- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #37250 üzenetére
jó, piálással könnyű meglódítani a végösszeget, ebből a szempontból elég szerencsés dolog, hogy nagyjából semmit nem iszok sörön kívül
(mármint ami alkoholtartalmú)
bár gondoltam, hogy rápróbálok 1-2 drágább borra cask, hogy megtudjam milyen az ami jó, de amivel eddig találkoztam, majdnme mindnek ugyanolyan szar ízét érzem, szóval igazából jó ez így
töményekből is max pálinka, meg koktél, de tisztán kb. semmi töményet nem tudok meginni, mert csak az alkohol ízt érzem
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát #37246 üzenetére
ha mind2 a tűréshatár felett van, akkor nem qrvára mindegy, hogy melyik az irreálisabb?
gondolkodom a legirreálisabbal, amivel találkoztam, de nem jut eszembe semmi
sztem ilyen 800 körüli sör volt a max itthon.
#37248: nekem az egész napom 1 kabaré volt kb.
5-6 epizóddal kb.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #37239 üzenetére
legalább 1 fél literes votl ez vagy 2 deci?
amúgy vágom, hoyg felkapott hely, meg dícsérik meg minden, de van 1 szint, amit nem vagyok hajalndó kifizetnibtw a közgázegyetem környékén mondhatna valaki valami normális helyet, mert ma is 400 volt egy sör egy nem olyan jó helyen (bár itt inkább a nem olyan jó hely ami nem tetszik)
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #37200 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy leginkább senkinek nem segítek lassan (minimális kivételtől eltekintve). pont az ilyenek miatt, ha valaki emiatt suttyónak tart, azt meg pont leszarom. az esetek túlnyomó részében jobban jártam volna, ha inkább nem tudok semmit, nem ismerek senkit, nem értek semmihez
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #37195 üzenetére
szummára vonatkozó állítást tettem, lévén a gdp-ről volt szó
-
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #37062 üzenetére
mit tanultok ti ott a gépészkaron?
kukac: attól függ, hogy átmegye-e, hogy tökéletesen informált-e és egyáltlaán megéri-e átmenni?
kedvenc példa, hogy még jópár évvel ezelőtt haver bizniszelt dvd-vel, hetente előkerült valaki, aki nekiállt alkudozni, hogy a xy helyen 5 vagy 10 forinttal olcsóbb a lemez, de neki csak 2db kéneTim: én még vmi olyat is hallottam, nem tudom mennyire igaz, hogy ha nem töltöd ki az időt, akkor kártérítést kell fizetni.
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #37055 üzenetére
azért az nem ugyanaz, hogy az előállítási ár meg az eladási ár v két eladási ár közt van 5x különbség
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #36984 üzenetére
azért a 6perc / 5.4km bringázást városban megnézném
-
concret_hp
addikt
köszi a barcelonás hinteket, mjad még lehet kérdezek
pl kajálni mit érdemes?
tudom tapaszt
inkább a hol a kérdés
ami azért ilyen bp-i árnál nem sokkal durvább
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #36885 üzenetére
jó de magyar cégnél is láttam ezt pl. irodabérlet az egész infrastruktúra X ember órabére meg stb, de az mind 40% hatásfokkal megy, mert nem kapcsoljuk ám be a klímát ami óránként akár 300ft-ba is kerülhet v mittomén
úgy általában mit kell tudni? azt láttam h ilyen zónák vanank, meg hogy majdnme midnen az 1es zónában van (stadion is?) , de vmi olyat is olvastma, hogy 2 társaság üzemelteti a metrót pl.
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #36883 üzenetére
szerencsére még nem sokat volt szerencsém tapasztalni, de sosem értem, hogy egy csomó helyen a rossz levegő / meleg miatt qrvanagyot esik a produktivitás és minimális ráfordítással kiköszöbölhető lenne, akkor miért nem csinálják meg? extrém eset amikor csak be kéne pöccinteni a klímát alapjáratra
de sok minden van még amit nem értek
barcelonai tömegközlekedést nem vágja valaki?
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #36866 üzenetére
másik böngésző azt' csá?
amúgy nemtom ryanairnél vettem jegyet úgy, hoyg vagy 15x rá ekllett keresni, mert ment a variálás, nem változott semmit (kb. 3-4 nap alatt) wizzair mondjuk pont aznap drágult, de az utána sose lett már olcsóbb, tehát az is hihető. persze lehet, hogy a fapadosoknál nincs ilyen, fene tudja
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát #36774 üzenetére
abban alapvetően lehet igazság, de lehe térdemesebb lenne a kicsit újabb konstrukciókat vizsgálni (pl új fajta swiftek azért nehezebbek) egyébként egy +250 kilót rászámolsz az önsúlyra és úgy osztasz egyből jobb képet kapsz kicsit (2 ember + csomag + a benyának is van ám 1 kis súlya
)
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát #36771 üzenetére
elég sok szempont miatt értlemetlen a /kg összehasonlítás, többek közt gondolom önsúly ment csak + a 150 az már bőven az optimumpont felett van a suzukinál, a hondánál viszont nem annyival.
ha elég adat van, abból mindig lehet vmi okosságot kihozni, csak az nem biztos, hogy értelme is van
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #36728 üzenetére
nem tűnt fel, hogy még nincs minden utcasarkon eperárus ?
én a kajarendelős cégekből fogok lassan kiábrándulni. mivel nemrég lakom itt még próbálgatom honnan érdemes rendelni.nagyjából csak azoknak a listája bővül, ahonnan nem
don pepe eddig az egyetlen normális, meg 1-2 helyről volt normális pizza, de arórl inkább próbálok lejönni.
most is a tejszínes gombás mártás úgy néz ki, hogy ilyen leves hígságú valamiben úszik pár szelet gomba, krokettnek meg mellékíze van.pedig netpincéren nézem a like dislike arányát, meg ami úgy egyáltalán normálisnak néz ki. na mind1. -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #36685 üzenetére
főleg ahol zsebbe fizetnek
-
concret_hp
addikt
úgy egéybként az jutott eszembe, hogy a haveroknak trafikjog 20 évre csattanós válasza az lenne ha midnenki leszokna a bagózásról
csak ilyen sjanos nincs
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #36641 üzenetére
hm nekme nem tűnt fel, de tényleg, okt közepén vettem 9900-ért az most kb. 16-17K
proci kb. ugyan annyi, lapot meg nem keresem ki -
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
bár remélem egy darabig nem lesz aktuális
de alapesetben használják az ember szerveit transzplantációra, ha van rá lehetőség, vagy csak azét aki nyilatkozott róla?
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #36281 üzenetére
csak halkan zárójelben kérdem meg, hogy hányada volt az itthoni autó átírásnak a költség?
egyébként az összes állami / önkormányzati szervtől ami itthon vna szééétb@sz az ideg
jövő héten megyek földhivatalba, írtam nekik egy emailt 2 hete, 8 nap alatt bírtak válaszolni 2 sort
(nem volt olyan húde komplikált a kérdésem)
egyébként külön poén, hogy olyat nem tudsz, hogy az egész országban az összes neveden levő földterület adatait lekérdezd, csak a területileg illetékes földhivatalnál és csak személyesen ofkosz. és csodálkoznak, hogy rendezetlenek a tulajdoni viszonyok
-
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #36239 üzenetére
mert a nem lejártnál nem szokott ott maradni?
-
concret_hp
addikt
ááá besírtam
búnuszbrigád késes akció (ami egyébként pont nem biztos, hoyg olyan akciós, de mindegy) 1. kérdés:
Thu Cao
Kedves Brigád !
A termék eredeti ? Köszönöm. -
concret_hp
addikt
ananászon hogyan látszik, hoyg mennyire érett? én már néztem sokféleképpen, de néha sikerül belenyúlni
-
concret_hp
addikt
valaki írta a lomtalanítást, ma én is láttam 2 nagy karton doboz videokazit, mint első fecske, igen ám, de az egyikre 1 könyv is volt téve skinhead valami volt a címe
-
concret_hp
addikt
értelmes és ingyenes kérdőívező felületet mit ajánlanátok? mert van rá 1 millió találat, de nem b@sznék el rá egy fél napot mert mind szar valamiért
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #35788 üzenetére
tök mindegy, ár/érték arányban jó.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #35784 üzenetére
egyáltalán nem biztos, hogy a cég adja az utalványt és nem az ikea
ha van 1 kis eszük leglaábbis
-
concret_hp
addikt
én ismerek olyan arcot, akinek nem akartak fizetést emelni, aztán amikor 3 hónap múlva mondta, hogy ő akkor talán 30 nap múlva már nem jönne dolgozni, beajánlottak neki egy duplázást
(de nem maradt) szóval érdekes a munkáltatói tárgyalás is
-
concret_hp
addikt
jól megy a bitcoin 61.47 usd
persze aki 3$ért vette az még mindig jó pluszban van -
concret_hp
addikt
[link] platform bitcoin tradeléshez
szép nagy lufi lesz ebből
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #35537 üzenetére
sztem az, bár kéréds a második felére mi a terv
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #35493 üzenetére
felőlem nyugodtan maradhat ilyen, pont leszarom, inkább nyáron ne legyen 30-31 felett sose
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #35438 üzenetére
vmi új műsor vidjói ezek 1ik kommentelő szerint, elég jó trükk, sztem pár nap aaltt meglesz a 100K nézettség
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #35438 üzenetére
ki ez a 2 csaj?
-
concret_hp
addikt
én pusztán érdekességként követem a témát egy pár hete és nem szeretném ha bárki azt hinni, hogy szerintem van eszme profit reményével belefektetni
szóval a már X az árfolyam feloldása nem az hogy hú mennyit kellett volna venni vagy kéne még mindig, hanem hogy hú mekkorát fog pukkanni a lufi
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #35267 üzenetére
vagy már annyira alapértelmezettnek számít, hogy azért nicns egy szó sem róla
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #35242 üzenetére
mikor volt feltétel a szakértelem?
-
concret_hp
addikt
teljesen off és nem is szeretném ha politikai irányba fordulnánk, de tudja valaki, hogy mi lett a büntije annak aki annak idején elkötötte a tankot valamelyik tüntetésen?
-
concret_hp
addikt
csak nehogy nagyot pukkanjon a lufi
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #35105 üzenetére
szigetelő szalag azt' csá?
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #35026 üzenetére
hát ja ami most volt az azért 1 kicsit túlzás már
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #34901 üzenetére
azóta találtam még1et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest