoz, hogy neten meg lehessen nezni a diakhitel allasat nem lehet neten megrendelni a szolgaltatast , de meg csak telefonon sem. Be kell menni, es azonositanod magad...
Komolyan mondom, 21. szazad, vajon miert akar az emebr netes elerest hozza ??? Mindenesetre most jol visszafizetem a fennmarado resz felet.
500-at vettem fel, fele meg hatra van. Kooperativra nem kellett volna adniuk, azt mondtak nem is adnak,aztan valahogy megis kaptam. Jol el is ment a szemmutetemre.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #15482 üzenetére
Ezért mondom, nagyon függ attól ki mire ereszti el a lét. 2009 végén kb 200nak a felét elraktam, úgy, hogy mellette jártam moziba, néha sörözni haverokkal, vidékre, nyaralni külföldre és belföldre, szóval ja , nem mondhatnám, hogy csak otthon ültem. Egyszerűen annyi az egész, két dologból kell nagyon minőségi : cipő és matrac, (vicces, hogy ha szerencsés az ember, hazai gyártású bőrcipőt, bakancsot is ki tud fogni 10-12 ezer ft alatt, Jászberény - ELVÉ)
élelmiszereknél friss zöldség -gyümölcsből és húsból , iletve konyhai eszközökből minőségi.
A többi, nos a többi ahogy esik úgy puffan, lényeg a lényeg, soha nem volt még egy ruhám sem 10 000Ft fölött...Idén lesz az első kivétel, egy 60 fontos clarks cipő.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
341 a font
Azt hiszem fizukor megy egy szep nagy osszeg haza... ha mar majusban olyan szepet buktam az akkori rossz arfolyamon, 700 fontot 195E ert vagy mennyiert valtottak be, most lesz vagy 230E
Claymore: lassan te is keszitheted bevaltani.
-
tildy
nagyúr
4 db sajtos csavart : 2.4 font, 2 liter pepsi : 1 font.
-
tildy
nagyúr
Itt a megoldas a frank alapu hitelekre: Legyen két gyereked, ne fizess 180 napig, add át a házad a nemzeti eszközkezelőnek, majd vásárold vissza féláron.
"A törvény szerint a hitel fennmaradó részét a bank elengedi a volt lakástulajdonosnak. Ha az egykori tulajdonos helyzete javul, akkor a korábban kivásárolt áron - a jegybanki alapkamattal - korrigálva visszavásárolhatja".
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #15262 üzenetére
Nem írtam le eddig. Publikban nem is szeretném, nem visszér, rosszabb.
Remélem tud majd még valaha, valahogy járni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #15262 üzenetére
Én úgy tudom, ha valaki cukros, nehezebben gyógyulnak a sebek.
-
tildy
nagyúr
4.
Tudja valaki, műtétek után mennyi ideig normális, ha lázas az ember? -
tildy
nagyúr
válasz
Kassadin #15225 üzenetére
Ebben az esetben viszont javithatta volna a szerzo , ugyanis nem mindenki olvassa el a hozzaszolasokat, es igy az alapjan lehet kiindulni, ami a cikkben van. Hogy is mondjam, hivatalosabb, mint valamely komment ott.
En is szoktam javitani, ha ezzel kapcsolatban valamit tevesen iroka blogomba. Kvazi utmutatonak szanom, nem engedheto meg, hogy felretajekoztassak valakit.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #15214 üzenetére
Pfff. Azert az alkoholnal keves komolyabb cucc van ( van par, de elegge ott vana top legkarosabb kabitoszer kozt, meg ha legalis is, ha most hoznanak szabalyozast,a legkemenyebb drogok koze sorolnak ) .
En probaltam ilyen designer drogot , konnyednek es jokedvunek ereztem magam. Rengeteget tancoltam, es elvoltam.
Egyebkent ha valaki akar, azt barhogy megfoghatnak, ott van az aranytrombita, a csattano maszlag ( ez pl eleg veszelyes) es a hajnalka mag is, a salviarol nem is beszelve , termeszetben megtalalhato novenyek. -
tildy
nagyúr
válasz
Cicero #15192 üzenetére
Hajra hajra, tegy ugy... Hoznad a szinvonalat , meg azt a mentalitast, ami miatt eljottem.
En spec orulok a multikultisagnak itt. (persze csak azoknal akik hasonlokeppen gondoljak: Romaban mint a romaiak) .
En azt ajanlom , aki tudja neten toltse ki a lapot. Van ra eleg ido, masreszt mivel a kerdezok kozul sokan ceruzaval toltottek anno (otthon letisztazzak, aha) ,biztosabb is.
-
tildy
nagyúr
válasz
Kassadin #15179 üzenetére
Egy baj van ezzel az irassal: kapasbol hulyeseggel indit, miszerint le kell adni a szemelyit.
Nem KELL leadni a szemelyit, csak akkor, ha kulfoldon telepedsz le, van allando lakcimed ott. Akkor sem kell, ha tartosan itt elsz, de epp meg akarod tartani a magyar lakcimed is, ebben az esetben ideiglenes kulfoldon tartozkodassal kinn lehetsz, kvazi barmeddig . -
tildy
nagyúr
Ja hogy fél év. azt hittem per év, nálunk 640 meg 680 lesz egy év, 320 egy félév. Az még kitermelhető. 500E per FÉLÉV már csak jól fizető munka mellett lehetséges és -vagy hitel .
Nem értem otthon miért nincs az, ami itt is, hogyha nincs meg x összegű kereseted, akkor nem kell fizetni.
-
tildy
nagyúr
válasz
jos3ph #15150 üzenetére
Kelet-London.
Claymore: melanóma lehetett az.
Értem mit mondasz, de édesapám érszűkülete , és az ezzel járó dolgok átértékelt bennem egyet s mást.Kassadin: nem értek veled egyet. 1998 uán felpumpáltáka lészámot a korábbi 25 ezres első névfolyamos állami férőhelyből lett 50 ezer , a 100 ezer főiskolai meg egyetemi hallgatóból meg 400 ezer, miközben egyre kevesebb gyerek van....
Az összegek horribilisek , egyszerűen röhej ami folyik.
De a kvótacsökkentéssel spec egyetértek . A tandíj ekkora összegével viszont nagyon nem. -
tildy
nagyúr
válasz
jos3ph #15147 üzenetére
Senki nem szeret orvoshoz járni. (Nekem pl. otthon nem is nagyon volt bizodalmam bennük).
Viszont utólag már lehet bánnád, ha mehettél volna , de nem tetted .
Köszönjük
Szerencsére jó a hangulata, és rámparancsolt, haza ne merjek menni, majd karácsonykor, ahogy beszéltük.
-
tildy
nagyúr
Férfiak! Egyet kérek tőletek!
Próbáljatok meg egészségesen élni, és odafigyelni magatokra, és elmenni időben orvoshoz! Mi nők tudjuk, hogy nem akarjátok sokszor kiengedni a gyeplőt a kezetekből, és sajnos az orvosi dolgok is ilyenek, de néha muszáj. A szűrővizsgálatok, a probléma időben elkapása fontos, ne legyetek önzőek, vannak akik szeretnek benneteket, és hiányolnának.Bocs, de ez most kibukott belőlem. Talán mi is megúsztuk volna a műtéteket, ha nincs makacskodás és -ha nem fáj , nem megyek dokihoz- mentalitás. Lehet megúsztuk volna, lehet nem, utólag már könnyen okoskodik az ember.
Édesapám gyógyulgat, szerencsére, talán több műtét nem kell. Az lelkileg is megviselne mindenkit, lehet bele sem menne.
-
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #15086 üzenetére
Nekem 2 heten belul volt 2 koltozes... Fel a fejjel, egyszer vege.
tbs: 21 volt fater, amikor szulettem. Ezen a kepen kb 1-2 eves lehetek
-
tildy
nagyúr
Koszonom mindenkinek, aki drukkolt edesapamnak, remelhetoleg most mar nem fordulnak rosszra a dolgok, es a helyzethez merten rendes eletet tud elni. Az elmult napok nagyon megviseltek az egesz csaladot, de bizunk benne, hogy hamarosan vege ennek a rossz idoszaknak.
-
tildy
nagyúr
Jippi, winner megkapta a csomagot
-
tildy
nagyúr
Faterom laba nem gyogyul, lehet ujabb mutet lesz
Zajlik az elet, kicsit kiszallnek belole. -
tildy
nagyúr
Ma ismet koltozes
remeljuk az elkovetkezendo evekre az utolso.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #14789 üzenetére
Igen isteni Jo. Mondjuk en nem szeretem a bort.
-
tildy
nagyúr
Apam minimum olyan makacs mint en.... Csak ne banta volna az egeszsege...
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Egy honap alatt ket koltozes... Omg... Remelhetoleg vegleges hely
housing associatonban (piaci ar alatt). Hetfon kapjuk a kulcsokat
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #14684 üzenetére
Igen, meg nekem sem, csak felkeszitore jarok egyelore , kicsit azert vicces, 32 eves fejjel
Anno amugy nemetbol erettsegiztem ( bar van olyan erzesem , hogy nemetorszagi nemet erettsegit akkor sem tudtam volna letenni , vagy joval rosszabbul mint ok).
kételkedem:ezt mondjuk sosem ertettem, miert tart valaki otthon nagy mennyisegu penzt, vagy draga aranyat.
-
tildy
nagyúr
Es akkor most angol erettsegi felkeszito. GCSE course , delutan 6-tol 9-ig.
Azt mondjuk megneznem, itteni erettsegi otthoni angol 5-os erettsegizoknek hogy sikerulne.... -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #14640 üzenetére
En ugy tudom nem adnak odahaza mostanaban chf alapu hitelt.
Claymore:te is zenesz??? Nekem is most kene lassan hazautalnom, szivtam a fogam , egesz nyaron 300 forint korul jart, most vegre felment, megy is haza a lovetta!!! Ki akarom meg iden fizetnia hatralevo diakhitelem.
Tavasszal meg, mikor az ULmet kellett odahaza fizetni richtig hogy szinten 300 alatt avgy kornyeken volt, hogy vigye el a cica. 500 fontnal 30 forint/font kulonbseg mar egy repjegnyi penz, oda-vissza.
Mondjuk en orulnek , ha odahaza gbp alapu kolcsont is fel lehetne venni
-
tildy
nagyúr
Inkabb nem is mondom, hogy en szoltam... ugyy voltam vele, ha a narancs jon, jobb inkabb elhuzni elotte, mert ezek nemnormalisak. sajnos egyre inkabb ugy tunik, igazam volt...
Az utolso kapcsolja le a villanyt....
Vagy rajuk kell boritani a szaros bodont, szivesen segitek belenyomni az arcat, hon szeretett miniszterelnokunknek.... nem bantom en, nagyon jo arcpakolas tud lenni, csak jot akarok neki
-
tildy
nagyúr
Ket dologbol erdemes jobbat venni: agybol es cipobol. Mindkettoben piszok sok idot tolt az ember, kenyelmes kell legyen. Gondolkodom, lehet kihozatom otthonrola billerbeck matracom, mert az legalabb jo, itt meg olyan gazak vannak, ami meg jo, az meg mocsok draga. Ha 15 ezerert kihozzak, mar akkor is jol jartam. (20ert vettem anno).
-
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #14505 üzenetére
Pont amiatt, amit ngabor is ir. Tularazott termekek legalabbis odahaza( nyakam tennem ra, hogy itt olcsobb), es raadasul van par markamaniaa, aki hajlando is kifizetni annyit erte. Arrol mar nem is beszelve , hogy egy pulover megtervezese kozel sem kene indukaljon akkora arrest a termeken a valos ertek meg az eladasi ar kozt, mint amennyi valojaban van. Magyaran meg a csokkentett arral is baromira at vagy verve, es meg csak eszre den veszed. Nem lattam meg olyan inget, ami megerne 15-30 ezer forintot.
-
tildy
nagyúr
Na a paradicsomot csak pizzaszoszban eszem meg, meg neha salataban , ahol nem erzodik az ize , de amugy ki nem allhatom.
Ennel jobban csak repaval lehet kikergetnia vilagbol. -
tildy
nagyúr
krumplit, meg aprobb rantott dolgokat, de ilyen fagyasztottat. Hazilag panirozott csirkedcombot, meg hasonlot nem, mert porog benne az a lapat.
Isteni jora sul, mi sokszor fuszerezzuk is, es tneyleg eleg bele egy kanal olaj. Cserebe viszont 20 perc, fel oraig teker.
Na bakker citromos gosser. Tudtam, tudtam tudtam! PErsze hogy itt nem kapni... Veszek is egy cidert erre a nagy durcara.... -
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14295 üzenetére
Persze. De mi van, ha pl. koltoztetest vegzel, es kereslet lenne ra, csak nincs eleg jarmuved? Na remelem erted, befektetesnek jo dolog a hitel.
Vagy pl. nem tudnal foiskolara /egyetemre menni, mert nem tudjak a szulok finanszirozni, melo mellett meg nehez elvegezni (nem lehetetlen) .
Szoval van mikor jo.Az en nagy banatom csak az, hogy angol fontban nem adnak odahaza hitelt, elgondolkodtam pedig egy egyszobas lakason , kb 6.5ert...
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14257 üzenetére
Van egy vallalkozasod mondjuk, es fel akarod futtatni mondjuk hazhozszallitassal. Hitelre veszed meg az autot, viszont egyre tobb megrendeled van, amik kitermelik az arat. Tobbet fizetsz vissza, de ezaltal lett tobb hasznod a vallalkozasodban, tehat van olyan, mikor jo befektetes .
-
tildy
nagyúr
Claymore: tudom.
Magyar posta kezdi huzogatnia gyufat...Legkozelebb lookouttal megy haza ilyesmi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest